Tegnap este lakott területen 63-al fotóztak le. Gazdagabb lettem egy csekkel melyen 10K szerepel. Kérdésem, mivel jártam volna jobban, hogy elfogadtam a csekket, vagy ha azt mondom jelentsen fel. Motorral nem volt soha semmi, autóval decemberben utoljára, lejárt a zöldkártya, akkor feljelentettek, ejnye-bejnyével megúztam, mert 2 évig visszamenőleg semmit sem találtak...
A gyalogos által okozott kár rázósabb. Ha van a gyalogos lakására vonatkozó lakásbiztosítás, annak lehet olyan része, amely kiterjed a közlekedésben gyalogosként okozott károkra - ezt meg kellene nézni. Kérdezd meg hol van a lakásuk biztosítva , mi a kötvényszáma. Ha ilyen fedezet nincs, csak polgári peres úton kaphatod meg a kártérítésedet.
tudok neked egy remek ügyet, de csak ha nem kell fix pénzt fizetni, csak %-ot a befolyt biztosítási összegből..
apám elütött egy cigánygyereket a szentendrein, rendőrség megállapította hogy a kis cigó a hibás, de intézetis kiskorú, az intézet szerint ők nem felelősek mert megszökött a gyerek, pedig ők mindent megtettek...
ól hangzik, nem?
j
ha van lakás vagy életbiztosítása, akkor az alapján lehet rendezni, aztán majd ő lezongorázza a dolgot a biztosítójával, ha nincs semmilyen biztije, akkor marad a polgári per.
Maci!
A haverodbak, akinek nem adták meg az elsőbbséget, van jogi segítsége? anélkül nehéz ügy lesz kártérítést kicsikarni. Beszélj vele, hogy hívjon fel: 06-30/9243-661, hátha előbbre jutunk az ügyében.
holdraszállásban nem tudok segíteni :-) , de ilyen autós motoros témában azért van némi ismerettségem, hobbiból bmw-ket hozok be, szóval az ilyen ügyintézési procedúrákban már otthon vagyok :-)
ilyet én is tudok!de azért köszönöm,egy úr vagy! ha azt kérdezném van e valaki aki felvinne a holdra,lemerném fogadni,h te olyat is tudnál! lehet némi ismeretséged vazze!
Szeretném megkérdezni, illetve tanácsot kérni.... Szóval ha megszereztem nagymotorra a jogosítványt, Azaz levizsgáztam, (tehát sikeres forgalmi vizsgát tettem) Utánna nagyjából 1,5-2 hétig nem kapom meg a végleges dokumantumot, mert ilyen "gyors" az átfutási idelye ezeknek a dolgoknak.... Sajnos! Ez akkor valóban azt jelenti, hogy nem ülhetek motorra? Miután elvégeztem mindent, és kifizettem végig csinálva a procedúrát, majd az okmányiroda miatt nem mozdúlhatok? Kérdésem: Tényleg nem mehetek e? Mehetek , mert elnézik ha mutatok papírt róla? Van valami ideiglenes jogosítvány addig? Nem akarok türelmetlennek tűnni, de tudjátok hogy van ez? Köszi a válaszokat!
Haveromnak nem adott meg egy jobbkezet egy ilyen biztosítás nélküli csóka... 1,2 milla a kár, a mabisz kifizette és most pereli az emberkét... biztos jót spórolt, most meg fizethet :-)
apám elütött egy cigánygyereket a szentendrein, rendőrség megállapította hogy a kis cigó a hibás, de intézetis kiskorú, az intézet szerint ők nem felelősek mert megszökött a gyerek, pedig ők mindent megtettek...
ól hangzik, nem?
j
Volt rendőrség is ott, tuti...
A haverodbak, akinek nem adták meg az elsőbbséget, van jogi segítsége? anélkül nehéz ügy lesz kártérítést kicsikarni. Beszélj vele, hogy hívjon fel: 06-30/9243-661, hátha előbbre jutunk az ügyében.
Nem tudom mi alapján vonják be, ha nem rajtam múlik már semmi, hanem a hivatalon. Na mindegy azért köszi a választ
vagy elnézik vagy be is vonhatják.
Szeretném megkérdezni, illetve tanácsot kérni.... Szóval ha megszereztem nagymotorra a jogosítványt, Azaz levizsgáztam, (tehát sikeres forgalmi vizsgát tettem) Utánna nagyjából 1,5-2 hétig nem kapom meg a végleges dokumantumot, mert ilyen "gyors" az átfutási idelye ezeknek a dolgoknak.... Sajnos! Ez akkor valóban azt jelenti, hogy nem ülhetek motorra? Miután elvégeztem mindent, és kifizettem végig csinálva a procedúrát, majd az okmányiroda miatt nem mozdúlhatok? Kérdésem: Tényleg nem mehetek e? Mehetek , mert elnézik ha mutatok papírt róla? Van valami ideiglenes jogosítvány addig? Nem akarok türelmetlennek tűnni, de tudjátok hogy van ez? Köszi a válaszokat!