Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erre mit mondjak.

"mióta feri van az élen, és a rendőrök verhetik a népet mint 30 éve" Én ott voltam és ha sörösüveg és kőesőben kellene állnod, a kollégádba kést szúrna a törvényesen tüntető tömeg, meg a pajzsot rugdosná, köpdösne és az anyádat szidná, miután minimum 5x fel lett szólítva, hogy hagyja el az utcát onnantól kezdve te is odavágnál akárkinek aki csak egy rossz mozdulatot is tesz feléd.

"ezen nincs mit csodálkozni, azt basztatják akit lehet... cigányfalkába nem kötnek, mert félnek...." A mondat első fele igaz, azt basztatom akit lehet és kivívja magának, a másik fele nem, mert nem ismerek a környékünkön olyan rendőrt aki félne az orkoktól és ne fenyegették volna már meg legalább 10x a házának felgyújtásával és egyebekkel, mivel nincs nekik elnézve a kultúrálatlan törvénytelen viselkedésük.

"Képzeljétek hogy multhét hétvégén Nagykőrösön Motoros tali volt és felvonulás! És azok a mitsem mondot ... rendörök nem egy kroszmocist lepatintottak a felvonulás allat szerintetek ez helyes?" Képzeld helyes, mert attól még a kresz szabályok élnek, hogy motoros találkozó van. Az, hogy ilyenkor én nem szoktam a motorosokkal foglalkozni bizonyos szinten az csak a jóindulattól függ, ha más foglalkozik az nem felháborító, az már inkább, hogy a motoros úgy megy oda, ahogy nem kellene.

"predatork2" nem másolom az egész szöveget, de ilyen hozzáállással nálunk már krisztuskénk kifeszítve díszelegtél volna az előállító helység rácsain

"pont az előbb említett barim mesélte hogy egyik maffiozó-jellegű rendőrtiszt barátja a nagykategóriással, egy másik fejes zsaruval lazult vidéken, és egy ilyen rendőr meg akarta vágni őket. ott helyben szerelt le a csávó."
"nekem csak 1-2 rendőr haverom van, egyik most épített 30millából házat, Asszonynak X5 BMW neki RS6 audi... Másik szerényebb, neki E60 535d" Itt van kettő történet, az egyikőtök azon röhög, hogy a lehúzós rendőr bebukott a másik meg azon, hogy a haverja is ilyen lehúzós rendőr és milliomos. De ha lehúznak téged akkor már bunkóság, ha a haverok húznak le mást az királyság.....

