Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendben majd küldöm a számom. Gondolom futárszolgálattal el lehet küldeni
értem figyu meg nézem hogy jővők ki füzikor aszt tuc adni egy telo számot amin el érhetlek : laci_laci22@hotmail.com ra el küldő az jo és majd akkor fel hivlak hogy meg tudom venni
gondolom postán el lehet küldeni a blokk ott!
kissoliver !
Nekem Gilera RCR 50-es motoromon 12-es első fogaskerékkel 75-80 km/h volt a vége,1 hete vettem rá előre egy 14-es fogaskereket,és sokkal jobb lett a gyorsulása,valamint a végsebessége is,ami 95-100 km/h körül van most,és teljesen gyárilag.
Mellesleg eladó a motorom :)
Én is alkatrésznek vettem annak idején és a gyújtás állórészt cseréltem belőle de igazából lehet hogy az is jó csak ki kéne mérni. Beindítva nem volt nálam. Karbi nincs hozzá. 24ért odaadom ha kell.
Most nekem is van egy nagyobb problémám mint eddig...
Le engedtem a hajtómű olajat(előtte mentem vele 1Km-ert ezalatt fel melegedett valamennyire), kivártam míg rendesen ki csepeg majd újat töltöttem bele GL-4-es szabványú olasz hajtómű olajat.Eztán adódott egy kis problem... Üresbe hagytam a motort mert közbe a plombát is bütyköltem az most jó.Eddig.Most az a hiba jelenség h nem tudom üresből átkapcsolni, mit csináltam rosszul? Olajat amit kaptam annyit töltöttem amennyi volt is benne kb. 1 liter szóval a doboz alján maradt egy kevés amit későbbre gondoltam bele tenni ha le ülepedett az olaj kicsit.Tanácstalan vagyok...Nagyon meg köszönném a segítséget!
hello nekem rx 125 arizonaba kellene komplett gyújtás, vagyis elég lenne egy elektronika is mert az állórész, forgórész, trafó megvan csak az elektronika hiányzik és nem is volt a motorban ezért nem tudom h milyen kellene bele mert úgy tudom h többféle van.
ha egy rx szakértő megtudná állapítani h milyen elektronika kellhet a gyújtásomhoz azt is megköszönném
Szia Pisti !

Adatlapomon minden elérhetőséget megtalálsz...
üzem képes a blokk én egy 20 000 ra gondoltam!
Helló!

A gilerámon (sp01) 13/38 as áttétel van. Azt szeretném, hogy jobban gyorsuljon, de ugyanakkor végre is mennyen. Mit kéne változtatnom? Az első vagy a hátsó lánckerék nagyságát? én előre egy 15 öset gondoltam hátul maradna a 38.
?
előre is kösz!
Hali.
Jobb szeretném egyben eladni nem akarom megbontani mert csak a helyet foglalja. Én kb.30000re gondoltam. Neked mennyit érne meg?
hello menyi ért adod nekem alkat rész nek kéne az rx em hez válto is elég lene !4
Már megoldottam a problémát. Karbi tisztítással nincs gond vagy 100 szor tisztítottam, állítottam be újra és újra a karbit , de hiába. De meg lett a hiba oka. Mi nap kiderült, hogy a shúbert a karbinál csak félig jött föl miközben nyél gázt húztam, túl hosszú volt a bowden. Most jó.
majd figyelgetem még, mert van egy két hangolgatni való rajta.
van mód cserére. hivatalos neve:üres visszajelző:) Itt kérdezősködj körbe, biztos van valakinek bontott alkatrésze a motorodhoz.
Jelen esetben a motoromnál ezt úgy oldottam meg, hogy a karbit legalább évente 1* ki tisztítom finom benzinben és újra kalibrálom. Olykor külsőleg a vissza helyezés után kis zsír oldót fújok rá, hogy a háza szép matt legyen ne olajos,poros.Aztán ha ez megvan akkor be melegítem üzem hőmérsékletre és meg a picike.De ha Lightosan húzom akkor darál nekem is ahogy te írtad 45-50 KM/H közt után szépen emelkedik a sebesség.De ha húzom neki akkor a mázsámmal megérzem ahogy el akar szökni alólam a motor.Pedig csak 50 cm3. De ezért szeretem :)
Köszönöm a gyors választ!
Amennyiben hibás a jelző akkor van mód cserére?
Esetleg hivatalos neve van az eszköznek? :)
Sziasztok!

