nekem csak pár hónapja van megvan az A -s és evvel egyetértek, hogy csak a legalapabb dolgora tanítanak meg. De szerintem evvel semmi bajj, mert mindenkinek saját magának kell megtanulnia motoroznia , rutint szereznie ami csak a megtett kilóméterek számával fog növekedni, kialakulni. Viszont akkor is kell róla papír, hogy te az alapokat elsajátítottad, amivel igazolod, hogy utcára mehetsz a motoroddal, ismered a kreszt és amotorod is el tudod valahogy vezetni annélkül, hogy ön és közveszélyes lennél.
Van motoros képzés, Öhler Tibor r.zls. tartja vagy tartotta (ugyan az aki nekünk). Az oldalamon fent van a hírek között "motoros képzés profiktól" címen. Ha még csinálják ott tudsz érdeklődeni.
Hát ha a rendőrök engedélyezik akkor igen. Vagy ha kitakarod az arcukat.....más akadálya nincs szerintem, de nem 100% ebben nem vagyok képben, nem éppen közlekedési kérdés.
POHI! Ha egy lopásos káreseménynél a rendőrök helyszínelnek,(magánterületen),van jogom az ott róluk (Rendőrökről)készített fotókat a saját klubunk honlapján közzétenni?(Klub magánterület,klub honlap) A cél,hogy az elkövetők esetlegesen lássák,hogy rendőri intézkedés történt!Vagy ez jogtalan?
Az adatlapodat megnézve,én sajnos több éve motorozom, mint Te ahány éves vagy. És a tapasztalataimról okulva szeretnék másokat lebeszélni a (hü) meggondolatlanságokról.
Nagyon örülnék ha Te verziódat látnám viszont,de én azt tapasztaltam (A-vizsga) hogy qrvára nem tanítanak meg motorozni,csak a leg-leg-leg alapabb dolgokat... Sajnos...
Örülök hogy Te is így látod. Én egy kicsit megváltoztatom a válaszaidat.Tedd gondolatban elé ezt: Biztos,hogy.Nekem volt egy szakmám.Ekkor készítettem egy szerkezetet.Majd úgy találtam, hogy a tudásom hiányos és elvégeztem a szakközepet, technikus lettem.A szerkezet már nem tetszett átalakítottam,:szebb lett könnyebb jobb.Gondolod,hogy neki ártana,ha levizsgázna?
pohitól kérdem:
volt szerencsém együtt motorozni akadálypályán rendőrökkel,és lenyűgözött amit mutattak.az lehetséges,hogy velük tanuljon az ember,vagy ahhoz rendőrnek kell lenni?amit a nyílt napokon elmagyaráznak,az azért nem ugyanaz
Szerintem is legyen jogosítványa,mert úgy szabályos,de...
Nem azért fog nem felkenődni egy kamion hűtőrácsára mert van jogsija.
Nem azért fog balesetet okozni (valószínűleg) mert nincs jogsija (rutinja azért csak van 8 év alatt)
Még egyszer mondom azért vizsgázzon le!
Akkor tankold tele belőle a GSR-em!