mondtam én neked hogy itt kemény az élet.bulizni már el sem járok-legalábbis ide nem mert állandóan hiszti megy meg ütésváltás.annyi itt a "kemény mag" mint romagyereken a fuksz
Ja és a közbiztonság nem olyan rossz szerintem, mert igen ritkán látni a tv-ben, hogy valakit megkéseltek az utván megölték az utcán, lelőtték az utcán....stb. A legtöbb erőszakos cselekmény otthonokban történik ahová meg végképp nincs bejárásunk csak kivételes esetekben.
Az autó és motorlopások téma elég erős.......te is tudod, hogy nem állhat mindenki autója mellett rendőr és azt is tudod, ha el akarják lopni el is lopják, arról nem is beszélve, hogy a felderítési arányt erősen rontja a sok casco csalás. Kevesen vagyunk (még ha néha soknak is tűnik), én a részemről elkövetek minden tőlem telhetőt....
Nekem se veled. Ok nélkül nem kell fizetni. Nem csak a rendőr miatt és a törtvény miatt kell magadnál tartanod, hanem azért ha balesetezel meg tudd mutatni a másik félnek, hogy van érvényes biztosításod. Gixer szerint sem a rendőrnek kell megnéznie......
ja csak az a baj hogy nekem vannak kötelezettségeim,nem is kevés.de a kocsim motorom nem hagyhatom az utcán mert számszerint kettöt kettöt loptak el,mert jó a közbiztonság és jó a felderitési arány
nekem meg egy papirt kell lóbálnom amit ha megmutatok akkor is lekérik,de ha nincs megbüntetnek,na mindegy tudom neked van igazad ha itt lenne a pénz amit rendörségnek,önkörmányzatnak,parkolási társaságnak fizettem ok nélkül kb egy évig nem kellene melóznom.
Veled nincs semmi bajom
Mindíg a kibúvók és a méltatlankodás. A törvény előírja legyen nálad azt mutasd be az arra jogosultaknak kérésükre. Nincs nálad megbüntetnek, mert nálad kell legyen. Ennyi nincs tovább. Mindenki ebben a marha nagy demokráciában azt kérdezi mindenre, hogy "miért, miért, miért?" Hát azért mert kötelezettség is van nem csak jog.
ez milyen dolog?pedig mindig lekérik,velük még nem fordult elö hogy otthon hagytak valamit?szemétség ilyenért megbüntetni az embert!engem 15e büntettek mert nem volt nállam a csek pedig be volt fizetve,de rendör volt a sógorjelölt és nem kellett befizetni
Sziasztok ! Az előbb leigazolt egy rendőr kocsival,nem volt nálam a forgalmi,csak fénymásolat mert 1 hete vettük a kocsit és kellett az ügyintézéshez,elfelejtettem visszarakni,illetve a biztositásrol sem volt papir nálam,meg jogsim se volt ott
azt mondta a rendőr hogy mivel nincs biztositás a kocsin ,nincs nálam forgalmi meg jogsi fejlejent,és jó kis pénzbüntire számitsak...
Utána vettem észre hogy ott a biztositásos papir és utánukmentem de már nem találtam őket,bementem a rendőrségre bemutattam,behivták őket,azt mondták hogy ez enyhitő körülmény h legalább biztositás van(de a helyszinen nem tudtam felmutatni)
Szval nem volt nálam jogsi ,biztositás papirja,forgalmi. Szerintetek mi lesz belőle?
add oda a cigóknak és mondd hogy elnézést amiért belédmentek.soha többé nem lesz velük bajod! ha csak az nem hogy onnantól naponta fognak pénzért menni .vagy!:add oda nekem aztán én majd megbeszélem velük
igy én is megegyeztem volna velük adnak kp-ét és akkor elvannak felejtve, csak hát hiába akartam volna ezeknek egy árva vasuk sincsen és ahogy mondod most 2szer annyi pénzt fogok kapni a mabisztól igaz hasznom nem lesz rajta!
20.000 vagy feljelentés, de inkább feljelentés mert annak nyoma van és kitiltják az autót a forgalomból amíg nem igazolja, hogy van érvényes gépjármű felelősségbiztosítása.
hát nagy ivben fosnék rá hogy féltem e a házam.nekem is van gyerekem nekem is van házam,mégis odamentem a galerihoz amikor picsánvágtak hátulról ,állva lámpánál.elmondtam mi a szitu ennyiből és ennyiből jön ki ,nem akarok én keresni rajtuk,kifizetik-e, téma lezárva.ha nem az se baj beadom a mabiszhoz de akkor ugy 2xannyi lesz.megegyeztünk.
csak tudod ha pár utcával arrébb lakik a cigány banda és félted az új házadat ebben az esetben jobb volt ez így ,csak hát így is úgy is nekem kell a pénzemre várni kitudja mennyit! a tettes elismerte a helyszínen a felelősségét!
nem tűnt fel nekik hogy milyen geci szerencsétlen vagy?
nekem meg egy papirt kell lóbálnom amit ha megmutatok akkor is lekérik,de ha nincs megbüntetnek,na mindegy tudom neked van igazad ha itt lenne a pénz amit rendörségnek,önkörmányzatnak,parkolási társaságnak fizettem ok nélkül kb egy évig nem kellene melóznom.
Veled nincs semmi bajom
azt mondta a rendőr hogy mivel nincs biztositás a kocsin ,nincs nálam forgalmi meg jogsi fejlejent,és jó kis pénzbüntire számitsak...
Utána vettem észre hogy ott a biztositásos papir és utánukmentem de már nem találtam őket,bementem a rendőrségre bemutattam,behivták őket,azt mondták hogy ez enyhitő körülmény h legalább biztositás van(de a helyszinen nem tudtam felmutatni)
Szval nem volt nálam jogsi ,biztositás papirja,forgalmi. Szerintetek mi lesz belőle?