A közalkalmazottat a katonát rendőrt ne kevert bele, mert dolgozunk és a 200.000 Ft fizetésemből 100.000-et leadózok ugyanúgy mint bárki más. Ezt teszi a katona és a közalkalmazott is. A nem dolgozók helyett fizetsz, a segélyen élők helyett fizetsz és a minimálbéresek fizetsz (nem most mert a munkáltató befizet valamennyit járulékba) adót és majd mikor rájönnek hogy semmi nyugdíjuk nem lesz akkor meg megint csak te fizetsz mert megsegíti majd őket az állam mert jaj szegények évekig zsebbe kapták a lét és éltek boldogan belőle.
akkor lehet a 2008 július-augusztusi cuccomból nem lett semmi? hát... megérte normálisnak lenni a munkatársaiddal
a Lenovoból meg tényleg több száz darabot használunk a cégnél és hát talán az egyik Finn srácnak behalt az egyik notija amiről hallottam, de ennyi az összes cucc három és fél év alatt... nade ez T széria... odab*x... komfortra is nem csak megbízhatóságra... teljesítményében meg nem merek érdemit nyilatkozni mert sajnos céges image van rajta és hát az zabálna akármit
Ez ugyan nem az EGYETÉRTEK rovat JOE , DE EZ WAN !ÉN meg dolgozhatok 270 órát, hogy valami maradjon.El kell tartani a közalkalmazottat , a katonát a cigányt.Addig megy ez,míg azt nem mondjuk :elég!Segélyt az kapjon aki az árát ledolgozza !Családi pótlék annak aki dolgozik,2 gyerekig onnantól adójóváírás. Hogy lehet az,hogy 330 000 ből én kézbekapok 131 000 et.Ebből -20 000000% áfa ha benzint veszel -60 % adó megállsz a belvárosban:parkolási adó stb stb.Bocsi tudom MOtorosfórum!
Eltiltás hatálya alatti vezetés Bíróság hatáskörébe tartozik. Bp.-en mikor dolgoztam az ilyen személyeket előállítottuk, Nógrád megyében nem kell előállítani. Tehát attól függ a dolog hogy hol miként (ér rá) kezeli a bíróság az eltiltást. Elméletileg tovább nem mehetnél motor lezár kulcs elvesz viszlát. De gondolj bele, hogy mi lett volna a motoroddal ha ottmarad és a rendőrök is elmennek onnan, nagy valószínűséggel ellopják, így ezért engedhettek tovább, én is ezt tettem volna. A vezetői engedélyt kiválthatod a letiltás ha lejár és addig a másik eljárás nem folyik le addig elméletben közlekedhetsz, de nagy a valószínűsége, hogy elveszik megint főleg, hogy "visszaeső" vagy. Addig játszol ezzel, míg ki nem fogsz egy kemény bírót aki el nem tilt örökre a vezetéstől vagy le nem ültet nem jó móka.
Az scs nálunk is volt dobozban igen kevés volt az értékelhető felvétel azért lett kivéve és autóból használjuk így jól működik. A doboz nálunk is kint van de üres
30+30 nap van arra, hogy a határozat megszülessen. A határozaton amit kapsz lkátni fogod mikor követted el a cselekményt és azt is mikor hozták a határozatot. Nade itt jön a lényeg, mikor meghozzák a határozatot utánna megy a postázás össze vissza, mert "régiósodtunk" egyszer fel orfk-ra majd onnan le Miskolcra mondjuk a mi esetünkben, mivel az a régióközpont. Na és akkor majd még innen postázzák ki annak aki itt szaladt bele a trafiba. Szóval ebből adódóan lehet 3 hónap is a dologból.
Na igen az IBM lenovo egyik alapgépe 110.000 Ft oprendszerrel ha jól emlékszem az sem tűnik rossznak. 2Ghz proci 2 giga ram dupla rétegűt is ír, hdmi kimenetes......asszonykának tényleg csak word-re kell és netezni....nem fog vele photoshopozni az tuti.
a Lenovoból meg tényleg több száz darabot használunk a cégnél és hát talán az egyik Finn srácnak behalt az egyik notija amiről hallottam, de ennyi az összes cucc három és fél év alatt... nade ez T széria... odab*x... komfortra is nem csak megbízhatóságra... teljesítményében meg nem merek érdemit nyilatkozni mert sajnos céges image van rajta és hát az zabálna akármit