Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha motorral szemből bemérnek (de nincs rendszám, megállítás) és utána kb. 3 percre megmérnek ugyanott hátulról mert visszafordultam, akkor előfordulhat hogy a második bemérés alapján beazonosítják a motort és 2 bírságot kapok?
helyesen: Csak az induktív érzékelő miatt nem biztos, hogy mindegy!
Csak az induktív érzékelő miatt nem mindegy!
Hát ahol én lefektettem, ott pont nem volt hurok.
Az úgy szempontjából, teljesen mindegy, hogy vas, vagy alu. Csak a műanyag (nem vezető) nem játszik. Az én gépem is ~250 kg, és többnyire vasból van.
Alacsonyabban van a súlypontja az biztos.
lehet a tiéd közelebb van a földhöz
Nekem eddig nem volt ilyen bajom!
a múltkor Keszthelyen egy idősebb nő a lámpától jóval előbbre állt meg. valami kanyarodó sávban(talán Interspar) már vagy harmadik lámpaváltás után bekopogtam az ablakán és mondtam neki:-tessék előbbre állni,mert ebben a kibaszott életben nem jutunk be a multiba
ló@.......
a motorom 2 mázsa jelentős többsége vas aztán nem kapcsol
valamerre én is jártam így
jól körbenéztem ki lát aztán átsunnyogtam a piroson
azt mondják le kell fektetni, akkor megérzi
Mert a ti "vasatok" már nagy részben alumínium!
Ilyen egyszerű!
Bingó! Pont arra gondoltam, mert a múltkor ott álltunk 3 motorral, de semmi. Szerencsére már éppen elállt az eső. Aztán félrecincáltuk a motorokat, és előre engedtünk egy kocsit.
Pakson az "összes" (2 db ) lámpás kereszteződésnél sz@r.
Így jártam Pakson amikor a hatosról be akartam fordulni Szekszárd irányából az ÖMV kútnál a belváros felé. Megvártam két szembejövő zöldet, aztán bementem a pirosban.
Pohi, mi a teendő, ha a hurok nem érzi a motort, és sosem lesz zöld?
Kimehetek a piroson, vagy ott fogok megöregedni?
Nem vagyok meglepve...
Itt Kecskeméten levezetik az autópályáról a gyorshajtót és a madaras tesco parkolójában lezáratják vele az autót és el lehet sétálni a postára befizetni a csekket. Egymás mellett van a valuta váltó, az OTP és a posta. Amikor bemutatja a befizetett csekket, mehet tovább. Ilyenkor nagyon szoktak örülni a pénzváltók.
Amennyire tudom ennek egy akadálya van a volt szoci országokban, az irigység....mivel ugyan átküldhető a bírság a másik országhoz és azok be is hajtják az elkövetőn, de a pénzt már nem kell átadni a büntető országnak így a saját büdzsét gyarapítja a bünti, pl. ha mi nyugaton követünk el valamit akkor onnan szívbaj nélkül megjön a bünti amit be is hajtanak itthon és persze megtartja az állam mert a nyugatiakat már nem az érdekli elsősorban, hogy a pénz bejöjjön hanem maga a büntetés ténye.....volt pár műsorban erről szó, onnan vettem...
Ya szovsl a szokásos semmi... Összegyűri es eldobja a csekket. Mikor jutunk már arra a szintre hogy a külföldon is behajtják a birságot?
Fizetős nekik. Sima szabsban csekk, közig értékre, befizetős csekken, majd mehet...
A kutya nem nézi.
Annyi látszik egyébként a felvételen általában, hogy nagyon jön az autó, nem mér a gép, majd nagy fék és elkezd mérni mondjuk 50 alatt.... szóval....
Ha van megállító rendőr akkor lehet vele mókolni.....
De ritka...
Nem védem a sünöket mert nem szeretem őket, de sajnos az a pénz amit ők beszednek annak nagyon kicsi része jut vissza hozzájuk

A fejétől bűzlik a hal és ott is tűnik el a nagy pénz.
Ha nem nagyon off akkor fejtsd már ki hogy hogyan tudtátok fizetésre bírni a külföldi szabálysértőket?
Van vmi törvény módosítás és már vissza tarthatjátok amíg nem fizetnek?
Az derék , köszönöm.
elestem a crossmotorral és 1 havert kértem meg hozza haza mért is ne elkapták a rendőrök a mocival én benn ültem a haver mellet az autóban eltörött a kulcscsontom meg 2 bordám kérdezik kié a motor mondja a haver az enyém benn ül a kocsiban engem nem is láttak motorozni de azt mondták feljelentenek engem is rendszám biztositás és műszaki nélkül most várom a fejleményeket mire számithatok? nem volt még gondom a hatósággal üdv GYURI
Mi a helyzet most a blokkolokkal?
Kezdtek veluk valamit?
Kijelzi a trafi vagy mi alapjan ervenyesititek a tiltast?