Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem álandó lakcímem volt Ausztriában és osztrák jogosítvánnyal vezettem az osztrák renszámú autóm. Itthon max. 2000 Ft-os helyszíni bírságot kaphattam abban az időben.
Nem dicsekszem, de mindig volt pár 2000-es a kesztyűtartóban és hát sokszor mentem nagyon gyorsan. Tessék nekem elnézni...fiatalság=bolondság.
OK már közben olvastam hogy mi lenne a megoldás
Köszi És most átírod az ávóst k@csögre ?
Ilyet nem mondott senki.
Én ismerek ex ávóst de már nem tudja használni a dobtáras géppityut mert ha elengedi a járókeretet egyből összeszakad, mint az ikertornyok
Akkor még nem ismertelek,és el is felejtettem ezt a vérlázitó dumát,már törlöm is
a bandi meg ilyen" szókimondó",hát aki motoron viszi az asszonyt az oltárhoz... .
Külföldi rendszámmal kell közlekedni?
Ha vett magának amióta nem láttam... Gixxerem nekem sincs. A GSX meg az én neven van úgyhogy egyenlőre én vállalom az objektív felelősséget az ismeretlen tettes álltal elkövetett ámokfutásokért.
Úgy tudom, ha van ott bejelentett lakhelyed akkor már lehet olyan autód. De lehet rosszul tudom, bár ahhoz is kell rokon.
akinek nem inge...
ne tünj el a részletekben!
Hát ott a pont.
Ahhoz amúgy céget kell gyártani OTT ,hogy lehessen OTTani járművem? Rokony sajna nincs.
sk=slovak..
Bangyi? Ezt nem törölnéd a kedvemért "a tömegoszlató Ávós rendőrök kaptak két ilyet idén fjr 1300"? Elég kellemetlenül érint, ha ilyet olvasok Nem is ismerek és ismertem Ávósokat......
...szlovák rendszám?!gondolom...
De a nevén van a GSX-r
BiztoS Kéne már tudni ennyiből.....
Csaltam mert ezt már a Pohi egyszer elárulta csak most bedobtam mint poént
Külföldről kaptatok már bírságot úgy, hogy nem állítottak meg? Ugye nem Ebből adódik, hogy...
Az örökösödési illetéket eltörölték már? Sajnos nincs túl jó bőrben szegény
A pontLEVONÁS épp jól jönne
Igen ez így van.
Gondolom
Ha a nagyi nevén van a GSX-r akinek történetessen nincs jogsija csak mankoja akkor bizony nincs pontlevonás meg jogsielvétel csak bünti