Sziasztok,
Szeretnék venni egy 125-ös 2T gépet. Rengeteg hirdetést néztem meg és olvasgattam is fórumokat. Aránylag sok helyen olvastam, hogy a Runnerek eleresztik a vizet, vízpumpa hibásak. Ez valamilyen széria hiba lehet? Ha az, akkor mindegyik köbcentisre jellemző, vagy konkrétan valamelyikre? Vagy talán évjárat függő?
Előre is köszönöm a segítséget!
gerjoz
Üdv mindenkinek! Eladnám Gilera KK125 ösömet, teljesen felujitva motorikusan, csapágy, szimeringek, gyürük, tömitések, dugo., Valamint eladó egy rv125, motorikusan tökéletes, viszont a külseje hiányosan.Valamint van egy Rv blokkom külön, felujitott fötengellyel. Az egészet egyben eladom 170 ért, külön KK 110ezer, Rv 70ezer, blokk 15ezer.Akit érdekel irjon: toomynew911@citromail.hu-ra
Sziasztok, van egy Gilera dna 50-esem és 5000-es fordulatnál el kezd szaggatni, megáll viszont kis fordulaton és alapjáraton tökéletesen működik, új gyertyával is ugyan ezt csinálja. És ti tudjátok hol található benne az irányjelző reléje? mert nem megy a baloldali irányjelzője, de az égő,kapcsoló jó benne. :S köszi ha segítetek!
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. 2 napja vettem egy 180 as runnert és tudni szeretném, hogy mekkora gyári főfúvókája a porlasztóban, vagy kinek mekkora van a motorjában? A válaszokat előre is köszönöm!
Hát nem találtam kapcsolási rajzot a neten és nekem sincs hozzá..... annyit megtudok csinálni hogy lefotozom neked hogy vannak a kábelek és feltöltöm ide... XR1 hez és Rc125 höz is tudok képet adni...
Ám ha gyorsabban és pontosabban akarzs eljárni egy villamossági szerelő biztos megcsinálja neked gyorsan
hello srácok!meg tudná nekem mondani valaki hogy mennyi üzemanyag van egy runnerben amikor elkezd világítani az üzemanyag jelző lámpa?a választ előre is köszi
Szia! Van egy gilera rc 125-öm, ki tudnál segíteni egy kapcsolási rajzzal? Vagy meg tudnád mondani, hogy hol találok hozzá? Válaszodat előre is köszönöm!
hát elég kicsi rá az esély h lesz. Inkább próbálj keresni interneten hozzá sablont vagy te tervezd meg és menj el egy dekoroshoz ö majd kinyomtatja faszán matricába.
Szevasztok!
Kellene nekem egy membránlap gilera runner 125 höz, tudtommal ugyan az mint a 180 as
1 kellene de ha csak párba adod akkor megoljuk azt is! üdv!
Sziasztok.... Nekem felvan öltöztetve rendesen a kicsike... van az egyik idomon ( szerencsére egyátalán nem látszik) 1 centis repedés de még azt is megcisnáltatom majd 1 centi hosszu és nagyon vékony:)
10 nap mulva kapom vissza blokkot.. és akor jövöhonapba még festés meg 1-2 aproság:)
Köszönöm szépen a választ... de már megoldodott a problémám.... 7-8 án hozom haza a blokkot teszem bele és már üzemképes is a paripa..még 1 festés és kromozás lesz neki majd oktoberben....
Teszek majd fel videot rola hogy milyen volt és milyen lett ;)
Olcsó benzinT!
http://motoroswebaruhaz.hu itt nézd meg hátha van azt tudom hogy sp01-sp02 höz van cumójuk.
Amúgy meg veszel egy tubus tömítő pasztát (600-1500ft) és azzal kinyomod. Nekem is ugy van összetéve a blokk. Nem folyik sehol se az olaj! Csapágyakat szimeringeket meg bármelyik csapágyboltba tudsz venni. Figyelj rá h ugyan az a csapágyat adják-e, mert jártam már ugy hogy a dobozba más volt mint a csomagolás!
ha kategoriát irnál esetleg könnyebben tudnánk neked segiteni