Én örülök neki, hogy tisztességes és munkáját jól végző rendőr vagyok. Nem könnyű megélni 115.000 Ft-ból havonta és lakásra gyűjteni, dehát vagyok olyan bolond, hogy nekem még jelent valamit ez a hivatás...
magyar rendőrök nem korruptak kicsit sem)))
baszki!gyanítom semmi korrupció!sok a plusz szolgálat!
nekem csak 1-2 rendőr haverom van, egyik most épített 30millából házat, Asszonynak X5 BMW neki RS6 audi... Másik szerényebb, neki E60 535d
pont az előbb említett barim mesélte hogy egyik maffiozó-jellegű rendőrtiszt barátja a nagykategóriással, egy másik fejes zsaruval lazult vidéken, és egy ilyen rendőr meg akarta vágni őket. ott helyben szerelt le a csávó.
hozzánk betörtek a tücskök,meg is lettek,az illetékes rendörkapitány meg megkérte anyomozást végzö rend öreit h most ne menjenek be a putruba,mert megint megfogják verni a járöreit!kérdem én uraim mi a fasz ez!?és ezek keménykednek nekem?ha mellé ütök is hülye marad!vannak persze kivételek,akik tényleg odateszik magukat,de sajna ezek vannak kevesebben(lényegesen).motorral megyek,megállít a kemény rendör,eszem ágában sem volt lepattanni,pedig megtehettem volna,de minden ok volt!aszongya nekem h hogy áll a rendszám?szondom én gyári tarto hogy kéne?mire ő,akkor kopott a gumi!forgalmi paff!na nekem se kellett több,elmondtam minden szar gyenge magyar jellemtelen rendörnek,aztán meg a lába elé köptem!erre ideges lett,mondta h ne tegezzem!miért?mert tiszteljem az egyenruhát!mondom tisztelném ha tennétek érte!felajánlottam neki h rendezzük le mint ffi a ffi-val,mert h nem vagyunk öregasszonyok így hát ne vitázzunk!erre a fasz elö akart állítani!mondtam neki hogy ahoz ember kell!ennyit a segfej rendörökröl!hangsulyozom tényleg vannak KIVÉTELEK!bár ök lennének töbségben!elég megnézni a tüntetéseken készült videokat!
te szimpi gyerek vagy.
hát igen. a citadellán volt egy időszak, mikor épp szúrta a vezetők szemét vagy választás volt nemsokára vagy nemtom, és szivatásból az összes felvonulónak minden porcikáját átnézték, elolvasták, ellenőrizték..
Sziasztok motoros pajtársak! Nem tom hogy jo helyen járok e de muszáj megirnom! Képzeljétek hogy multhét hétvégén Nagykőrösön Motoros tali volt és felvonulás! És azok a mitsem mondot ... rendörök nem egy kroszmocist lepatintottak a felvonulás allat szerintetek ez helyes? Mert én ahány mocis talin felvonuláson voltam én még ilyet nem láttam volna hogy igy lehesen viselkedni hogy még ilyenkor is! Nem értem vagy csak a Nagykőrösi rendörök ezek? Üdvözletem László
ezen nincs mit csodálkozni, azt basztatják akit lehet... cigányfalkába nem kötnek, mert félnek....
egyik barátom testépítő, oylan feje is van, plusz még csibészes is, és állandóan zaklatják a rendőrök, hozzátenném informatikus mérnők. olyanok vannak hogy megáll a kocsival mellette (8kerben lakik, mert arrra van pénze..) a zsaru lábbal kitámasztj a kocsiajtót, és beszól hgy papírokat. semmi jó estét, ellenőrzés ezmegaz, nem tudom pontosan de fejemet rá hogy van formula. ő meg nem szokta szóban hagyni magát, azt már nem egyszer rúgták szét a lábát autóhoz támasztva, meg nem kettő gyomrost kapott, mert meeert szemtelenkedni, mikor konkrétan paraszt volt a zsaru. tudjátok hogy nekem semmi bajom velük, náluk bunyóztam, plusz most is rendvédelmi szervhez vagyok naggyonagyonnagyon remélem bekerülésben, de nagyon sok zsaru ha úgy érzi megteheti fölényeskedő. én nagyon udvarias vagyok velük mindig, meg mióta hajam is van szerencsére kevesebbet vegzálnak, de ha kicsit is "olyan" fejed van, nem tudsz két lépést menni az utcán. ugyanennek a srácnak egyszer szétcapták részeg fasszopók az orrát mert nem tudott cigit adni, akkor sztetek volt rendőr? persze a zsaruk ezt a kérdést gyűlölik a legjobban, de tény hogy olyan autókat a többség (pohi kedvéér ) nem is mer megállítani amiben necces hogy milyen ember ül.. meg a cigányfalkákkal is óvatosak. Olyanokról nem is beszélve bár azt központilag irányítják, mikor ilyen cigány akarna lincselini magyart, lemegy pár jóvágású nem rok származású csak megévdeni szegény kissbeségi magyart a faluba akkor még a fehéreket igazoltatják meg vegzálják. apámék motorral lementek gyertyát gyújtani annak a tanárnak a megölésének a helyére, és amint a zsaruk meglátták a sok motort, egybőőől végigigazoltatták mindet, adatok felvétele, etc.. ahelyett hogy a cigókat ütnék agyon ha scak meglátják az utcán, mert 99%-uk ha addig nem, akkor aztán fog rosszat csinálni. sztem. és hogy topic-hű legyek, sztetetk hány cigó teszi le téényleg maga a jogsihoz való vizsgáit? nálunk is lakik gazdag cigócsalád a házban és miondig törve van a kocsi, csak a füvön tud keresztülmenni, etc.. nem közénkvalók. remélem lesz lóvém valami gecinagy kocsira, és akkor engem sem állítanak meg majd sokat. :)
ez szerintem csak attól függ, hogy mennyi idős vagy, mikor, mivel és merre jársz.. nem sokat változtak a vezetési szokásaim, de amikor pl piros coupe bmw-m volt, akkor egy év alatt összejött 3-4 feljelentés, amikor grand cherokee-m volt, akkor egy sem.. mostanában A6-al jártam, azzal még csak nem is igazoltatnak.. ha a roadsterrel megyek akkor meg általában haveroznak, kérdezősködnek... viszont azt is észrevettem, mióta feri van az élen, és a rendőrök verhetik a népet mint 30 éve, azóta a sötétebbje az igazoltatáskor is más hangnemben beszél az állampolgárral :-)
hát részükről is és az állampolgárok részéről is. Lehet én vagyok a h@lye, de szabályosan közlekedem a családi autóval, mindíg be vagyok kötve, nem szabálytalankodok és ha hiszed ha nem még soha nem büntetett meg rendőr és mégcsak meg sem állított. A 97'-es Vectra-nkról meg valami csoda folytán még nem esett le a rendszám a 11 év alatt sem elől sem hátul.......lehet csak szerencsés vagyok
úgy érted, hogy az államigazgatás, a rendőrség és apolitikusok részéről? :-)
Tudod nem az a baj amit én írtam és nem is a jogokkal van a baj, hanem a kötelességgel, amit nagyon kevesen tartanak be.
Akkor ezt is kidumáltuk...
nekem is volt hogy a szerelgetésben eltűnt rendszámom, aztán meglett, és visszavontam.
akár leadhatja valaki a rendőrkapitányságon is, nem kell ahhoz benzinkút....
de erről jut eszembe az allianz hungária bejelentett egy autólopást, és az autóval leparkoltak a kerületi rendőrség utcájában, az autó utáni nyomozást a rendőrség 30 nap után megszüntette.... komolyak vagytok harcosok!
".....elveszett, de voltak olyan rendesek az úton közlekedő emberek, hogy bevitték egy benzinkútra és én másnap pont arra jártam így meglett a rendszámom. Köszönöm a becsületes megtalálónak! A feljelentést visszavonom."
"és az 5.-nél már senki nem fogja elhinni, hogy megint elvesztetted" - na látod ez az, hogy itt magarországon feltételezgetnek meg elhisznek vagy nem hisznek el, de a joghoz nagyjából semminek nincs köze... más országban pedig be kell bizonyítani a dolgokat... akárhogy is nézzük, én leszarom. eddig se tudtak semmit tenni, szerintem ezután sem fognak... Majd ha jön egy faszagyerek a 280kilós BMW-vel aki utoléri a 160 kilós gixeremet annak szívesen tolok zsebbe 30 vagy akár 50 ezret is.... :-)
az gáz, hogy még sosem igazoltattak motorral, pedig 1992-ben venntem az első 1000ccm-es mocimat? lehet, hogy szerettedk volna, de sose vettem észre :-)
A rendszámról elmondom az igazat és megszívlelendőt. Általában mostanában egy felhejtott rendszámért 20.000 Ft bírság vagy feljelentés van. Ez sem kevés, de persze még mindíg kifizetődőbb mint a tréfitrafi elméletileg.