Egy Gilera sp01 ről lenne szó, a motor szépen megy alulról, minden. Nyit is a power de a motor sebességbe 9 ezernél többet nem akar forogni és el kezd darálni, mindegyik sebességbe ezt csinálja. A motoron gyári szűrő van, egy 32 es dellorto 135 ös főfúvókával és egy arrow rezóval. Valami tipp, hogy mi baja lehet? Jah a gyertya őz barna 10 es hőértékű. most majd megpróbálom, hogy a légszűrő filtert kiveszem és hogy úgy mit szól.
Valami ötlet?
Előre is köszönöm a segítséget!
Az üresjelző az egy egyszerű 2 állású kapcsoló, ez akkor nyomódik, be ha a váltó dob megfelelő rovátkája ér hozzá és benyomja. Tehát a tied nagy valószínűséggel azért világíthat, mert benyomva maradhatott. Próbáld kivenni(folyni fog az olaj) és nézd, meg, hogy be van-e szorulva. Az olajvisszajelződ meg vagy fölakadt, vagy valami össze ér valamivel és azért világít. mert mint írtad, előtte jó volt, lehet, hogy megbolygattad a vezetékeket és valami rövidre zárt valamivel.
Sziasztok!

Gilera Apach 50 cm3 motorommal lenne kérdésem.
Neki álltam volna az üres jelzőt(N) megcsinálni, de mihelyt ki javítottam a szakadt vezetéket egyből világított, de sajnos minden sebességnél...továbbá az olaj lámpa is világít folyamatosan ami eddig nem volt tapasztalt... Valakinek valami tipp hogy mit tudok ezek ellen tenni, mert a motorba van olaj a mérő csavaron a két rovátka között van az olaj szint.Lehet hogy a belső olaj mérője is el szált?
Mert mikor elkezdtem ki tekerni a csavart amire anno a vezeték volt kötve akkor szivárogni kezdett a hajtóműolaja.
Üdv!

Azt szeretném megkérdezni hogy hol lehet ehhez a gilera blokkhoz alkatrészt vásárolni? Mert csak derbi blokkos zuluhoz és gsm-hez találtam.
sziasztok
most szeretnék vásárolni egy gilera rc125 de melegen nekiáll dadorogni ez mitől lehet és nagy probléma-e?
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy ha bemelegszik a motorom (gilera sp01) de bármelyik gilera amin hőfokmerő van , hogy jelzi az üzemi hőfokot. mert nekem amikor üzemi akkor a piros jelzés előtt van egy kicsivel. Az reális?
Valakinek RR narancssárga fejidomja véletlenül? Nincs?
Sziasztok valaki tudna olcsón a Gilera GFR-hez power elektronikát?! segítsetek! ja meg hozzá való inexeket olcsón?!
Nincs valakinek RR-hez 4 db indexe? kompletten. Elég sürgős lenne...
Hát okozhatja, mivel ha kettétörik a mágnes akkor megduplázódik a pólusa. Nem véletlen annyi pólus van gyárilag amennyi. Nekem van egy lendkerekem ami egy kicsit sérült.(1 helyen le van pattogva róla a mágnes de nem tört el csak le van pattogva róla( maga a mágnes ép csak egy kis mágnesdarab lepattogott). faszán használható. Ha érdekel akkor kicsi pénzért odaadom.