Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ja.....pont ahogy mondod. Jók amúgy a Toshibák? Asus, Toshiba HP, IBM ezket néztem még elfogadhatónak, Fujitsu az szar öcsémnek olyan van az kiesett a szórásból.
formabontó
Jó a design
Hát holnap jön az asszony így lehet fáradtabb leszek estére, sőtt biztos
nekem van egy pár eladó nem köll? még garis
jol tetted.én nem probálkozom hülyeségekkel
Aztán meg laptopot nézegettem, mert ha elvinnék a pc-m akkor vennék egyet, meg asszonyka is venni akar egyet az ő pc-jét már eladtam.
Próbáltam elaludni a discoveri science-t hallgatva, amin épp a jövőről volt szó amiben majd mindenki saját géppel repül. Csak tudnám honnan lesz még akkor is üzemanyag, kérdeztem félálomban magamtól? Aztán kikapcsolt a tv......fél óra múlva rájöttem, hogy ez nem fog menni és visszaültem a gép elé.
De én megpróbáltam aludni és nem ment Remélem te azt tetted amit tanácsoltam és az tartott eddig
hát pohi ebből má nem tudlak kimenteni..pedig mentettem a menthetőt. hol voltál bammeg?
Az délután volt, ez meg este 11-kor.
most mondja hogy ment kondizni
egyrugó.mármint arra jár az agyunk,nem annyival tartozol
Na szép, engem meg lepattintottál msn-en 11kor. :D Ilyenek a jóbarátok. :D
ez baj látod, a nem hozzáértés...... a fehér bárányokat számold, wazze!
3 előtt már immunis vagyok az alvásra mostanság.má én is várom a melot..csak kéne egy kis hó
fogtalak a wiwen
)))))))) én reggel 4.50-kor kelek és megyek dogozni )))))))))))
Láttam, hogy levizeltél az iwiw-en, visszavizeltelek én is
Bakker ez beteges, hogy ennyi alvászavarban szenvedő van ezen az oldalon. Ti se dolgoztok mostanában? Komolyan mondom már várom, hogy dolgozni menjek. 12 órás szolgálat után úgy alszok mint a kisboci. Most meg nem megy, pedig délután kondiztam is vagy 1 órát, mert tegnap este is vagy 2 óráig számolgattam a fekete bárányokat
bőkezű vagy...
azé adok 10et
..... annak sokat kell adni.
az 5 let mindig sokat ér aki a kicsit nem becsüli..
Aztán biztos jó lesz az nekem?
Nekem is csak 10%-ot csepegtet...
Kössél szerződést Crazy-vel