Esetleg nem tudja valaki hol lehet venni / rendelni Tömítés szettet XR1 hez? Kellene mert megbontoma blokkot és akkor már illik cserélni.....gondolom csapágyakat meg lehet báármelyik csapágyboltban venni...... Egészítsetek ki ha nem igy van....
Tudja esetleg valaki?
25 ezerért már van komplett dugo gyűrű szett megéri újat venni...használt..hát nem tudom :/
olcsó húsnak híg a leve!
De ezt ti tudjátok:) Olcsó Benzint!
Hát tudom hogy lehet venni dugót Nekem wössner van. Nem nekem lenne hanem a haveromnak nem akar sokat költeni rá és monta kérdezzek rá hátha van valakinek eladó nekem volt de eladtam. Azért köszi hogy irtál.
Szerintem szinte bármelyik motoros boltban lehet kapni nicasiolos hengerbe dugot.... ám meg ha nem akor keress olyan szakembert akik henger furással foglalkoznak. ők még olcsobban hoznak neked dugo gyűrűt bármilyen motorba! nekem is most lett kész a hengerem....dugo gyűrű szettel.... majd fizukor megyek is érte:P
Alig várom már hogy ujra müködöképes legyen..... még csinálgatni kell tudom...de ahogy kinézett....az katasztrofa..... majd töltök fel oktoberben vidit meg képeket akkor lesz teljesenkész minden.... ilyen volt ilyen lett bemutatással:) Olcsó benzint
Hali mindenki Érdeklődnék hogy nincs valakinek Gilera rx-hez nicozilos hengerbe dugó? ha van Gyűrű az se baj meg csapszeg. Ha van irjatok Árat és kuldjetek képet.
Sziasztok mindenki!
Van egy eladó Gilera fastbike-om ha esetleg valakit érdekel...
125-ös,vizes,poweres,elöl-hátul tárcsa fék,stb. Kisebb esztétikai hibái vannak,de motorikusan nagyon penge:) Minden óra,és visszajelző működik.
Ha esetleg valakit érdekel keressen meg mailban,vagy esetleg itt.
Mail címem: seerjoe@gmail.com
Köszönöm.
Sziasztok remélem valaki tud segíteni :D az lenne a terv, hogy ledes fényszórót csinálok. Szerintetek jó ötlet? Mennyire fog világítani? Ha jól tudom kevesebbet eszik mint egy sima izzó, általában lemerül az akksim ha megyek egy hosszabb útra fényszóróval. Mi a véleményetek?
hello gilera mxr hez keresektükröt indexet kuplungbowdent és láckerékszettet meg pár apro tuning tippet ez az elsö gileram és még nem igazán értek hozzá..
Ismerem nekem is volt . Sajnos zörgött a motorja mikor hozzámkerült, viszont jól ment így is. Még power nélküli volt. Kímélve elment még vagy másfél évig, végül 95ér adtam el, majd vettem egy jó RC125öst.
Hát én ezt szeretném patikára rendbe rakni. Nem az hogy széthajtom és had menjen. Eladni nem éri meg, főleg henger nélkül. Megcsinálom tip-top ra,és számomra egy érték lesz.
Szerencsére nekem nincs problémám a motorral, de 55ezer egy összesen 150e körüli értékű 20-25éves motrra hát nem tudom.. Inkább eladni és venni egy jót. Én ezt az elvet követtem, sose szedtem szét egy motoromat sem, inkább eladtam és vettem egy jót ha úgy láttam.. Ez mindig gazdaságos megoldás volt
Egyébként ha érdekel a GerecseMotor nál van gyári új henger dugóval, polcról 55.000 Forint. Gilera RX 125 höz. Ez annyira nem is vészes, és sokkal jobban megéri szerintem.
Úgy tudom, hogy más a hővezetése,keménysége, meg perselyezve romlik a teljesítmény is. Ettől függetlenül biztos elmegy valameddig vas persellyel is. A Nikasil javítja az alumínium siklási tulajdonságát.
Szia érdeklödnék hogy gilera sp01 hez van-e dugattyutok használtba azsem baj ha egy picit megvan huzva csak valamennyire használhato legyen.
ha van akkor mennyi lenne az ára?
Szép napot :)
Esetleg nem tudja valaki hol lehet venni / rendelni Tömítés szettet XR1 hez? Kellene mert megbontoma blokkot és akkor már illik cserélni.....gondolom csapágyakat meg lehet báármelyik csapágyboltban venni...... Egészítsetek ki ha nem igy van....
Tudja esetleg valaki?
Oké bocsi de a helyzetet nem tudtam:)
25 ezerért már van komplett dugo gyűrű szett megéri újat venni...használt..hát nem tudom :/
olcsó húsnak híg a leve!
De ezt ti tudjátok:) Olcsó Benzint!
Alig várom már hogy ujra müködöképes legyen..... még csinálgatni kell tudom...de ahogy kinézett....az katasztrofa..... majd töltök fel oktoberben vidit meg képeket akkor lesz teljesenkész minden.... ilyen volt ilyen lett bemutatással:) Olcsó benzint
Van egy eladó Gilera fastbike-om ha esetleg valakit érdekel...
125-ös,vizes,poweres,elöl-hátul tárcsa fék,stb. Kisebb esztétikai hibái vannak,de motorikusan nagyon penge:) Minden óra,és visszajelző működik.
Ha esetleg valakit érdekel keressen meg mailban,vagy esetleg itt.
Mail címem: seerjoe@gmail.com
Köszönöm.
Milyen gép is ez?
Azt viszont elmagyarázhatnád hogy perselyezve mért nem bírja a magas fordulatot? Talán a nicasilban jobban csúszik a dugó(?)
ha van akkor mennyi lenne az ára?