Mondjuk, érdekes az egyenruha... van néhány gyerekkori cimbi is, akik zsaruk lettek. És olyan is közülük, aki megpróbált engem is méregetni. Aztán rá kellett szólnom kissé erélyesebben...
De többnyire télleg rá tudom őket ébreszteni, h nem kéne pont engem b@szogatni. Még akkor is előfordult ilyen, amikor frankón nem volt kötelezőm
hát szerintem nincs normális zsaru de mivel én nem vagyok zsaru és mégse vagyok normális ezért ezt el kell hogy nézzem nekik. pohival amugy gondok vannak mert kilog a sorból még felidegesíteni sem bírtam a zsaru mindenit,pedig akkora előitéletem van a yardokkal mint egy V-MAX nyomaték.utálnak is mind amikor látják hogy tisztában vagyok a jogaimmal.azt nem szeretik
1 hónapos volt a motor pont aznap mikor belémjöttek! már rég készen van saját gubából kellett megcsináltatnom, szakszervízben szakszervíz áron gyári alkatrészekkel ,úgyanolyan tökéletes mint újkorában volt! váz szerencsére nem sérült! minden ok!
nem én kezdtem! én csak elmondtam a véleményemet, ha már Pohi kiejtett a száján! amúgy crazyJoe rég lezártam a témát részemről! többet nem is szeretnék írni, csak akkor az emberek is kopjanak le rólam! ennyi!
nem azért , hogy a zsaru kiscsajt védjem, de valószínű ha neked is egy pöcsfej tv-s ripi odadugna a képedbe egy mikrofont, meg jönne utána a kis pincsikutya kamerása és 2 centiröl a fejedre fókuszálna, hogy több milló nézönek adj gyors egy riportot lehet te is össze-vissza beszélnél zavarodban
Leették róla a cipőt, h majd később ne tudja rugdosni az ajtót, oszt belökték a zárkába... utána ment a haver, bevitt magával egy vizes törülközőt is... Vajon miért?
ezekkel csak ugy lehet-másképp nem értenek,de onnantól másnap már előre köszön és átmegy a másik oldalra.
csak az a baj hogy mindtől büdös lesz a kezed bármilyen gyorsan vágod pofán..
akko majd én jol magamra veszem.na elég mer ugy pofánbaszom magam hogy beszartok.ne kezdjétek már el megint,mert mindenkit elvitetek baracskára pohival.faszomat
ki mondta h nem a rendőrnek kell megnézni! én írás és pévasás tudatlan rendőrőkről beszéltem, az az, h értsd buták a magyar rendőrők és nem az igazságot szolgálják, nyilatkozott ma egy kis rendőrcsaj a tv-ben és gyakorlatilag megszólalni se tudott értelmetlenűl beszélt! na mindegy témát én már rég lezártam, valószínűleg téged múltkor megbántottalak azért nem tudsz még elfelejteni! nem kell magadra venni, ha nem vonatkozik rád! ennyi!
Eccer én is bekeverdtem éjjel a yardra egyik zsaru haverral... volt odabenn is egy gyorsított eljárás... a rájkó kissé pökhendi volt... aztán lefejelte a vasajtót néhányszor, csak úgy zengett
engem nem már 4 et átadtam nekik,oszt kurvára nem érdekel a felderítési arány.csak az hogy a 4. hamarabb hazaért a rendőrségről mint én... .. .. az 5.-et már nem adtam át.itélethirdetés volt azonnal.gyorsított eljárásban
haverom a múltkor mesélte h Jugóban (szerbiában) nem volt nála semmilyen papír (se jogsi, se forgalmi,se személyi..semmi) és 2ezer dinárra, vagyis kb 6-7ezer forintra büntették... na arra azt mondom h öröm kicsengetni...
(még mielőtt megkérdezné valaki, a kocsi is szerb volt,meg a haverom is)
Amennyire én tudom, ez a felderítési arány a bűvszó zsarukörökben. Ettől függ sok minden. Ha pl. betör hozzád valaki, akit mondjuk közben fülön csípsz és beviszel a yardra, akkor is úgy könyvelik el az esetet, mintha ismeretlen lett volna a tettes, és ők kapták volna el gondos, kitartó szaglászással. Javítandó a felderítési arányt....
felderítési arány? mégis mit derítsenek fel egy ellopott autón? egy este alatt 4-5 ember csupaswzra tud bontani egy komplett autót...aztán volt nincs autó........
De többnyire télleg rá tudom őket ébreszteni, h nem kéne pont engem b@szogatni. Még akkor is előfordult ilyen, amikor frankón nem volt kötelezőm
Egyébként bírom ezeket a zsaru srácokat, vidám gyerekek...
És az a tapasztalatom, h a legtöbb zsaruval meg pénzügyőrrel lehet beszélni... hiszen ők is csak emberből vannak
csak az a baj hogy mindtől büdös lesz a kezed bármilyen gyorsan vágod pofán..
(még mielőtt megkérdezné valaki, a kocsi is szerb volt,meg a haverom is)
Remélem, senkit nem bántottam meg ezzel