Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!

Szal max 100e és eltiltás jogsi nélküli vezetésér... Eltiltás mennyi idő lehet, és enyhíthető-e ha már csináltam a jogsit? Mégvalami, ha baleseteztem és megsérültem (8 napon túl...) + jogsi nincs, mire lehet ilyenkor számítani? Köszi
Köszi Pohi, mindenképp megírom, ha lesz valami, habár nagyon reménykedem, hogy nem. Bár szerencsére ez nem 300E bünti lenne. Én azt hallottam, hogy nem az ottani hatóságok foglalkoznak vele, hanem csak továbbítják az illetékes országba a felvételt és onnan az az ország azt csinál vele amit akar. Ezért is parázom csak 1 kicsit, mert Mo-n most azért bedurvultak.

Belezavartam 1600km 1huzamban a kis rőhatba. Dajcslandot nagyon élvezte
köszi.
Elméletileg ennyit kaptál és vége. A közig bírságot elméletileg számított (-3) 68-tól nyomják ami gyakorlatban 71 km/h. Azt nem értem neked miért -2 km/h vontak le (Bár ez a logikus de nem így szokták). Felénk -3 at szoktak, bár hülyeség mert a mérőműszer a fama III asszem + - 2 km/h csalást engedélyez.
szia pohi! köszönöm a választ.
átvettem az új levelet, de még mindig nem értem
az első levélben a salgótarjániak azt írták, 50/67km/h sebességtúllépést követtem el, szolgáltassak adatot a szabályszegési ügyben. szolgáltattam. bevallottam. a májusi táblázatok alapján úgy láttam, hogy ez 30e közig.bírság...
most, a lakhely szerinti (dkeszi) küldött egy határozatot, hogy 50/65km/h! sebességtúllépés miatt 15e pénzbírság és 3 büntipont. akkor most ennyi vagy még küldeni fog Nógrád megye is 30ezres bírságot?
Meg nekem kocsira kell. Olyan 70 ezret tekerek évente, pedig nem vagyok fuvarozó. 21 éve van jogsim, sose volt saját hibás balesetem. Tehát talán nem olyan rosszul szoktam megválasztani a sebességet. Persze ez nem mindíg van összhangban a megengedettel
Köszönöm a tippet. A cucc rencámok mellé helyezhető érzékelőkkel rendelkezik, ezáltal tűnik számomra is hitelesnek. Radarérzékelő nem érdekel, ahol autót lácc út szélén, nyilván óvatosabb vagy. De a lézer messziről lát, jobb némi prevenció. És ezexerint műxik....
Úgy van ahogy patrol mondja. Egyébként az eredeti régi kicsi lumineszkáló anyagú, tehát fényt ver vissza, mint a sima frsz is, a betűk számok mind egy lapon vannak egybeöntve bizonyos méretben és betű számtípusban, ha lekaparható valamelyik akkor tuti hamis és forgalmi rendszám el, legalább is a matrica előrről.
Elméletileg van jogsegély az bizonyos európai államok között, nem tudom Belgium beletartozik e, de külföldről nem nagyon szokták behalytani a trafis dolgokat, ha esetleg másképp lenne, akkor írd meg, hogy okuljanak a többiek is.
Nem egyszerű a dolog. Pontosítani kellene mi állt a levélben. Szerintem te szabálysértési értékbe szaladtál bele és az ottaniak járnak el veled kapcsolatban, a Salgótarjáni meg a közigbírsággal kapcsolatban. Holnap kitudom, hogy megy ez pontosan, mert eléggé megkavarták a rendszert.
Ugyebár felszereled az egyik fejet a előre a másikat hátra.
Első osztályú cucc, de ha eltekersz a bokorban bújó traffi előtt akkor ez sem ér semmit de ha messzebbről próbálnak bemérni (több,mint kb 50m) akkor tökéletes. Motoron ugyan még nincs kipróbálva de mivel azon kisebb a lehetséges visszaverő felület így talán még hatékonyabb is.

Pl.:
http://www.youtube.com/watch?v...
Ja, ez autóhoz való motyó
Az alábbiakat egy lézerérzékelő leírásából másoltam ki. Milyen lehet ez a cucc?

