Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ja......de nem csak arról....
Okjés vagy, köszi
Kölcsönadtad. Mindig kölcsönadod, fogalmad sincs kinél volt akkor. Te vagy az üzembentartó így fizetsz. Vili? Nem bizonyítható a vezető kiléte, de fizetni muszáj mert ez a milliárdokról szól.
Nincs mit, én is innen kaptam a fórumból csak feltettem az oldalra, ott meglesz nekem is másnak is, ha behalna a gép egy vírustól...
Köszi a segitségeket, a moci a tulajdonomba van, tehát sztem nem tudom megcsinállni amit irtál,
az eset az M1 M7 bev szakaszán volt Pest felé, és sajna a "gép" is erre állt, sajna nem szemből vettek
Lementettem a táblázatodat, köszi! Én egy gyalogmódszeresből keresgéltem eddig
max. 100-nál ez a sebességtúllépés valóban 130.000 Ft bírság.
Motorral szemből semmire.....ha vették a rendszámot akkor számold ki innen letöltheted:

http://www.2002r1.extra.hu/php...

K
A jogsibevonást megúszhatod ha "nem te vezetted" a járművet és üzembentartói felelősségre és arra hivatkozva fizetsz, hogy nem tudod dokumentummal igazolni a vezető kilétét.
51 és 100km/h közötti megengedett sebességnél ez a 101-150% közötti kategóriába esik ami 130000Ft bírságot jelent.
Sziasztok, ma reggel sajna "elbambultam", és csak érdeklődnék h 100 km/h helyett 210 km/h val
lefotoztak, mennyi büntire, és jogsi elvonásra számithatok?
előre is köszi,
s) „Mezőgazdasági vontatóval behajtani tilos” (45. ábra); a tábla azt jelzi, hogy az útra mezőgazdasági vontatóval és lassú járművel behajtani tilos
v) „Kerékpárral behajtani tilos
x) „Állati erővel vont járművel behajtani tilos

Van ilyen is igen:
u) „Segédmotoros kerékpárral behajtani tilos

Tehát nem hiszem, hogy az eset vonatkozna a segédmotoros kerékpárra is.....az általad leírtak szerint.

o) „Gépjárművel, mezőgazdasági vontatóval és lassú járművel behajtani tilos” (41. ábra); a tábla azt jelzi, hogy az útra gépjárművel - kivéve a kétkerekű motorkerékpárt -, valamint mezőgazdasági vontatóval és lassú járművel behajtani tilos;

van ilyen is, de mivel az smkp nem gépjármű és a kerékpár sem így ők bemehetnek a kétkerekű motorkerékpárral együtt.

Nem tudom mit kevernek mivel, de én nem találtam olyan pontot ami leírná, hogy a segédmotoros kerékpárra vonatkozik a kerékpárral behajtani tilos tábla.....
Ti engem szívattok ugye ilyen lehetetlen dolgokkal ki a fene foglalkozik, most komolyan
Tiszteletem Pohi!
Az AF1 topikban írta egy motorostársunk a következőket- elég sok helyen ki van téve a kerékpárral, mezőgazdasági vontatóval, állati erővel vont járművel behajtani tilos tábla, ami a "segédmotorkerékpárra is vonatkozik"-igaz lehet ez az állítás?
Vagy ez is különböző kivételes eseteket jelent mert tudtommal van külön segédmotorkerékpárral behajtani tábla,nem?
Várom megtisztelő, szakmai válaszodat.
Attól még 0 km-es, mert lehet beindítva sem volt. De viszont korábbi forgalomba helyezésű.
Értem de akkor ezek szerint átbaszták és a motor nem 0 km es? vagy ha kint egy napra forgalombahejezed akkor is veszítesz egy évet?
Szerintem is, így történt és akkor egybevág a 2007 + 4 év.
Mindig a helyi kresz szabályok a betartandóak.
A szabájok nem ismerete NEM mentesít a felelősség alól.
Próbálj meg Angliában magyar kresz szerint autózni!
szia Pohi lenne 1 kérdésem mi a teendő abban az esetben ha valaki vesz egy új motort mint egy ismerősőm 0 km es zsír motor 2007 es motor 2008 10. honapban lett forgalomba helyezve és 3 év műszakit kapott pedig tuttommal 4 év jár au uj motorra és a forgalomba helyezés napjától van számítva ,nekem egy haverom erre azt mondta egy felügyeleti szervnél hogy biztos azért hogy ezt a behozatal miatt forgalomba kellett helyezni.
Akkor elindulás előtt ideje utánanézned.....
Sziasztok, Külföldön melyik ország kresz szabályait kell betartanom ? Magyart vagy pl: szlovák ? és ha azt nem tudom ?
Nem a motoros rendőrenk sem szabad. De nem is szólok ezért senkinek. És olyanról sem tudok akit ezért büntettek volna meg.
"36§.(6) A párhuzamos közlekedésre alkalmas úttesten tilos
a,......
b) két járműnek - az egy nyomon haladó jármű melletti elhaladást kivéve - ugyanabban a forgalmi sávban egymás mellett haladni;"

És ha nem párhuzamos közlekedésre alkalmas az úttest, akkor szabad?

És a motoros rendőröket ki bünteti meg, amikor így közlekednek?
Megkülönböztető jelzés nélkül, természetesen!
Pohi!

Ennyi erővel bemásolhattad volna az egész Kresz-t is!
Pont az volt a kérdés, hogy melyik pont az, ami miatt megbüntethetnek. Én ebben egyet sem találtam, talán egyedül az oldaltávolságra való hivatkozás, mert az valóban nincs meg előrefurakodásnál.