Én már régóta erőltetem a "helyi erőknél" hogy ötvözzünk sportágakat.
Pl. a Quad Trophy- t és az Airsoftot. Én szívesen kipróbálnám, egy tömött, zeg-zugos telken automata quadokkal, és egy automata AS vagy PB fegyverrel felszerelve mondjuk 5-5 fős csapatokban, esetleg két személlyel ugyanez.
Állítólag tőlünk nyugatabbra már jáccottak ilyet, és elég kemény party volt
Az UZI meg nem kitalálmány: nálam a W733-as volt az ülés hátulján...
Airsoft is csak kitárazva, zárt tárolóeszközben szállítható, nem viselhető
akkor b.szol rá, ha a másiknál nem airsoft van
önvédelemre az airsoft szinte teljesen alkalmatlan...
Inkább vegyél egy AirSoft UZI-t. Ahhoz végképp semmilyen engedély nem kell, és elég határozott látvány azzal kiszállni ( mondjuk nem ezres Swiftből... )
Hát én elmondtam a gumisról amit a fegyverügyes mondott nekem, aztán belekeveredtek itt az utcai használat dolgai.....és ezt én mondtam, hogy nekem ezt nem mondták, tehát csak otthon vagy sportcélra, szállításkor pedig külön a fegyver külön a lőszer.
1.gumilövedékes szabadon tartható (ergo magánterületen), de nem viselhető :engedélyt nem adnak ki rá, közterületen viselése szabálysértés!
2.gáz-riasztó szabadon tartható és viselési kiváltása után szabadon viselhető (rejtve.)
3. egyikhez sem kell fegyverjártassági vizsga.
Esetleg akkor, ha folytást teszel bele és ezt hivatalosan elismerik a felügyeletnél. És gy talán módosítható a bejegyzett adat. De ezt tőlük kell megkérdezni......
Nem oldható meg. A központi nyilvántartásban is bent vannak az adatok nemcsak a forgalmiba. Ezeket nem lehet manipulálni. Amiket hallhattál az az első forgalomba helyezésnél lehetségesek esetleg. Ha már van rendszám, nincs más lehetőség csak a jogosítvány, vagy a csekk és eltiltás.
Szerinted az megoldható hogy elviszem műszakira és azt mondom az ismerősnek h írjon a forgalmiba 11kw-ot?
Csak azért kérdezem mert többen is mondták hogy amit beleírnak a forgalmiba azt nem lehet átírni.
Kérlek világosíts fel mert nem szeretnék csekkeket
Nincs röntgenszemem, ha nagyon feltűnő biztosan szólunk érte. Ha balesetben részes a jármű akkor meg lefoglaljuk és bevizsgáltatjuk ilyen gyanú esetén.
pohi: Tőled kérdezném meg ha nem gond mennyire veszik felétek komolyan,azt ha valaki némileg nagyobb ccm-es motorral jár mint a megengedett? Értem ezalatt a gyárilag 50es motorokat amik pl 70es hengerszettel vannak szerelve?
„A” korlátozott kategória - legfeljebb 25 kW teljesítményű és 0,16 kW/kg teljesítmény/saját tömeg arányt meg nem haladó motorkerékpár
„A1” alkategória - a 125 cm3 hengerűrtartalmat és a 11 kW-os teljesítményt meg nem haladó hajtómotorral ellátott motorkerékpár
Mivel A1 kategóriád van az nem felel meg, így engedély nélkül vezetsz ami szabálysértési feljelentést von maga után. A lakhelyed szerinti szabálysértési előadó kiszab egy jó kövér bírságot és eltilt a kategóriától vagy a járművezetéstől, ami az összes kategóriát érinti. Ha sikszor kapnak el akkor akár örökre eltilthatnak a járművek vezetésétől. Remélem kielégítő volt a válasz.
Pl. a Quad Trophy- t és az Airsoftot. Én szívesen kipróbálnám, egy tömött, zeg-zugos telken automata quadokkal, és egy automata AS vagy PB fegyverrel felszerelve mondjuk 5-5 fős csapatokban, esetleg két személlyel ugyanez.
Állítólag tőlünk nyugatabbra már jáccottak ilyet, és elég kemény party volt
Az UZI meg nem kitalálmány: nálam a W733-as volt az ülés hátulján...