Ha nincs rendszám, azt mondod elveszett feljelentés lesz a válasz, így kénytelen vagy bejelenteni az elvesztést ténylegesen, hogy a szabálysértési bírságot megúszd, de viszont buksz 10-en akárhányezret az új legyártásán új forgalmin, és még az utánnanjárkálásról nem is beszélek (sorbanállás stb.). És mivel feljelentés bekerülsz a rendszerbe és az 5.-nél már senki nem fogja elhinni, hogy megint elvesztetted.

Persze én még ilyen szabálysértőkkel nem találkoztam és el sem tudom képzelni, hogy van ilyen
mindig csak a trükközés!
hát utánaolvastam, elég vicces :-) milliomodszorra is bebizonyosodik, hogy rendőrállamban élünk... de sebaj akkor ezentúl nem viszem magammal a rendszámot... ember legyen a talpán aki megállapítja, hogy nem elveszett... az az érzésem, hogy jövőre már a motort is inkább német rendszámmal fogom üzemeltetni, az autónál bevált, azóta nincs se traffipax, se parkolási bírság, se autópálya matrica :-)))
a rendőrség szerintem szarik erre magasról, tisztában vannak ezzel, ha akarnának már csinálak volna valamit..

mióta számít bűncselekménynek a rendszám felhajtása? én erről nem is hallottam.. de mondjuk nem lepődnék meg, ebben az országban a gyilkosság a legenyhébb dolog, amin pedig keresni tud a rendőrség vagy az állam az a legsúlyosabb :-)))