Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mesélj
Ma láttam egy motoros üldözést Győrbe.Nem volt rossz
Az se rossz... de én még megtoldom kábé 30, súlyos centivel
Na, most aztán má végképp fingom sincs fegyverügyileg....

Lehet, marad a sodrott földkábel az ülés mellett... azzal a betonkerítést is le lehet bontani, vagy esetleg bőrjackit a hátról
ököl! könnyen széthajtható, zsebben ideálisan rejthető. motozás alkalmával kézfejnek álcázható
Én pl. önvédelemből gyorsabban futok, mint ahány felé...... Ezenkívül állammal hárítom az ütéseket, gyomrommal a rúgásokat, és utána 20 percig tetetem az ájulást.....
na igen, én be is fejeztem, legyen újra vezető hír a gyorshajtás
Egyéb önvédelmi megoldások? mint pl yawara könnyen elfér, nagyot üt, de közel kell menni. Esetleg álcázva zseblámpának
Kicsit elmászott a topic a gyorshajtás témájától)))))))))))))))))))))))
ja, Marsról jött Anikó meg rémült arccal mondja, hogy:
'...az internetes oldalon olvasható, ahogyan részletesen kitárgyalják milyen illegális fegyverekkel, hogyan támadjanak meg védtelen polgárokat... akik akár Önök is lehetnek éppen egy auchan-vásárlásból hazatérve...'
Istenem - valaki 'ismeretlenül' idetalál, beleolvas a legpörgősebb topikba, és vááááááá

Azonnal rohan, telefonál a Blikkbe: a rohadtak nem csak ámokfutó Mátrázó, hangoskodó kis frenkik, de még lőnek is egymásra !
egy próbababát feldühíteni?
ok, viszem az ügyvédemet
Ebben nem fogunk megegyezésre jutni - no majd legközelebb ha Bánkon járunk , akkor 'jáccunk ' egyet, amolyan 'Mythbusters' módon: vajon feldühít vagy ártalmatlanná tesz a 0,20 as BB 400ft fegyverből ?

Jamie hooool vaaagy ?!
Ok, akkor majd igyexem nem megharapni legközelebb...
Kutyák, nem a ZZR-es Kutyára gondoltam lesemesett amikor írtam
'kutyák ellen...'
Mindenki fegyverkezik? Nálam csak gáz-spray van, azis 20mg hatóanyaggal, mivel asszem eddig engedélyezett. Természeten kutyák ellen hordom, hátha meg akarna harapni
az a felszakad-vérzikkel csak mégjobban feldühíted a támadót. még 0.22-es élesnél is előfordulhat, nemhogy ennél...
400ft+ az már nem csíp-csíp. Hanem csíp-csíp-fáj-ordít-felszakad-vérzik... És nem öt méterről mint a paintball.
ezexerint 2008-tól már a gumi tartásához is kell engedéy... a gumis viselése csak a megjelenésekor volt lehetséges egy rövid ideig, mert nem volt rá szabályozás, aztán hamar lett
Akkor már inkább teleszkópos bot. Ráadásul azóta, mióta Bene László a kamerába mondta, hogy az nem vipera, hanem teleszkópos bot semmi gond nincs vele és bármikor beszerezhető pár ezer Ft.-ért....
nem éppen, ez tulképp egy laza blöffölés semmivel a kezedben... beválhat a 7köznapi auchan-vásárlókkal, de ha 'harcos'-sal találkozol, műanyaggolyóval a kezedben, háááát

nem érsz vele sokat, csíp-csíp, de megállító hatása nincsen. következő kép, hogy egy ügyesebb harcos azt veri szét az arcodon...
A #4819-es hsz mindent elárul.
Ha valaki elolvasta, akkor (remélem) megértette. Aki, nem, az tesz fel még kérdéseket...
Ha a másiknál nem AS van, így is, úgy is ráb..ol.

Egy 400ft feletti AS fegyver meg (szerintem) pont elég hatásos önvédelmi eszköz...