Kölcsönadtad. Mindig kölcsönadod, fogalmad sincs kinél volt akkor. Te vagy az üzembentartó így fizetsz. Vili? Nem bizonyítható a vezető kiléte, de fizetni muszáj mert ez a milliárdokról szól.
Köszi a segitségeket, a moci a tulajdonomba van, tehát sztem nem tudom megcsinállni amit irtál,
az eset az M1 M7 bev szakaszán volt Pest felé, és sajna a "gép" is erre állt, sajna nem szemből vettek
A jogsibevonást megúszhatod ha "nem te vezetted" a járművet és üzembentartói felelősségre és arra hivatkozva fizetsz, hogy nem tudod dokumentummal igazolni a vezető kilétét.
Sziasztok, ma reggel sajna "elbambultam", és csak érdeklődnék h 100 km/h helyett 210 km/h val
lefotoztak, mennyi büntire, és jogsi elvonásra számithatok?
előre is köszi,
s) „Mezőgazdasági vontatóval behajtani tilos” (45. ábra); a tábla azt jelzi, hogy az útra mezőgazdasági vontatóval és lassú járművel behajtani tilos
v) „Kerékpárral behajtani tilos
x) „Állati erővel vont járművel behajtani tilos
Van ilyen is igen:
u) „Segédmotoros kerékpárral behajtani tilos
Tehát nem hiszem, hogy az eset vonatkozna a segédmotoros kerékpárra is.....az általad leírtak szerint.
o) „Gépjárművel, mezőgazdasági vontatóval és lassú járművel behajtani tilos” (41. ábra); a tábla azt jelzi, hogy az útra gépjárművel - kivéve a kétkerekű motorkerékpárt -, valamint mezőgazdasági vontatóval és lassú járművel behajtani tilos;
van ilyen is, de mivel az smkp nem gépjármű és a kerékpár sem így ők bemehetnek a kétkerekű motorkerékpárral együtt.
Nem tudom mit kevernek mivel, de én nem találtam olyan pontot ami leírná, hogy a segédmotoros kerékpárra vonatkozik a kerékpárral behajtani tilos tábla.....
Tiszteletem Pohi!
Az AF1 topikban írta egy motorostársunk a következőket- elég sok helyen ki van téve a kerékpárral, mezőgazdasági vontatóval, állati erővel vont járművel behajtani tilos tábla, ami a "segédmotorkerékpárra is vonatkozik"-igaz lehet ez az állítás?
Vagy ez is különböző kivételes eseteket jelent mert tudtommal van külön segédmotorkerékpárral behajtani tábla,nem?
Várom megtisztelő, szakmai válaszodat.
szia Pohi lenne 1 kérdésem mi a teendő abban az esetben ha valaki vesz egy új motort mint egy ismerősőm 0 km es zsír motor 2007 es motor 2008 10. honapban lett forgalomba helyezve és 3 év műszakit kapott pedig tuttommal 4 év jár au uj motorra és a forgalomba helyezés napjától van számítva ,nekem egy haverom erre azt mondta egy felügyeleti szervnél hogy biztos azért hogy ezt a behozatal miatt forgalomba kellett helyezni.
"36§.(6) A párhuzamos közlekedésre alkalmas úttesten tilos
a,......
b) két járműnek - az egy nyomon haladó jármű melletti elhaladást kivéve - ugyanabban a forgalmi sávban egymás mellett haladni;"
És ha nem párhuzamos közlekedésre alkalmas az úttest, akkor szabad?
És a motoros rendőröket ki bünteti meg, amikor így közlekednek?
Megkülönböztető jelzés nélkül, természetesen!
Ennyi erővel bemásolhattad volna az egész Kresz-t is!
Pont az volt a kérdés, hogy melyik pont az, ami miatt megbüntethetnek. Én ebben egyet sem találtam, talán egyedül az oldaltávolságra való hivatkozás, mert az valóban nincs meg előrefurakodásnál.
az eset az M1 M7 bev szakaszán volt Pest felé, és sajna a "gép" is erre állt, sajna nem szemből vettek
http://www.2002r1.extra.hu/php...
K
lefotoztak, mennyi büntire, és jogsi elvonásra számithatok?
előre is köszi,
v) „Kerékpárral behajtani tilos
x) „Állati erővel vont járművel behajtani tilos
Van ilyen is igen:
u) „Segédmotoros kerékpárral behajtani tilos
Tehát nem hiszem, hogy az eset vonatkozna a segédmotoros kerékpárra is.....az általad leírtak szerint.
o) „Gépjárművel, mezőgazdasági vontatóval és lassú járművel behajtani tilos” (41. ábra); a tábla azt jelzi, hogy az útra gépjárművel - kivéve a kétkerekű motorkerékpárt -, valamint mezőgazdasági vontatóval és lassú járművel behajtani tilos;
van ilyen is, de mivel az smkp nem gépjármű és a kerékpár sem így ők bemehetnek a kétkerekű motorkerékpárral együtt.
Nem tudom mit kevernek mivel, de én nem találtam olyan pontot ami leírná, hogy a segédmotoros kerékpárra vonatkozik a kerékpárral behajtani tilos tábla.....
Az AF1 topikban írta egy motorostársunk a következőket- elég sok helyen ki van téve a kerékpárral, mezőgazdasági vontatóval, állati erővel vont járművel behajtani tilos tábla, ami a "segédmotorkerékpárra is vonatkozik"-igaz lehet ez az állítás?
Vagy ez is különböző kivételes eseteket jelent mert tudtommal van külön segédmotorkerékpárral behajtani tábla,nem?
Várom megtisztelő, szakmai válaszodat.
A szabájok nem ismerete NEM mentesít a felelősség alól.
a,......
b) két járműnek - az egy nyomon haladó jármű melletti elhaladást kivéve - ugyanabban a forgalmi sávban egymás mellett haladni;"
És ha nem párhuzamos közlekedésre alkalmas az úttest, akkor szabad?
És a motoros rendőröket ki bünteti meg, amikor így közlekednek?
Megkülönböztető jelzés nélkül, természetesen!
Ennyi erővel bemásolhattad volna az egész Kresz-t is!
Pont az volt a kérdés, hogy melyik pont az, ami miatt megbüntethetnek. Én ebben egyet sem találtam, talán egyedül az oldaltávolságra való hivatkozás, mert az valóban nincs meg előrefurakodásnál.