még jó hogy rádszáltak bazdmeg ha 180-al mész....pff....rádszáltak....nemhogy örélnél, hogy ilyet egy 10-essel megúsztál, ezerrel mész, jobbról előzől, rendszámodar fel van hajtva a picsába mintha a sárkányrepülősöknek kelene azt tudni leolvasni ...ezek után ez a 10 ropi csak jelképes ejnye-bejnye nem is bűntetés...
Hülyén fogalmaztam. Ez egy 4 sávos út volt. A mikrobusz ment a belső sávba Én pedig a külsőbe előztem meg. Ha tegyük fel balról előzöm meg akkor még a záróvonalat is átlépem. Arra enyhébb büntit kaptam volna?
Nem azért írtam ide, hogy sírjak, csak leírtam a story-t. Tudom h "olcsón" megúsztam. De az is tény h rászálltak, mivel azután h megálltam szemből jött már a másik Yard.
jol jártál.én a jobbról előzésért még meg is vertelek volna.inkább szembe menj mint jobbról.balra ugysem fog húzni senki és látod a szembejövőt.de ha jobbról mész takarásban lehetsz amikor sávot vált.
Nem tudom miért sírsz, én tapsikolnék ha egy ilyen esetet megúsznék 10e helyszínivel. Persze tudom nem nagy öröm megszabadulni a pénzedtől, de lásd be hibáztál, nem figyeltél, szabályt szegtél, és relatív olcsón megúsztad. Nem úgy mint az a kolléga akit 130-140-nel kaptak le lakott területen. Ment neki egy 3k-s bírság. Na az már cumi, és én is két ököllel törölném a szemem.
jöttem ki lakott területről jött szembe a rendőr, elmentünk egymás mellett. Aztán persze folytattam az utamat saját tempóban, de ők valamikor megfordulhattak. Aztán úgy 15 km múlva egy 2 sávos részen a belső sávban közlekedő mikrobuszos nem akart lehúzódni jobbra (közbe természetesen telefon a kézben) ezért Én megelőztem jobbról. Még mentem vagy 100 métert aztán megjelent a tükörben a villogó yard.
Félreálltam, kérdezte mennyivel mentem mert 180-al nem ért utól Mondom Én nem tudom nem azt néztem Kaptam 10.000 Ft helyszínit.
"Az elsőbbség és az előzés szabályainak megsértése (hajlított rendszámtábla)"
Mondom lehet nem volt korrekt jobbról megelőzni, de az sem hogy telefonnal a kézben a belsőbe gurul 80-al. Ő azt nem nézte h telefonált....
Én szeretek beszélgetni. Egy Fiat Stilo-stól megkérdeztem milyen a gép mert tetszik a forma, de sok roszat hallottam róla....vagy 15 percig elemzte a dolgot, aztán elment majd fél óra múlva visszafelé megállt és még 5 percig mondta amit korábban elfelejtett elmondani az autóról .
Egyszerű egyébként érteni kell a joghoz, ha érted kérdezhetnek tudod a választ, magabiztosan válaszolsz, ha nem tudod akkor mikor visszakérdeznek ég a fejed és ideges leszel. Ennél fogva olyan dolgokkal foglalkozok amiket makulátlanul tudok és itthon olyan jogszabályokat olvasok amit az utcán alkalmazni akarok vagy kényszerülök. Természetes, hogy senki nem egy dvd jogtár fejben, meg felejt is az ember főleg pár 1 üveg whiskey-s éjszaka után, dehát pótolni kell a hiányzó memóriát.....
Beszedtünk pár forgalmit....ilyesmi.....tezsvéreknek ki volt tiltva a jármű mert valaki elfeljtette befizetni a gépjárműadót......Z4-esen meg EU mini matrica rendszám volt elől arról azért ugrasztottam, volt pár lejárt, volt aki leműszakiztatta, de elfelejtett fél évig okmányirodába menni és legyártatni az újjat meg ilyesmi......
ja és a legjobb én már elmondhatom, hogy basztam lapockán gumibottal rendőrt , meg rugtam föl számítógépszékestül hónapokig tartó bűntetés nélkül na jó utána én is kaptam töle vissza
Azér nem csak ilyen van...amíg a régi összehajtogatós jogsim volt, abba beleraktam egy kotont meg egy fél levél posztinort... széthajtotta a hekus és nyomban elröhögte magát... naon sok röhögő rendőrt láttam... egyik se bántott
tesóm zsaru, amugy egy nagyképü köcsög lett mióta az lett egy rendészeti szakközepes gyerekkel összhaverkodtunk diákmelón na őt csíptem, röhögve mondogatta nekem mindig mikor basztattam , hogy persze tudod én gyurcsány katonája vagyok diákmeló végén mondtam neki, hogy ja és motorosokat be ne célozz a lézerrel bazzeg ! amugy bírom mikor megyek a városban és mivel tesómmal ikrek vagyunk és városunkba volt gykszin annó mindig összetévesztenek vele a zsaruk és messziről intenek , ugyhogy bűntetésre nem számitok itt helyben
jöttem ki lakott területről jött szembe a rendőr, elmentünk egymás mellett. Aztán persze folytattam az utamat saját tempóban, de ők valamikor megfordulhattak. Aztán úgy 15 km múlva egy 2 sávos részen a belső sávban közlekedő mikrobuszos nem akart lehúzódni jobbra (közbe természetesen telefon a kézben) ezért Én megelőztem jobbról. Még mentem vagy 100 métert aztán megjelent a tükörben a villogó yard.
Félreálltam, kérdezte mennyivel mentem mert 180-al nem ért utól Mondom Én nem tudom nem azt néztem Kaptam 10.000 Ft helyszínit.
"Az elsőbbség és az előzés szabályainak megsértése (hajlított rendszámtábla)"
Mondom lehet nem volt korrekt jobbról megelőzni, de az sem hogy telefonnal a kézben a belsőbe gurul 80-al. Ő azt nem nézte h telefonált....
Nah mind1 így jártam.
Egyszerű egyébként érteni kell a joghoz, ha érted kérdezhetnek tudod a választ, magabiztosan válaszolsz, ha nem tudod akkor mikor visszakérdeznek ég a fejed és ideges leszel. Ennél fogva olyan dolgokkal foglalkozok amiket makulátlanul tudok és itthon olyan jogszabályokat olvasok amit az utcán alkalmazni akarok vagy kényszerülök. Természetes, hogy senki nem egy dvd jogtár fejben, meg felejt is az ember főleg pár 1 üveg whiskey-s éjszaka után, dehát pótolni kell a hiányzó memóriát.....
Akiket haragítottál ők nem pótolták
Tucc jobbat is esetleg?