Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát tudtomal helyszini birság már nincs is, csak feljelentenek :S nah mindegy, nekem azt mondták h nem szoktak még akko pénzbirságot adni, biztosan függ sokmindentöl, amugy 15 napig át kell iratni a motort nem?
Amennyiben van saját tulajdona (például a két kerekű járműve) akkor bírságolható a helyszínen és szabálysértésileg is.....
Elméletileg igen gyakorlatban még nem hallottam róla....de mivel most újra megállítósdi van így mindegy. Legalább is felénk, kiemelten a külföldi rendszámosok és a szabálysértési értéket nem túllépők akik helyszínen bírságolva vannak. A többiek pedig rk-zást követően el vannak engedve és közölve van velük, hogy megy a közig bírság.
18 év alatt ha ez az elsö gebasz és nincs állando munkád nem fogsz pénzbüntit kapni sztem, legalábbis nekem tavaly ezt mondták, mármint a rendörségi elöado
ha nem magyar de europai rendszámmal gyorshajtok mondjuk az M7-en akkor kapok büntetést? visszakeresi a rendőrség az EU-s gyorshajtókat? mondjuk a legfelső 300.000 kategória esetén.
köszi a választ
Felénk olyan 50.000 körül van ilyenért a tarifa.....de ez mindenhol más, szabálysértési előadótól függ és attól volt e már feljelentésed bírságod büntetőpontod?...... ergó visszaeső vagy e?.....vagy az első bakid?.......ha visszaeső vagy akkor több a bírság ha nem akkor kevesebb....
bocs, nem civil. Civil autóban voltak és előztem őket.
Civil rendőr lekapott záróvonalon előzésért...
Feljelentettek, mire számíthatok. Pohi tudom te ebben nagyjából otthonvagy, szerinted?
OK! minden eredeti papír megvan hozzá, de sztem később se adom el, max megpróbálom visszaalakítani az eredeti állapotára.

Köszi
nem nagy ördöngösség lebutítani a gépet majd ha amúgy papírilag minden OK.. sztem kend így vele, aztán ha jön a rendszám addigra úgysem lesz meg.
Na akkor most adjak túl rajta, vagy kockáztassam, meg hátha lerendszámozzák? végül is csak egy sportkipuf, van rajta meg a fojtás levéve a motor nem igazán lett "buherálva".
úgy hogy a szalonokból úgy tolod ki, hogy nem nagyon megy 45-nél többet, utána szokták kivenni a "bejáratási" folytást meg hasonló okosságok.
Tervezési sebesség? Menni azt bír vagy 90-nel, de hogy mennyire tervezték azt nem tom, én is így kaptam. Honnan lehet megtudni mennyi a tervezési seb. és esetleg utólag be lehet szerezni vmi papirost az átalakításról?
ádám is így tudja.
Ha a tervezési sebesség 45 km/h akkor smkp. Ha ettől többet tud tuninggal akkor engedély nélküli átalakítás szerintem és nem smkp, de lehet nem jól tudom....
Nem igazán ide tartozik, de te biztos tudsz válaszolni:

Lenne egy kérdésem: Van egy picit feltuningolt Aprilia rs 50-em. A későbbi rendszámozásnál adódhatnak gondok a tuning miatt? mert ha nem lehet rendszámozni nem sokra megyek vele, viszont eladni se akarom?
Pohi!

Tegnap az okmányiroda nem tudott arról, hogy kiadhatnak ideiglenes jogosítványt, most megint egész héten járhatok úgy, hogy csak a vizsgalap meg az okmányirodai igazolás van nálam, hogy benyújtottam a kérelmet az új jogsira.
A vizsgaigazolást beszedték, sőt még a jogsit is be akarták, de nem adtam
ezért pénteken reggel mehetek be, hogy felvegyem az új jogsit és leadjam a régit
Fasza... Köszi.
ja... abszurdisztánban fulladjon meg aki építeni akar..
Milyen más papirokra gondolsz? Egy smkp-nak csak biztije van meg egy szla vagy adásvételi nem?
Ezen röhögök a hirdetéseken hogy 50-es papirok az mi? olyan nincs is , max az adásvételi.Biztit ugy is ujat kell kötni.
Az átépitést meg jobb nem firtatni, mertha kéne(nagymotornál) az biztos több 100 e Ft lenne engedélyeztetni,vizsgáztatni.
Hát kapsz majd egy pénzbírságot.....olyan 30 fölött szokott lenni lejárt forgalminál....
Hát ha a papírok el vannak intézve és van rajta biztosítás meg a kötelező dolgok rendben vannak akkor igen.
Köszi, de konkétan mit jelent az hogy feljelentettek (mivel jár)? Egyáltalán nem vagyok képben a dologgal. Boccs.
Hello Pohi !
Bocsi h ide irok de nem tudom hol kérdezem meg ha van egy épitett motorom adatlapomban van róla kép kis piros lehet vele közlekedni ha kötök rá biztositást és a papirokat elintézem ?
Mivel érvénytelen forgalmival közlekedtél kötelező módon elvették és fel is jelentettek. Ilyen esetben nem érdemes nem elismerni, mert egyértelmű a dolog.