Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello keresek elado gilera mx1 es fejidomot meg mxr hez láncszettet+hátsó lábtartókat és gyujtás felöli dekli válaszokat elöre is köszönömű
engem hibás dugattyu érdekelne
szia ha megvan még a régi dugod akkor megveszem .
Sziasztok az miért van, hogy a bal oldali indexem gyorsabban villog, mint a jobb oldali? Nehezebben is indul el valamiért : (
Nem jó az Rc henger az XR re...én si ebbe a gondban vagyok...mind a 2 elszállt:D:D majd szeptemberben lesz kész :) szép napot
Sziasztok.
Van egy Gilera XR1 motorom, segítségeteket szeretném kérni.
Ma mentem vele a soroksárin, és blokkolt a hátsó kerék, majd tovább forgott, és elég nehezen kezdett járni a motor mire megálltam. Kénytelen voltam betolni a műhelybe meg kell hagyni szép túra volt...
Hirtelen szét is szedtem, leengedtem az olajat fémszemcséket nem láttam benne, leszedtem a kuplung oldali deknit ott sem találtam problémára utaló okot, majd jött a hengerfej, és a henger, a dugattyú megszorult, idegen anyagot nem találtam bent olyan mintha a dugattyút nyalta volna el...... gyűrű nem tört mégis alig tudtam kiszedni a dugót, a henger falán sem látszott semmi különös a nagymértékű kopáson kívül.
Kérdésem a következő volna hol tudom itt Budapesten felfúratni, és dugattyút hol kapok hozzá, a mostaniba ez a szám van beleütve- (58.000).
Másik problémám hogy elinduláskor engedem ki a kuplungot, és olykor olyan fémes hangot hallok mint mikor valami forgó alkatrész beleér a házba, a kuplung kosárra gyanakodtam hogy elszállt a tűgörgő, de az hibátlan állapotban van,sebességeket tökéletesen veszi....
Minden tanácsot, segítséget szívesen vennék.

Köszönettel,

Attila
Sziasztok. Érdeklődnék, hogy Gilera RX 125 motorra jó e a Gilera rc 125 henger, vagy valamelyik másik társáé?
Meg tudná mondani valaki, hogy RC125 endúró ELSŐ KERÉKRE jó-e a 80/100-21 méretű cross bütykösgumi?
sajnos nem tudom az első kerék méreteitt... segítsetek
hello nekem van egy komplett ugyan ilyen gyujtásom.
ha érdekel 20ezer ért eladó!
Sziasztok. Gilera RX 125 Arizonára milyen hengert lehet tenni? Rotax? 123 vagy 125?
minden fajta kétüteműbe csinálnak. kérdés hogy milyen lesz utána? valaki szerint jó, mások szerint sose lesz olyan jó mint a gyári. Az igazságot nem tudom
szerencsére volt még egy tartalék hengerem vettem bele új dugót aztán lehetett is összepakolni. Nem tudom hogy ebbe a hengerfajtába csinálnak-e perselyt.
Akkor jó. Hogy sikerült megcsinálni? Új hengert és dugót vettél vagy perselyeztétek a régit? Mi a véleményed a perselyről?
már be volt járatva a motorja 1000 valahányszáz kilométer volt benne. Én is kímélem de ezek a motorok azért vannak h néha elszakadjon a cérna és amit szól:) most már újra megy a gép. Itt a probléma a henger falával volt, nem volt már 100 as hiányzott itt ott a nicasil róla..
Sajnálom hogy tönkrement az új dugattyúd. De igazából nem tudom mitől megy tönkre? Nekem az elmúlt 5éveben 3 gilera endúróm volt 50-125 köbcentisig, de a motorját egyiknek sem láttam belülről! Én mindehez Igol Racing propuls-t használok. Az arizonámnak volt egy szar zörgős csattogós motorja, már akkor amikor hozzámkerült de azzal is elmentem egy évig, erdőben nehéz körülmények közt, igaz kíméltem. Szerintem az a baj hogy ész nélkül kihajtjátok a motorokat. Ráadásul 140el menni egy bejáratós motorral, hát sztem nem kell csodálkozni be se járódhatott rendesen.
Sziasztok henger valakinek esetleg van-e sp01 milyen árba lenne.
30/876-1196
Sziasztok....RX1 hez kellene nekem henger / dugó szett..... sajnos tegnap megadta magáT:S
a beömlő a hengeren van olyan kellene....az RC-m nek nem ott van a beömlő igy nem fér el a karbi..-.-
aki tudja hogy honnan tudok szerezni irjon légyszives.
Lehet furatni ezeket a hengereket?
Hellosztok !
Valakinek véletlen nincs egy eladó gilera sp02 125 feszabályzója mert az enyém bedöhlöt és nem tölti vissza az aksim
Hello!
Segítségre lenne szükségem! Egyik ismerősömnek van egy Gilera 503-as motorja. Hol tudunk a láncon húzni? Egyszerűen nem bírunk rájönni, hogy hogy kell...
Üdv!
Hali van egy 55,75 kétablakos asso werke dugóm a gyürük is elmennek még. Ha valakit érdekel irjón.
Helló..Nekem van Rc 125 Top Rally-m és egy RX1 em is mind a 2 ő 50 es papirral és 125ccm esek APTS -esek.....akinek vmi kérdése van vegyen fel msn en és irja meg nekem....predator_172@hotmail.com..... általában este 11 körül vagyok.... vagy 6-8 között....ahogya melo engedi:S
Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy gilera DNA 50 re mekkora gumi a legjobb? Légyszi irjátok oda a 3 adatot (pl.:140/70-14)
Hali!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy hogyan lehet a Gilera DNA 50 esem végsebességét olcsón, vagy akár költségmentesen javítani?
NEM akarok 70 es motort, csak egy kicsit feldobni a menetteljesítményt... Aki tudna segiteni kérem tegye meg...
Nagy szivesség lenne , ha elküldené a feranczmarcell@gmail.com címre
de ide is irhatja... KÖSZÖNÖM
Sziasztok légyszives segitsetek.
Gilera sp01 durrog és nehezen nyit ki aszelep üresbe terhelés alatt kise nyit.
uj elektronika, uj trafo másik gyujtás másik karbi másik membrán uj dugo. a Én lassan kezdem feladni mi lehet még a baj.
Ha tudtok segitsetek
Sziasztok!
Kérdésem volna hozzátok!
Kezdő motoros vagyok. Ebben a hónapban szeretném elkezdeni a jogosítványt "A1"-re.És ha isten megsegít akkor le is rakom.
Na most szeretnék egy Dilera DNA típusú robogót venni(50-esbe.)
Tudnátok ajánlani kezdő motorosnak?
Vagy úgy amúgy a a motort tudnátok ajánlani?
Milyen problémái szoktak lenni?
Mire kell nagyon odafigyelni?
Mi az előnye és mi a hátránya?
Nagyon szépen köszönöm nektek!
Várom a válaszotok!
Üdv.: Ambrus Lóránd "Egy ifjú motoros"