Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a választ, akkor mielőbb próbálom megoldani a dolgot... Illetve még kérdezett egy olyat, hogy "Elismeri a szabálysértést?". Én meg kérdeztem tőle, hogy "Hát muszáj, nem?". Erre bólintott valamit és írogatta a papírját... Ez mit jelent? Illetve valamilyen büntetés lesz, vagy csak annyi hogy elvették a forgalmit és be kell mennem az okmányirodába elintézni? Előre is köszi!
Nem vagyok egy síros alkat...
Ha meg lebuksz(pl. balesetbe keveredsz) sírsz a rendőrtúlkapások miatt,és rohansz az ombudszmanhoz .
jaaa, hát azt én sem.. van aki igen? pfff
Nem visznek. Tapasztalatból mondom... De hatványozottan súlyosbítja a büntetést...
Azzal azért óvatosan, mert az eltiltás hatálya alatt vezetésért bevisznek a hűvösre, ha csak pár órára is...
Egyik alkalommal sem adtam le a jogsim... ennyi...
a legjobbakkal is megesik az ilyen. bár engem másodszorra egy évre tiltottak el.
Motorral voltam, elállták az utat, meg kellett állnom. Szóval nincs itt mit magyarázni, hogy ki vezette...

80 ezer és 4 hónap, mert az elmúlt két évben már voltam elmarasztalva, illetve azért mert nincs jogsim motorra...
Nem kell. Ha nem jön be az sem érint meg. Volt már ilyen a világtörténelemben...
Az elévülés május 1. előtt volt 6 hónap. Május 1. és az objektív felelősség bevezetése óta 60 nap. Nem 30+30, hanem 60. Simán és egyszerűen. Lefotóznak, 60 napjuk van, hogy az első határozatot kiküldjék. És nincs kifogás. Legalábbis az ügyvéd szerint akivel beszéltem, közlekedési ügyekre szakosodott jogász.
A maci tudja
az elévülés 6 hónap, az eljárás 30+30 nap.
Tehát akkor csak egy hónapra vissza kell rettegni? És ha elcsúsznak akkor meghosszabíthatják 60 napra de akkor értesíteniük kell? Jól értelmezem?
30 nap
szevasztok!
május 1. után mennyi a gyorshajtásoknak az elévűlési ideje? engem május 9-én mértek be és még semmit se kaptam - még semmit remélem nem is fogok!
mondd, hogy cigány vagy! meg zsidó is! és ez az egész csaaaak emiatt van! mert előtted-utána szélsőjobbos magyarok mentek ugyanúgy, és őket nem büntették meg!
vigyek zsebkendőt?
Ki van ez találva , de gondolom még a kisebb szabs bírságot kaptad és nem a nagy közigbírságot. És az ügyvéd nem tudja, hogy ki tudsz e még alólla bújni a "nem én vezettem, hanem közeli hozzátartozóm" dumával?
Most beszéltem egy ügyvéddel. Május 1. előtt 6 hónap volt az úgynevezett elévülési idő. A többi stimt. Marad a sírásrívás...
A napok száma előtte sem volt másképp. Év elejétől van életben az objektív felelősség, de csak május 1. óta lett ténylegesen alkalmazva, ezzel időhaladékot adva az embereknek...... Kérdés, hogy közig bírságot kaptál vagy szabálysértésit?
Nem várom, de megjött. A lényeg, hogy április 14-én fotóztak le és június 17-én kelt a határozat. Ezért fontos tudnom, hogy igaz-e a 60 nap. Erre már választ kaptam más forrásból, hogy igaz, de csak a május 1-e után elkövetett szabályszegések esetében. Arra nem tudott eddig senki sem válaszolni, hogy május 1. előtt is volt-e ilyen időkorlát.
Annyi......de most egy kicsit a nyakukba szakadt az ég a sok közig bírság miatt úgyhogy lesznek csúszások szerintem. Ennyire várod a bírságot? Vagy más ügyben?
Hölgyek, urak! Egy fontos kérdés. Jól tudom, hogy a rendőrségnek szabálysértés esetén 60 napja van, hogy határozatot hozzon? KÖSZÖNÖM!