ECHO LASERTEK
Ár: 59 900 ,- Ft (20 % áfával)

Külső lézerszenzor, lézerzavaró, blokkoló, jammer;

Az ECHO LASERTEK két adóvevő egységet tartalmaz 2x12 speciális IR diódával, valamint 2x3 speciális fotodiódával, így segítségével hatásos védelmet kaphat a gépkocsi. A készülék lézeres mérés esetén hangriasztást ad, valamint zavarja a mérősugarakat. Segítségével a sofőr időt nyerhet a megfelelő sebességre lassításhoz. Használata hazánkban nem tiltott. A készülék a legújabb lézerek blokkolására is fel van készítve.

Jellemzők:
Hangerőállítás
Hangriasztás
Önellenőrzés
Adóvevő fej csatlakozás ellenőrzés
Fúrásmentes felszerelhetőség
Kisméretű adóvevő fejek
Könnyű beszerelhetőség - akár házilag is
Közvetlen akkumulátorra köthető
Automata be/kikapcsolás
A lézeres sebességmérő készülékek lézersugara a távolsággal arányosan, tölcsér alakban szélesedik. Ha nem rendelkezik külső lézerérzékelővel vagy blokkolóval, csak a távolról kapott találatot fogja jelezni detektora, mert a közelebbről induló sugarak nem érik a szélvédő alsó vonalában elhelyezett radar-detektort. (A lézeres mérés elsődleges célpontja a rendszám és környéke.) Ha lézerblokkolót használ, helyezze a blokkolófejeket a rendszám közelébe.

Technikai paraméterek:

Érzékelési tartomány: 800 -1100 nm
Tökéletesen időjárásálló
2x12 db speciális IR LED
2x3 db speciális fotodióda

Szerelési anyagok mellékelve

A készüléket Ön is felszerelheti. A készülék önmagában is működőképes.

Amennyiben azt igényli, partnerszervizeinkben kedvező áron installáljuk a berendezést.

A lézersugár átmérője 500 méterről
(kép hiányzik)

A lézersugár átmérője 200 méterről
(kép hiányzik)

Információk a traffipax lézersugár átmérőjéről, közvetlenül a gyártótól: videoht

Blokkolt lézerek: Pro Laser I, Pro Laser II, Pro Laser III, Fáma I, Fáma II, Fáma III, TraffiPatrol, SCS-101, LTI 20.20, Stalker LZ-1, LaserPatrol, LTI - UltraLyte, LR, 100, 100LR, 200, 200LR, Compact, Reigl LR90-235/P, Laser Atlanta Stealth Mode, Laser Atlanta Non Stealth Mode, SCS-102;
sziasztok! a hozzáértőket szeretném megkérdezni: volt egy gyorshajtásom (közigazgatási bírság tartományban) salgótarjáni RFK-tól jött a levél, az adatkérőt visszaküldtem. én dkeszin lakom. most kaptam egy levelet a dkeszi rendőrkapitányságról (még nem tudtam elmenni érte átvenni). EZ MOST AZZAL KAPCSOLATOS LEHET, AMIRŐL KÖZÖLTEM AZ ADATOKAT VAGY EGY MÁSIK? Melyik az illetékes eljáró hatóság ilyen esetekben?
előre is köszi.
Szabályos is meg nem is. Első dolog, hogy a forgalmiba bekell jegyezve lennie.
A másik, a kisméretű már csak az unió előtt kiadott rendszámokra lehet felragasztva legyen. Az utána kiadott D tipusúak már nagyméretűek, mint a rendes rendszámtáblák. Ennyi.
Ok le is beszéltetek inkább szokom akkor a jó kis magyar utakat
úgy jársz mint Zsanett Jól megbasznak,nagy szívás lesz
hát jah mondjuk RS 50 tehát nem látszik messziről h mekkora, meg gyorsabb is mint a robesz, csak pénteken mennénk Balatonra (oszt. kirándulás ) és hát elég szar a másik út. Meg így rövidebb is lenne. Ezért érdekel.
Esetleg elütnek! Nem véletlenül nem lehet felmenni robesszel...
A szigorítás előtt,az utcánkban ugyanez történt,
a srác 18 alatti,de igy is 40 rugó volt,és igazolni kellett a motor eredetét is.
A szakértőket kérdezném...
Éjjel Belgiumban asszem rámvillant hátulról egy telepített trafi olyan 170-180 körül.
Mire számíthatok?
8 év akasztás
Hello!azt szeretném kérdezni hogy a barátomat nemrég elkaoták egy 50-es motorral hogy városba v2 személlyel motoroztak !a motoron nem volt biztositás és a pótutasnak bukója se!a rendőrök feljelentették!milyen büntetés várható?