Ugyanakkor az az ír férfi, aki Magyarországon kettős halálos gázolást követett el, mindenféle eljárás nélkül vígan van hazájában. Máig is éltek, amíg meg nem haltak..... No comment!
Börtönbüntetésre ítéltek Angliában egy magyar motorost, aki több mint 200 kilométeres sebességgel száguldozott a brit utakon. Az ítélet meghozatalához azt a videót használták fel bizonyítékként, amit a motoros saját száguldozásról töltött fel az internetre.
130 mérföldet meghaladó, több mint 209 kilométeres sebességgel hajtott végre különböző mutatványokat egy magyar motoros Anglia közútjain, amiért a helyi bíróság hétfőn 12 hét börtönbüntetésre ítélte a férfit. A BBC hétfői beszámolója szerint az Oxford közelében, Banbury kisvárosban lakó, 28 éves Ferenci Sándor még júniusban száguldozott veszélyes sebességgel az angol utakon: Yamaha motorját hátsó kerekére emelte, blokkolva fékezgetett, és a szembejövő járművek sávjában száguldozott.
A férfi egyik barátja felvételeket is készített a mutatványokról, amit feltöltöttek a YouTube- videómegosztó portálra. Az oxfordi koronabíróságon a videót bizonyítékként használták fel a magyar férfi ellen.
Az ügyben eljáró bíró a felvételek alapján "elmebetegnek" és "súlyosan felelőtlennek" nevezte a motoros által bemutatott manővereket, és a szabadságvesztés mellett két évre a járművezetéstől is eltiltotta Ferencit. A vétkest egyébként nem az interneten közzétett felvétel alapján találták meg; egy autós feljegyezte a rendszámát, és jelentette az esetet a rendőrségnek.
Ha mondjuk van az apróban egy Husgvarna 600-as 22kw forgalmival,és azt véletlenül megvenném,akkor az megkérdöjelezhetetlen vagy az első motorosrendőr kiröhög és küld kpm vizsgára.
Üdv!
Ideiglenes forgalomból kivonás témában lenne kérdésem.
November1-március1 -ig vonatnám ki a motorom.
De ugye erre az évre be van fizetve a teljesítmény adó, és a kötelező. Nos ezt a 2 hónapot elbuktam , vagy jóváírják? A jövő évi adókat gondolom igy március 1-től számítják.
Szerintetek?
és én a 250-essel mit csináljak? egy árpád hídra felmenő indulás ahol nem is tom vagy 70-el lehet menni, az olyan mint egy r1-el ha a 250et célzod meg..
Nah befizettem a büntetéseket!...conair..el sem tod képzelni h mit beszéltem azzal a rendörrel aki megbüntetett...nem irom le mert hosszu lenne...megtudta h kivel van dolga és bocsánatot kért meg minden..nem felvágoskodás képpen irtam..csak meglepett a hirtelen változás a yardnál..
köszi a válaszokat csak azt hittem hogy helyszini birság mert bátyám is csak azt kapott mikor kopott volt a gumija bár az már volt vagy 3-4 éve a kihuzatást meg nem ugy gonodltam hogy koppig csak 1-be 5-6000 ig meg 2-be is aztán meg 3000-en döcögtem tovább
persze 1-2 kihúzattam 50-ig bár csak 400-as de 1-be simán megy gondolom 100-at Saját magad okolhatod amiért megállítanak ilyenkor. Én sem szeretem ha a városban így közlekednek emberek, igen is menj városon kívülre és ott húzd neki. Ha a gumi kopott forgalmi ugrik...
háát, ilynekor nagyon óvatosan kell mondani hogy nem mentél gyorsabban.. amúgy ha kopott a gumid, akkor az balesetveszélyes, ergo nem vehetsz részt a forgalomban. nem?
