Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom, hogy mit akartak mert elég sokáig "tárgyaltunk", olyan 10. perc környékén mikor a büntetési tételeket taglalták felajánlottam hogy intézzük el a helyszínen, de ettől mereven elzárkóztak, semmilyen jegyzőkönyvezés nem készült, erre mondta, hogy az ügyintézőnél folytatódik tovább a feljelentés.
Nekem már volt "piros lámpás" ügyem (közlekedési)
Szval én sem ismertem el,följelentett,jött határozat,föllebbeztem,bíróság stb...
De az első határozat kb 30 napra jött az eset napjától.
Szerintem don't fos,ebből már semmi nem lesz...
1 rendőr, 2 rendőr...5 rendőr.....ez még nem bizonyíték!
Az mind 1 állítás, és nem független tanúk. Nem figyelembe vehető. (tudtommal)
Szerintem csak kis zsebpénz akartak.... és nem jött be.

A határidő is rég lejárt.
Köszi Gino,

Egyébként ők a velem merőleges utcán jöttek és állították, hogy mikor áthaladtam nekik már telizöldjük volt.
Ketten voltak, ennyi gondolom a bizonyíték.
De ha behívnak tuti vinnék két embert, akik meg az én állításomat igazolnák
Bocsi, hogy én válaszolok, de elmondom amit tudok .... (aztán jön pohi és helyesbít )

Max. 60 napon belül kapnod kellett volna valamilyen papírt!
Ha ez nem történt meg, akkor szerintem semmi nem lett belőle.
Talán rájött, hogy nem bizonyítható az állítása vagy valami, vagy bármi....
Mindenesetre a 4 hónap az mindenképpen sok idő! Ha akartak volna, ennyi időn belül intézkedniük kellett volna.
Szia Pohi,

Még 03.30-án rendőr megállított és számon kérte miért mentem át a piroslámpán, én nem ismertem el semmit mert az áthaladás pillanatában szerintem sárga volt.
Ezek után közölte, az ügyem a kerületi szabálysértési ügyintézőhöz kerül és oda kell majd befáradnom....azóta eltelt 4 hónap, ennyit is csúszhat a dolog?
Szerintem szabs. mindkét esetben. Ha megváltoztatják, megrongálják az lehet bcs.......
Üdv! Már bocs, hogy megint ilyenekkel rongállak de ez most hogy is van?:

"a motoron a rendszámtábla hiánya BŰNCSELEKMÉNY, míg ugyanez bármely más kategóriájú jármű esetében SZABÁLYSÉRTÉS"

Vagy a más járműnél ezt úgy kell érteni, hogy ha csak az egyik rendszámtábla nincs, akkor szabálysértés?
Értem.
Köszi a segítséget Pohi.
Köszi!Nem,nem dobtam ki
Várj csak nyugodtan.......majd küldik, van mikor 1-2 hónapos csúszás is összejön, vedd haladéknak és addig is gyűjtsd a pénzt . Szólni ne szólj, mert van mikor lemarad ez az az RK lapról és nem tudják megírni a feljelentést, így soha nem készül el és nem büntetnek meg, persze ez 1000-ből 1 eset, hátha te leszel a szerencsés
Szóval ideges voltál összegyűrted és eldobtad . Azt tudod tenni, hogy az illetékes kapitányságra bemész és kérsz egy másikat munkaidőben (H-CS: 07.30-16, P:07.30-14.00, általában, de az ügyfélfogadás Kapitányságonként változó). Elmondod, hogy mikor hol mennyire büntettek, megkapod befizeted, ennyi. Esetleg, ha a lakhelyedtől távol volt akkor megpróbálhatod a saját lakhely szerinti Kapitányságodon is, de ezt nem tudom 100%-ra mondani, hogy sikerülni fog....
Üdv Pohi!

Mit tudok tenni,ha elhagytam a helyszini birságról szóló csekket,és azt a zöld papirt is?

Köszi előre is!
Hello Pohi.
Lenne egy kérdésem hozzád.
Azt szeretném megtudni hogy ha megbuntettek akkor a papírt mikor küldik ki? 2 háten belűl? Ha igen akkor a 2 hét mitől számítva a megbuntetés napjátol vagy a buntatési papír beérkezése a rendőrségre?
Válaszodat köszönöm.
Állítólag minimum 6 fejes érzékelő kell a lézerhez ,hogy majdnem tuti legyen a védelem.
pedig szar. kocsira van fél éve detektorunk (apámnak), mérési teszten MÉRHETETLEN volt. Kétfejes Laser Interceptort kell venni, az éri meg a legjobban az árát. egész kultusza van ennek Mo-n, az index fórumon van laserdetektor topic, ott érdemes körülnézni.
Ez nem tűnik szarnak...
http://www.detektorbolt.hu/ind...
Milyen radardetektort érdemes venni? Tudja valaki?
a 30 nap is igaz ,de 90napig "meghosszabodhat"...
Hát érdemes odaszólni, ezek szerint......elég régen volt.
osztrákoknál hasonló esetben fizettünk 30 eurot (nem én konkrétan)... feel the difference
Ha megvannak a darabok, van mit rögzíteni. De most hesszeltem egy vast, ahol egy nagy rész hibádzik... tuti csere a dolog, kérdésem, hogy mennyiért mindez
Ez nagyon régi írás, már nem így működik. Autónál ugye 1 db rendszám vesztése esetén egyszer gyártható újra, második vesztés esetén újra kell rendszámozni és forgalmi engedélyt kell cserélni. Motoroknál ha a rendszám elveszett, egyből csere és új forgalmi.

Ha megvan a régi akkor nem lehet gond, adnak újat jó pénzér.

Vagy van ilyen divat, hogy annál menőbb valaki, minél rongyosabb a rendszáma, enduros barátaim néha popszegeccsel rögzítik a cafatokat egy alu táblára, az nagyon dögös
pohi! miért lehet hogy sok ideje nem küldik a papírt a balesetről? április elején volt, de ne ma kerületiek helyszineltek hanem valami közlekedési akárkik. azt mondták a kerületiek hjogy ott uyge 30nap, aztán náluk is, de ezek rég leteltek.. telefonálgassak vagymi?
németországban minden egyes kibaszott trafi ki volt táblázva. ééés nem 50-nel mentek az emberek.. ott lassít, és tovább. és ez nagyon nyugat német.. stuttgart környéke.. német barátommal nem kicsit verettünk az országutakon.. nevetve mondta hogy még álcázott kamerás rendőrmotor is van, egy új 1.2-es bmw. nálunk mondjuk ilyne nincs, de úgyis ismeri ott mindenki, a trafi meg úgy van ahogy mondom. és ugyanúgy veretik a srácok.