Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helló mindneki.1 gilera typhoon-on gondolkozok h vezsek.nem tudom h megérné e?!ha valaki tud segíteni azt megköszönném ezekben a kérdésekben:végsebességük(kb), jol -e lehet tuningolni őket, könnyen lehet -e kapni hozzá alkatrészeket, és kb milyen időset nézzek?előre is köszi a segitséget;)
Sajnos az sincs már meg
Szia lábtartók nincsenek már meg
hello, högombád van még?
Gilera XR1 alkatrészei eladóak! A motor meg van bontva henger dugó, és az elektronika elkelet. többi meg van még. Fékek, futómű, idomzat, műszerfal, kuplung,váltó,önindító stb stb.

tdavid18@freemail.hu e-mail címen lehet érdeklődni.
125
Érdekelne.Mennyi az annyi?
eladnám,nagyobb kell,
A hátsó lábtartókat mennyiért adod?
Ha valakinek alkatrészre lenne szüksége Girela MXR-hez ajánlom figyelmébe
http://www.kepesmotor.hu/giler...
Szia!

Minden 2 üteműre jó, hogy az összetétel egyezik e azt nem tudom
ez a dob jó MXR-re?
köszi!
A hátsó az gyári fogszám az első nem tudom, hogy az-e de valószínű.
karbi nincsen hozzá sajnos. Mondj egy árat és megegyezünk
úgy karbistol mit kérnél érte?
KK125 blokk eladó
Szia!
A dob 6 E ft
Sziasztok valaki tudna nekem segíteni van egy Gilera GFr125 mocim tegnap beindult felpörgött olyan 6ig és utána leállt a gyertyát kinyírta vettem egy zsír újat és most nem akarja az önindító megforgatni mi lehet a baja az aksit felraktam tölteni de így sem megy! nem forgatja meg az önindító pedig semmi baja nem volt eddig! Köszönöm előre a segítséget!
Pinkmotors nál lehet dugószettet venni én anno 24900ft vettem és 3000km belenyomtam és jól birja.
Heló a kipufogódobot mennyiért adod?
Hellosztok 125-ös sp02 motorom van. vettem hozzá 1 aksit de nem veszi a töltést csak akumlátor töltőről.. nektek milyen aksi van bene (amper)
Sziasztok!

Motorom (sp01) gilardoni 1 es hengerrrel szerelt. Az lenne a kérdésem, hogy ezeket meddig érdemes elforgatni, tehát, hogy meddig van erejük? Úgy érzem kicsit lomha. meg sebességbe nem mindig akar 9 fölé pörögni. Gyertya pedig őzbarna. Most gyári szűrő van rajta, egy sportfilterrel mennyiben változna a dolog, ha rendesen hozzá lenne hangolva a karbi? (arrow rendszer van a motoron)
Még annyi, hogy valaki meg tudja mondani, hogy mennyi a gyári áttétel? most per-pill. 13/38 van rajta!
sztem akkor már érdemesebb rendelni egyet annyira nem vészes az áruk. Meg szerintem nem sokat bír ki egy kilincsből kiöntött dugattyú...:) beszélj velük szerintem tudnak hozzá: www.motoroswebaruhaz.hu
sziasztok érdekelne gilera mxr 125ccm motorhoz henger dugó gyürű nem tudjátok hol lehetne venni meg hogy ha megfuratom és öntenek dugót az mennyire jó ?