Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eszt tőlem kérded?lehet nem a legjobb időrendi sorba vannak a fotók,de nem most van szétszedve a motor.ez a generálozásrol van,am a fesszabájzó 7ezer volt-a kipuff meg kb 5-7 ezer lenne!de itt a kollega mingyát ír pontos árakat.
Hello a feszszabályzót mennyiért adnád? és kipuf dobot ?
Csá tud valaki segíteni van egy GILERA KK-m és és mikor bennt van a gyertya nem forog a motor mikor kiveszem akkor igen,de viszont löki a benzint !Ki tudja mitől van hogy annyi benzin kerül a hengerbe?
Hello .. olvastam a bejegyzésed a power szelepről..
Még nem találkoztam ilyennel de most utána jártam . írtad hogy kel lenni egy elektronikai vezérlőnek ami vezérli a power.. na hát nekem az nincs .. De olyat is olvastam hogy mechanikusan vezérlik . írtad te is hogy bowden húzza ami nyitja és zárja.. Szóval ezt a mechanikus dolgot meg lehetne oldani ?
eladnám.nagyobb papirost akarok helyette!és birka meg simson,meg körbála csere NEM ÉRDEKEL!
okés megfelel
mennyibe adod?
Sziasztok !
Enegem érdekelne xr1(125ccm)-hez hátsó lánckerék ,hátsóféktárcsa
1500ft,+posta,ha megfelel küld a címed a szacsomotor@freemail.hu-ra
eladó jó állapotu 28-as delortó karburátor!
a pontos cím: 1138 Bp. Váci út 168. - itt van egy jó nagy telep van bent egy csomó bolt, áruház pl.: obi, brendon stb... meg kisebb cégek is mint a bowdenes sajna nem tudom a nevét meg az elérhetőségét de nekem egyszer kellett tavaly egy bovden az ilyen 3-4 ezer forint volt
már találtam 2 céget is köszönhetően neked,KÖSZI!
Viszont az áruk érdekelne,hogy pl az amit Te tudsz az drágán dolgozik -e vagy nem annyira gáz?:S
Illetve keresem,kutatom itt a neten a gilerákat,hátha van valami pontos leírás,de a sok gilera közt szinte nem is lehet már megtalálni ezt a fajtát,leginkább csak egy RC125 az ami tök úgy néz ki,de arról sincs adat :S
Én nem nagyon járok oda,de édesanyám és még 1 jóbarátom sűrűn jár pestre.
Ha lennél kedves pontosan leírni,hogy hol is van ez,vagy ha ez 1 "cég" ,akkor a nevét,vagy akár csak egy elérhetőséget azt nagyon megköszönném!
Illetve tudod -e hogy milyen árban dolgozik,mert az e havi költségvetésem nagyon szűk!
Válaszodat nagyon köszönöm!
nemtudom pesten szoktál e járno a 13. kerben a váci úton az obi udvarban van egy
ja és itt vanak az elérhetőségeim!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
sziasztok van 1 aprilia af1 sport prom 125 ccm müszakis 11kw-os pairokal! stb.
fulra felújított blokkal!eladó vagy csere is érdkle 1 gilera runner 180-as 2ütemüre!
vagy esetleg 125 is müszakis és 50-es ként is!
a motort is adom papirokal vagy anélkül is! nyilván akor olcsobb vagyis lejebb megy az értéke pairok nélkül!
no igen igen ,csak ismernék ilyen bowdenes emberkét :)
bovdenessel lehet újat gyártatni méretre amilyet kell és akkor nem kell keresgélni bontottat
Üdv mindenkinek!
Látom bomlik itt pár gilera és én azt szeretném kérdezni,hogy tudna e nekem valaki adni olyan gázbowdent ami jó a Gilera Rc 50 endúró motorhoz,vagy tud e valaki olyan helyet ahol ezt be lehet szerezni?
Tesóm mociján szétszakadt az a fos és sehol nem találok hozzá :(
Tudatlan vagyok én ehhez,ti jobban kenitek,de 1 adatot tudok ezt le is írnám,ugye ez 1 Y bowden és a gázkartól az elosztóig 72-73 cm-es rész szakadt el,na nekem ez kellene okvetlen ha van vkinek ha csak egybe van a 3db bowden azt is megvenném!
Köszi előre is a segítséget, széles utat!
Valaki tudna mesélni 1kicsit az mxr-röl?Teljesen olyan mint valami felülcsöves tzr.nagyon megtetszett!
ezer + postáért érdekelne!
Szia

Azt sajna elvitték a hengerfejjel együtt.
Sziasztok, ellopták a robogómat aki tud bármit jelezze. Köszi
Leírás: 1999. 06. hó
okmányok: okmányok nélkül
futott: 14800 km
lökettérfogat: 125 cc
teljesítmény: 16 LE
szín: ezüst metál

Leírás: Gilera Runner robogómat ellopták 2011 május 27.én 10:30kor Diósdról. (BP és Érd között) Elkövető 180cm 130kg. Alvázszám: ZAPMO7000*00016247 Motorszám: MO71M10435 A nyomravezetőnek pénzjutalom. Eredeti leirás: Gilera Runner 125/50 robogó eladó. Önindítós vízhűtéses tárcsafékes sisaktartós, jó műszaki állapotban, feték itt ott lepattogzott róla ,jó aksival jó gumikkal.
Feladó adatai Ha valaki tud infot kérem segítsen .

Ismertető jelek :
az ülés kinyitása alulról nyitható egy drot segítségével, hátsó zár nincs benne, a víz hőfok csak alig megy fel,1 db gyári kulcs van hozzá,első teleszkóp kemény nagyon,a kipufogon nincs védő,a jobb oldali lábnál lévő szellőző rács hiányzik.

mobil: 06-30-321-0380
hőgombád van?