Na ha van vki szaki itt az mondja már meg hogy ez lehetséges-e: pont egy 10 perce megállítottak a szaruk a városba kérték papirt minden rendben volt kérdi hova ez a sietség(1-be 2-be kihuzattam de csak addig amig elérte az 50-et pont aztán már sorba elváltogattam) mondom nem sietek attol hogy hangos még nem biztos hogy gyorsan is megy erre nehogy már kioktassam majd kérte eü csomag mellényke égőkészlet megvolt mind majd az első gumir anézett ami kopott volt és aszonta hogy ezért elvehetné a forgalmit ami 40 000-be kerül kiváltani plusz új műszaki meg még vmi bírság a kérdésem az lenne hogy tényleg elvehetné a forgalmit vagy csak helyszíni bírság és gizdázott hogy fenyegetőzik? mellesleg figyelmeztetéssel elengedett meghogy ha még1x meglát vagy vmelyik kollégája akkor veszik el a pappert meg nyomta a beszédet hogy kint az autopályán száguldozzak ne a városba üssek le vkit hanem egyedül dögöljek meg holott baszottul nem mentem 50-nél többel.
nem vehetik el a forgalmit? hiszen egyrászt engedély nlküli átalakítás is lehetne, másrészt a forgalmi engedélyt a gyari kipuffal kapta, ha meg tuning de E, akkor van hozzá papír, hogy mgefelel a normáknak, és azt magadnál tarthatod.. nem? és szevasz forgalmi.
kösz pohi az infót
ja meg azt mondta a rendőr, hogy lehet meguszom
kevesebbel, mert még tanuló vagyok meg nincs saját keresetem
JA és a jogsit elvehetik?
helló!
Helló!
ha tudtok valamit mondani akkor írjatok
HA 30-as táblánál 45-el mentem milyen büntetést kaphatok
-kb másfél hónapos a jogsim
léci írjatok előre is kösz!
Mivel a műszaki vizsgára berendelés egy feljelentéssel megy a fényképek csatolva, és kiemelve, hogy ez az ellenőrzés fő célja gondolom azért odafigyelnek rá.
nem vagyok meggyőződve róla, műszaki vizsgán az akkori állapotot vizsgálják, nem a fotóval hasonlítgatnak...a fotós megoldás akkor jó, ha ott megbünteti és ennek alátámasztására fotóz....sztem
Nem nézegeti senki azt az E betűt...... "kamerás mobil" van mindenkinélm már még a rendőrnél is. Én is a Motorola K1-el szoktam fotózgatni, bőven elég a 2 megaixel. Persze közig. bírságos dologban használjuk a szolgálati Fuji-t....
130 mérföldet meghaladó, több mint 209 kilométeres sebességgel hajtott végre különböző mutatványokat egy magyar motoros Anglia közútjain, amiért a helyi bíróság hétfőn 12 hét börtönbüntetésre ítélte a férfit. A BBC hétfői beszámolója szerint az Oxford közelében, Banbury kisvárosban lakó, 28 éves Ferenci Sándor még júniusban száguldozott veszélyes sebességgel az angol utakon: Yamaha motorját hátsó kerekére emelte, blokkolva fékezgetett, és a szembejövő járművek sávjában száguldozott.
A férfi egyik barátja felvételeket is készített a mutatványokról, amit feltöltöttek a YouTube- videómegosztó portálra. Az oxfordi koronabíróságon a videót bizonyítékként használták fel a magyar férfi ellen.
Az ügyben eljáró bíró a felvételek alapján "elmebetegnek" és "súlyosan felelőtlennek" nevezte a motoros által bemutatott manővereket, és a szabadságvesztés mellett két évre a járművezetéstől is eltiltotta Ferencit. A vétkest egyébként nem az interneten közzétett felvétel alapján találták meg; egy autós feljegyezte a rendszámát, és jelentette az esetet a rendőrségnek.
Vissza fogják küldeni a pénzt utalványban... nekem is az volt, én KendH-s vagyok..
Ideiglenes forgalomból kivonás témában lenne kérdésem.
November1-március1 -ig vonatnám ki a motorom.
De ugye erre az évre be van fizetve a teljesítmény adó, és a kötelező. Nos ezt a 2 hónapot elbuktam , vagy jóváírják? A jövő évi adókat gondolom igy március 1-től számítják.
Szerintetek?
A szabályok mindenkire vonatkoznak.
ja meg azt mondta a rendőr, hogy lehet meguszom
kevesebbel, mert még tanuló vagyok meg nincs saját keresetem
JA és a jogsit elvehetik?
helló!
http://www.2002r1.extra.hu/php... Ha innen letöltöd a közig bírság számolót akkor, azon is megnézheted.
ha tudtok valamit mondani akkor írjatok
HA 30-as táblánál 45-el mentem milyen büntetést kaphatok
-kb másfél hónapos a jogsim
léci írjatok előre is kösz!