Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, és vagy tréftrafi vagy sima járőrözés.
Megvolt miután rám húzgálta a kormányt az isten barma... Reccs-csörömp aztán meg én meg
Vagy jobb lábbal...
ilyenkor jön a bal tükör jobb kézzel kombináció
nekem is sokkal kevesebb gondom van, mióta a Yosik vannak fent hangtompító nélkül, és a xenon van a H4-ben....mondjuk én is refivel járok egyfolytában......
én azokat a buzi autósokat utálom akik nem képesek lehúzodni hanem a felezővonalon megy a bal első kerekűk és jobbról nagyobb helyed lenne megelőzni mint ballról, de azt se tudod kivitelezni, mert a balfasz minden kis kavicsot meglát 60-al menve és ide oda huzkodja a kormányt nehogy a kibaszott 300 ezerte érő 15 éves hugy suzuki swiftje belemnjen egy picsányi gödörbe is mert hát az akkora érték, legalábbis egy 60-al közlekedeő kapás parasztnak.....na az ilyen autós baszná meg
http://www.youtube.com/watch?v... ez pl sztem nem rossz. meg hallottam már élőben is elég jó hangot GPZ 500-tól
Szerintem aki bunkó, az akkor sem fog lehúzódni ha végig tiltáson megyek mögötte....

Ráadásul ez a köcsög még telefonált is, szóval nem gondolom hogy majd Ő közbe még sávot is vált
enyém is gpz , csak japán belpiacos 400-as változat amugy köbcentin kivül ugyanaz mint az európai gpz500-as , hát nemtom én néztem youtubon 2:1-el sem valami hangos meg túl vékony a hangja, itt sajnos csak plussz köbcenti segíthetne . Olvastam valahol, hogy valakik kifurkálták a gyári dobot és állitólag jó hangja lett...hát nemtom én azért meghallgattam volna azt a "jó hangot"
a GPZ-nek amúgy jó hangja van egy 2:1 sportkipuffal! én gondolkodtam rajta h kéne rá tenni, csak összekötőcsövet nem tudtam volna honnan szerezni
nekem még olyan nem volt hogy nem hallottak meg ezért biztonságos a hangos kipuf.no meg állandó refi!
cserélj kipuffot,vagy motort
én ezt a húzok egy egészséges gázfröccsöt aztán eltakarodnak előlem dolgot csak akkor szoktam segítségül hívni ha néhány utca levágásához közbe-közbe igénybe veszem a járdát és a majdnem alapjáraton ketyergő kis 400-asom hangját a discman-es emos kis köcsögök, vagy vaksi picsák nem hallják meg, na akkor jön a kuplung és 6000 aztán mér a rémült fejüket látni meg hogy ugrálnak félre az uttestre, fűre ahova csak bírnak
Hát ez Nekem tegnap pont nem jött be.... Én is ezt a módszert választottam :)
egy 17000-es tiltás 0.5 mp-ig és tuti a siker/95%-ban/-és ez biztos hogy nem tilos
nem lepődnék meg
és akkor ilyenkor járőrkocsi?
Párhuzamos közlekedésre alkalmas úton a másik sávon haladó jármű mellett való elhaladás továbbra sem minősül előzésnek! Autópályán nem lehet jobbról előzni. Sávot váltasz és elhaladsz mellette. Ki volt az a barom aki KRESZ ismeret nélkül kirakta az M7-re is a "jobbról előzni tilos plakátokat"
lakott területen kívül motoros a 3 sávos úton nem mehet be még előzés céljából sem a legbelső sávba......na ez egy ezer éves buzi szabály lehet amit akkor vezethettek be amikor még wartburgok , meg ezer öcsik járták az utakat de még ők is erősebbek voltak egy 250-es pancsinál vagy kis simónál, időközben az ultrabalfasz jogalkotók elfelejtettettek ezen változtatni....
Vágom,csak akkor a külső sávból be kell mennem a harmadikba ezért a barom miatt?Elég érdekes szitu!
Ja és jó hosszan vagy sűrűn észre szokták venni magukat, én előszeretettel alkalmazom, de néha a fénykürt is megteszi....
Egyszerű, rákürtölsz....lakott területen kívül előzési szándék jelzésére szabad használni, ha jól tudom
Persze most raktuk fel a téli gumit amiből gombnyomásra előjönnek a szöek, ha esetleg jégre tévednénk
pohi! érdekes kérdés jutott eszembe:télen is motorral közlekednek a motoros rendőrök?
Szasztok!Pohi!Mi olyankor a teendő autópályán,ha Fehérvárról Pestre megyek az autópályán(3 sávos!)és kicsi forgalom mellett a belsőben ragad valami sültbarom(autós),aki több 10km-en keresztül 90-100 as tempóval megy folyamatosan!?Tudtommal ha én a külső,vagy középső sávban haladok folyamatosan 130-al akkor sem mehetek el mellette jobbról!Mi ilyenkor hivatalosan a teendő? (Sokszor járok arra,és ez elég sűrűn előfordul!) Elég kínos,hogy némely kresz-t és a jobbra tartási kötelezettségét nem ismerő barom helyett,még engem fognak megbírságolni ha elmegyek mellette?