Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kérdezted, hogy mire ez a kötözködés? Ha rendben van minden nem bánthatnak. Persze ha nincs jogsid és úgy beszélsz velük ne várj sok jót. Nekem csak jó tapasztalatom van a rendőröktől, mindig rendesen beszéltem velük és viszont is ezt kaptam. Az is igaz, hogy én soha nem állatkodtam a motorommal. Nem egykerekeztem, nem madmax-eltem stb... A motorjaimért én dolgoztam meg és úgy egészen már a hajtás milyensége. Bár én nagyon figyelek, hogy rendben legyen mindenem. (Jogsi, biztosítás, forgalmi, eü csomag, stb...)
Nekem is tetszenek az új burgonyák, de nincs pénzem rá. Örülök, hogy van jogsim és meglett az új szekér. Ez sem volt olcsó. Egyébként jól megy bár én nem vagyok egy gyorshajtó típus. Amolyan városnézegetős, sétamotorozós, boltba járó motoros vagyok. Azért néha belecsapok a lovakba. 50-60-nal járok vele.
Aki gyorsulni szeretne az ne vegyen variátoros motort, mert nem igazán tépi le a fejem a gyorsulás. Azért autók között nincs ellenfél, de akkor is. Mehetne jobban...
Bravó! ugy lehet
Jó magyarázat
Ha valaki utánfutón viszi a vizsgáztató helyig? Akkor mi van?
Pedig ugy van, csak utvonalengedéllyel viheted vizsgáztatásra, ha le van járva a műszakid. De máshová még azzal se mehetsz!
Kérdés ha megusztad az odautat, a vizsgáztatók- hivatalból- kérik -e az engedélyt?
Én úgy tudom, hogy ha lejárt a műszaki, akkor aznap amikor viszed műszakira akkor mehetsz vele, a műszakira. Ha máshova menet kapnak el akkor gondolom megbüntetnek. Mindenesetre érdekes lenne ha nem lehetne elvinni a műszakira a vasat ha lejárt a műszaki.
Nincsmit, engedély is csak ahhoz kell, h kiszűrjék a nem eléggé elszántakat:)
Ha meg használod és elkapnak és asszem pénzbírság meg egyéb szankciók.
Ha nem használod, akkor eláll a garázsba és majd tavasszal elviszed levizsgáztatni. Csak akkor ügyelj rá, hogy ne találkozz rendőrrel.
Nekem is ilyen cipőben jár a 2. mocim, az MZ.
sziasztok! olyan kérdésem lenne h mivan olyankor ha lejárt a műszakim szeptemberbe és én tavaszig nem akarom elvinni leműszakiztatni.megbaszhatnak azért vagy kivonhatják a forgalomból úgy h fizetem a kötelezőt normálisan?
conair! Nincs jogsim nagymotorra. Azért mondtam rájuk h szopók mert itt mifelénk minden smkp-ost büntetgetnek! Nekem pl mikor nézegette körbe a motort még az üléshuzatba is belekötött..h miért van kiszakadva...na meg abba is miért hagytam a bukot a kormányon..meg benne a kulcsot..ennyi..jogtalanul nem mondok soha senkire ilyet.!
most őszintén: hogy megy neked a burgonya? nekem tökre tetszenek, mondjuk K7-től, de a tied is érdekel ha már..
írta hogy robesz.
Mit tehetsz? Most viccelsz? Leteszed a jogsit és ennyi. Ezek a szopók? Miért? Mert nincs jogsid és fáj, hogy elkaptak? Jogosan büntettek meg tedd össze a kezed, hogy nem vették el a jogsidat. Vond le a tanulságot.
Egyébként mivel kaptak el? Ha elveszik a jogsid feltételezem, hogy van valamilyen, gondolom autó ami érvényes smkp-ra, innentől feltételezem, hogy nagy motorról van szó.
Hát muterom szerint a szomszéd hivta rám..mert hallotta mikor mondtam muternak h meek ki a rakpartra gyakorolni...de nem a rakparton fogtak meg hanem utközben..csak az a baj h keréken..:D:S
rádhívták vagymi?
De ezek a szopók annyira hamar ott vannak ahol én..és 1 szakadt stuntrobogoval h lépjek meg elölük..:)?
nem egykerózol a yard előtt?
Sziasztok! Megbüntettek 40 e ft-ra a yardok..1kerék és gyorshajtás miatt. Ami a legszebb h megfenyegettek ha ismét látnak motoron elveszik a jogsim Mit tegyek? v Ök mit tehetnek?...üdv!
Tartás, ha otthon van. Viselés meg ha közterületen nálam, asszem. De ha tartáshoz is kell engedély, akkor nem igazán érdekel. Azé köszi a segíccséget
Így nem ugrik be.Esetleg valami bővebbet.
Banderas!

te nem ismered véletlenül Czigány Nikolettet? örkény...
sziasztok
ha a motor amit venni akarok ki van vonva forgalomból akkor anna a visszahelyezése hogyan zajlik és kb mennyibe fáj?
A mocikon nics elől rendszám mérni meg szemből szoktak... Akkor van félni valóm ha mérnek ? Ha elmegyek mellettük és akkor se lassitok másik irányba be tudnak kapni ?
nikk, ha nem érted a fegyvertémát: önvédelmi puff
tartás és viselés 2 különböző fogalom.
2008-ban annyiban módosult, hogy gumisnál a tartáshoz is kell engedély.