UFFF! Jól szóltál kicsi medve testvérem Nem tudom ki mennyiért csinálná ezt, én 115.000-ért csinálom és csak azért mert imádok motorozni és a társaság jó. De a mai 37 C melegben a kordúraruhában és csizmában 12 órát lenyomni nem egy leányálom, még ha mész is a forró szél fúj ha meg megállsz mert dolgozni is kell ám akkor meg szakad rólad a víz. Reggelihez pebusziltam 1,2 liter ice teát aztán még vedeltem ezt azt egész nap olyan 4 liter folyadékot ittam meg ma és ki van száradva a szám, persze egész nap szakadt rólam a víz és a ruhám 300.000 Ft-ot ér papíron.....hát ennyiért talán szellőzni is kellene, de nem teszi mert ez gore-tex és izzad velem eggyütt, vagy kiszárad holnapra vagy nem.......
Béla. Miért nincs rendőr? Azért mert nincs. Nincs státusz, de ahol van ott is hiány van. Miért? Mert a kukásautó kukahordója többet kap mint egy járőr. És akkor még nem a sofőr, mert ő jóval többet. Én 5 éve csinálom, nem járőr, hanem nyomozó vagyok, meg is vagyok hozzájuk képest fizetve, és mégis azon gondolkdok, hogy otthagyom a fenébe. Miért? Mert 5 év alatt 5* szervezetek át. Mert a hó végén a számlákkal sakkozunk. Mert leköpnek az utcán, hogy köcsög rendőr, azok, akinek előtte visszaszereztük az ellopott dolgukat. Mert el vesznek, és nem adnak. Mert pénzbehajtók lettünk (objektív felelősség
).
Ha elveszik a maradékot ami eddig volt, márpedig tervezik, akkor nem 4000 rendőr fog hiányozni országosan(45.000-ből) hanem 10.000-20.000. És hogy fogják megoldani? Elveszik a státuszt. és papíron megoldották. Ez megy évek óta. Ezért nem látsz rendőrt csak elvétve, ezért van, hogy 60km-en keresztül nincs egy járőr a pályán. Ja, pálya. A korábbi autópálya-rendőrség beolvat a megyékbe. Benzinre nincs péz, ember nincs......komolyan sírhatnékom van.
gondoltam.de akkor is előkeresni...vagy neked ez így megvan wordbe gyorsbillentyűre téve?mondjuk amennyit bemásolsz belőle,nem csodálkoznék juteszembe univerzális kormánygátlót nem tudod honnan tudnék szerezni jó áron?
marha nagy baromság.nem benned kételkedek de ez nagyon hülyén van kitalálva.köszi hogy ennyit fáradoztál tde elég lett volna ha leirod azt mint thebear
Sebesség
KRESZ 26. § (1) Az egyes járművekkel legfeljebb a következő sebességgel szabad közlekedni:
a) személygépkocsival, motorkerékpárral, 2500 kg megengedett legnagyobb össztömeget meg nem haladó gépkocsival
- autópályán 130 km/óra,
- autóúton 110 km/óra,
- lakott területen kívül egyéb úton 90 km/óra,
- lakott területen 50 km/óra,
a/1. a külön jogszabályban meghatározott követelményeknek megfelelő autóbusszal
- autópályán 100 km/óra,
- lakott területen kívül, egyéb úton 70 km/óra,
b) egyéb gépjárművel - kivéve teherszállításra kialakított motoros triciklit -, valamint gépjárműből és pótkocsiból álló járműszerelvénnyel
autópályán 80 km/óra,
lakott területen kívül egyéb úton 70 km/óra, stb.
Ha figyelmesen elolvasod akkor meglátod, hogy a 2500 kg megengedett legnagyobb ösztömegű jármű csapthat 90-el a 3500 kg megengedett legnagyobb ösztömegű Ducato (kb. annyi de 2500-tól több) pedig csak 70-el persze ha tgk. amennyiben szgk akkor csapathat rendesen 90-el. És ilyen még sok nissan navara és társai
2,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeg felett ez van. Teherautóknál persze. Nálunk is van céges sprinter, lazán megyek vele utazóban 130-at. Négy tárcsafék és ABS van rajta. Közben pályán 80 a megengedett. Ez is vérlázító. Komcsi csökevény az ifás korszakból....
DV kazettára van nálunk rögzítve a sok képkocka egyikén csak látszik az a rendszám. Van egy program amibe bepötyögik és kidob egyből mindent a nyilvántartóból a járműről. Ez azért fontos, mert pl:Fiat Ducato és hasonló típusok csak 70-el verethetnek lakott területen kívül így az ő sebességtúllépésük durvább lesz.....
Hát ez van......ha ott vagyunk az a baj (pl:annak akit megfogtam volna a leállósávon)ha nem vagyunk az a baj (pl:te aki jogosan fel van háborodva a dolgon) ez tipikusan van sapkája nincs sapkája játék.........a rendőr kevés, bár ezzel jópár szabálysértő vitatkozna a motoros meg mégkevesebb, mert a legkevesebbet keressük a rendőrségen (nem kell beszólni nem veszek el senkitől pénzt zsebre, persze egyeseknek ez is baj és megint a sapkás dolognál tartunk ).........ezt csak szeretetből lehet csinálni.
