Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne off-oljunk sokat, de a kereskedelmi forgalomban kapható termékeket nem ellenőrzik. senki nem fogja felirni a neved ha veszel egy kis ezt meg azt. amit te emlitesz (listás anyagok) azok a vásárlása birtoklása blabla engedélyköteles
jogsi+pénzbirság,hogy melyik mennyi az már szubjektív a körülményektől
és az előadótól függ!
de,hogy v1p-nek is válaszoljak ez 1szerü rendszámhajtogatásból indult...
Megye-megyek! De ha hazaugrok a muterhoz vidékre éjjel nem esik útba csak az M3
fehérsanya én szurkolok neked, hogy valami igen ötleteset találjál ki! szerintem próbálj elszakadni a megszokásoktól és mutasd meg hogy mire képes a magyar találékonyság!

mi többiek meg ne hátráltassuk a géniusz születését
Nem vagyok kémiás, de kapcsolódik a munkámhoz. Lehet, hogy előlehet állítani, de ha nincsenek rajta a tiltólistán, akkor gondolom nem sértesz szabály, vagyis, nem fogják rólad feltételezni. Esetleg alapos gyanúval. Amennyiben viszont rajtavan, akkor szabályt sértesz.
én eddig mindig megáltam mert én ebből nem csináltam ügyet, mindig jókat szoktunk dumcsizni, de általában más miatt. itt a téma most elsősorban a rendszám olvashatóságát befolyásoló szerkezetek motoron történő puszta elhelyezésért kapható büntetések.
A többiek sem ott laknak.....odamennek!
Ha véletlenül pedig kicsúszol, elesel, akkor nagyon sokszor több az esélyed, hogy felállj, mint kint az utcán.
ha ismered az idevonatkozó jogszabályokat akkor mondhatnál bövebbet, mert szerintem sokakat érdekel
csatlakozom ginohoz!
sajnos én már tudom mit jelent,ha nem állsz meg!
Azért az is tudjuk, hogy a sportmotorok nem is utcára valók! Persze, forgalomba lehet helyezni meg minden...
De amit a mai "utcai" sportmotorok tudnak, azzal igen nehéz a szabályok betartása....
Jogos! Kár hogy nem a ringen lakom! Nagy kár!
OFF-
ha kémiás vagy tudod , hogy robbanószert elő lehet állítani kereskedelmi forgalomban kapható abszolute nem engedélyküteles termékekből
nem kell hozzá salétromsav
Nem kívánom, hogy megtudd, de nem áll meg ennyiben.
ötletes, de akkor inkább ne használd a sportmotorod utcán. arra akkor ott a pálya, nemigaz. tehát nekem ez nem jó
szerintem engedély nélküli átalakítás - tehát pótműszaki
Zárt pálya.
Ott még a rendszámod is leveheted, hajlítani sem kell!
na igen, szerintem nem btk. kategória, ez szabálysértés....
Nem mondom.
A szabályok betartása?
Ez kb szinte így is van. Pl robbanószer előállítására alkalmas anyagok vásárlás-tárolásához is, engedély kell, nehogy azt hidd, hogy csak úgy szerzel valahonnan pl salétromsavat. Vagy ha szerzel is, biztos lehetsz benne következménye van.
Az internet meg gyorsmotor és hasonló példák nem ugyanaz, mert az a gyári (normál) állapot, ahogy műszakilag megfelelt sok-sok helyen. Ez nem mondható el a rendszámhajlító szerkezetről, tehát ne hasonlítsuk ezt a fajta szándékot.
Először pontosan kellene tudni bűncselekmény-e!
Gino, ha ilyent nem csinálunk, akkor milyen ötleted van a dolgok kijátszására? Gondolok itt az átlagsebességmérőkre, a telepített trafipaxokra.
Hiszen elsősorban ezek kiiktatására kellene a szerkezet, gondolom.