Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

főleg a ráckevei kis szűk utcákat, igaz-e ? :D
mi is utáljuk a dugót!
de hát sajna nem lehet kikerülni!
Szerencsére én sem, hülyét kapnék a dugóban. Utálok bejárni a városba.
pohi még jó múltkor beszéltünk telón és mondtam hogy küldöm a mailt :D most elküldöm mert van pár kérdés köszi
Osztom patrol véleményét, én is ezt tenném ha ott dolgoznék , de nem dolgozom Bp.-en így nem teszek semmit .
Autóval biztosan nem fogom megkergetni, motorral viszont lehet, legalább én is előrébb jutok a sorban
A Hungárián ez minden napos látvány, de még nem láttam, hogy szólt érte a rendőr, pedig ott állt a sorban , lett volna rá lehetősége.
jo-jó!
demint rendőr mit tennél,ha vkit a sinen látsz?
Válasz: Benne van a kérdésedben.
Kérdés: Ha valaki belefut egy traffipaxba, azt előről fényképezi le, ha egy motoros lefényképeznek miről azonosítják be? Rendszám csak hátul van
Én is szoktam néha Bp.-en közlekedni, és még mindíg elfértem a sorok között, pedig marha nagy dobozok vannak oldalt. Ez még elfogadható, a villamos sín, már durva szerintem.
térfigyusz kamerák...
gyalog én is eszetlenűl rohangálok,kedvenc helyem a nyugati felüljáro lehajtójánál,
itt 4felöl jönnek a kocsik,jó reflexfejlesztő...
a gyalogosok ne mászkáljanak a sineken meg a buszsávban, mint ahogy esztelenül keresztülrohangálva teszik is mindenhol.
ti most a térfigyelő kamerákrol beszéltetek amiket a házak sarkára tettek fel , vagy amiket a jelzőlámpához akarnak felszerelni valami sebesség mérővel kombinálva?
sok iylen kütyü lehet már ?
Tegnap éjjel végigmentem a köruton,a kamerák esélytelenek
a sinen közlekedőkell,nem arra vannak kihegyezve,de azért
a mozgó kamerákkal(yardos autóba szerelt)vigyázzatok!
Kaptak már el valakit közűletek a szigorítás óta gyorhajtásért?
alufólia az f.szság, ennyi erővel hullámpapír is lehet...
alufólia?attól már az is jobb ha leveszi...
háp, vhol láttam fóliát, ami kissé eltéríti a visszaverődő fényt, elvileg a kamerák ellen az ellen véd...
én úgy tudom az új kamerák még nincsenek beélesítve,csak 1-2...
hitelen felindulásból b.jakabból megpróbáltad kivonni a zoxigént!
hm... szameg. hát az a látószögtől függ. meg nem tom ezek figyelnek-e a lámpa mögé? a rencám miatt...
Nem tudok semmit, kérem kapcsolja ki!
nem is kell, bevallanál mindent!