Most hónap elejétől vagy kicsit előbbről van megint megállítás amennyiben lehetőség van rá (tehát nem kanyarodik el, megáll, stb.) Előtte május 1 után nem volt megállítás. Gondolom ebbe a szórásba esett bele a barátod. Ez így megy, csekk befizetős.
Amennyiben kételkedik abban, hogy ő ott ezt megtette (kizártnak tartom ) akkor fáradjon be a küldő hatósághoz vigye magával a levelet és a személyazonosító igazolványát és kérje, hogy megnézhesse a felvételt vagy képet amin szerepel a gépjárműve. Meg fogják neki mutatni.... Szerintem
Sziasztok motoros rendőrök!
Egy ártatlan kérdésem lenne. Ma megint bejött a dugó az M7-en, s a sok köcsög jópofa autós szokás szerint a leállósávot használta, amíg a normális többség ki bírta várni a sorát, ahogy azt kell. Ilyenkor miért nincs 60 km hosszan egy rendőr sem, aki igazságot tenne? A lézerezés, az megy, egyéb dolgok meg le vannak sz.rva?
Egyszer Ausztriában, még volt határ, volt vagy 3 km-es sor az átlépéshez. Az élelmes magyarok egy része fogta magát, lehajtott a szántó melletti földútra, s irány előre. A visszacsatlakozásnál azonban ott állt a REND ŐRE, nem büntetett, csak nem engedte betolakodni a bunkókat, hanem a visszavezető sávba engedte ki őket, s visszamehettek a sor végére. Ősz fejemmel itthon miért nem láttam még hasonlót?
Persze a motorosok is mentek előre a leállósávban, de őket ne bántsátok...
Hali! Egyik ismerősöm állítólag kapott a somogy megyei rfk-tól egy levelet, hogy ekkor és ekkor itt és itt, ennyivel ment. Meg egy hatvanezres csekk mellékelve. Se fénykép, se akkor meg nem állították... Most hogy van ez? Létezhet erről valami bizonyíték, vagy ismét itt vagyunk az ötvenes években? Holnap én kapok ilyet? Ez az ún. objektív felelősség?
).
Ha elveszik a maradékot ami eddig volt, márpedig tervezik, akkor nem 4000 rendőr fog hiányozni országosan(45.000-ből) hanem 10.000-20.000. És hogy fogják megoldani? Elveszik a státuszt. és papíron megoldották. Ez megy évek óta. Ezért nem látsz rendőrt csak elvétve, ezért van, hogy 60km-en keresztül nincs egy járőr a pályán. Ja, pálya. A korábbi autópálya-rendőrség beolvat a megyékbe. Benzinre nincs péz, ember nincs......komolyan sírhatnékom van.
KRESZ 26. § (1) Az egyes járművekkel legfeljebb a következő sebességgel szabad közlekedni:
a) személygépkocsival, motorkerékpárral, 2500 kg megengedett legnagyobb össztömeget meg nem haladó gépkocsival
- autópályán 130 km/óra,
- autóúton 110 km/óra,
- lakott területen kívül egyéb úton 90 km/óra,
a/1. a külön jogszabályban meghatározott követelményeknek megfelelő autóbusszal
- autópályán 100 km/óra,
- lakott területen kívül, egyéb úton 70 km/óra,
b) egyéb gépjárművel - kivéve teherszállításra kialakított motoros triciklit -, valamint gépjárműből és pótkocsiból álló járműszerelvénnyel
autópályán 80 km/óra,
lakott területen kívül egyéb úton 70 km/óra, stb.
Ha figyelmesen elolvasod akkor meglátod, hogy a 2500 kg megengedett legnagyobb ösztömegű jármű csapthat 90-el a 3500 kg megengedett legnagyobb ösztömegű Ducato (kb. annyi de 2500-tól több) pedig csak 70-el persze ha tgk. amennyiben szgk akkor csapathat rendesen 90-el. És ilyen még sok nissan navara és társai
Amennyiben kételkedik abban, hogy ő ott ezt megtette (kizártnak tartom ) akkor fáradjon be a küldő hatósághoz vigye magával a levelet és a személyazonosító igazolványát és kérje, hogy megnézhesse a felvételt vagy képet amin szerepel a gépjárműve. Meg fogják neki mutatni.... Szerintem
Egy ártatlan kérdésem lenne. Ma megint bejött a dugó az M7-en, s a sok köcsög jópofa autós szokás szerint a leállósávot használta, amíg a normális többség ki bírta várni a sorát, ahogy azt kell. Ilyenkor miért nincs 60 km hosszan egy rendőr sem, aki igazságot tenne? A lézerezés, az megy, egyéb dolgok meg le vannak sz.rva?
Egyszer Ausztriában, még volt határ, volt vagy 3 km-es sor az átlépéshez. Az élelmes magyarok egy része fogta magát, lehajtott a szántó melletti földútra, s irány előre. A visszacsatlakozásnál azonban ott állt a REND ŐRE, nem büntetett, csak nem engedte betolakodni a bunkókat, hanem a visszavezető sávba engedte ki őket, s visszamehettek a sor végére. Ősz fejemmel itthon miért nem láttam még hasonlót?
Persze a motorosok is mentek előre a leállósávban, de őket ne bántsátok...