Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van egy GILERA kk 125 160hengerrel power szelepes gépem és elment rajt az alapjárat magától!Mitől lehet?
Sziasztok! Nemrég vettem egy 2003-as Gilera Runner 50cc. Nagyon jó kis moci 75-tel megy is, még talán 80-al is, de egy baj van vele. 100km-en megeszik vagy 5 litert. Mi baja lehet a mocinak?Ja és ha sokat megyek vele teljes gázzal, pl ha főuton megyek 70-el vagy 10 percig, elkezd nagyon füstölni, ha lehül, akkor pedig minden jó,nem füstöl, csak elég büdös szaga van a kipufogógázanak, de nem füstöl. Mit csináljak?
ma szétszedtem a karbit kitakarítottam, csak már megint az a gecis szikra a baj......túl kicsi szikrát ad valami gáz van a gerjesztővel....pedig amikor megvettem az alaplapot, nagyon jót adott most meg nagyon halovány . lehet, hogy itt lesz a probléma a kicsi szikra miatt nem tud kiforogni gondolkoztam ilyenen is.....de majd hnp szétkapom a gyújtás részét azt majd csinálok vele valamit....

köszi az eddigi segítséget
az nemjó ha szürke mer kevés benzint kap vagy valahol a légszűrő és karburátor csatlakozásánál fals levegőtszív
akkor jó ha a gyertya barna
valamit álítsál a karbin
Sziasztok!

Eladó az alábbi Gilera RC 125 Rally motorom.
A motor nagyon szép állapotú, ha érdekel valakit itt a hirdetés linkje, de további kérdésekre is válaszolok!

http://www.kepesmotor.hu/giler...
nincs most,de utánanézek
köszi de már megoldottuk a dolgot.
Szevasztok Gilera RX 125 Arizónához a mókerolás mentes fő kábelkötegre és a gyújtáskapcsolóra lenne szükségem! Ha esetleg ilyen lenne valakinek akkor vegye fel velem a kapcsolatot!
szürkés színű a gyertya itt ott világos szürke. Én arra gyanakszom, hogy sok levegőt kap. vagy kevés benzint..:)
ezt igy nemtudom megmondani
azt hallani kellene
vedd ki a gyertyát és nézd meg hogy mijen színe van
tudomásom szerint ez a karbi nem powerjetes(vhsa32mm), azért szétszedem és kitakarítom, a légszűrő zsír új, nincs elkoszolódva!
ha darál akkor sokat vagy keveset kap?
takarícsd ki a karburátort meg a légszürőt
lehet hogy a karbiba van eldugulva a powerjet
Ha bemelegedik akkor is
ezt a darálást csak hidegen csinálja vagy ha bemelegedik akkor is?
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a motorom (sp01) miért csinálja azt, hogy 5-6 nál elkezd tólni rendesen 7 körül nyitna a power és a motor csak darál és ugy megy föl a fordulat 8 ig és onnan nem nagyon megy följebb és nem húz csak darál, de van olyan is amikor elkapja és akkor megindul mint az isten nyila, először azt hittem, hogy a power nem nyit ki vagy ilyesmi de kiköttetem és manuálisan kinyitottam neki és ugyan ezt csinálja! 32 es karbi van rajta gyári szűrővel, 135 ös fuvokával. Min kéne állítanom...? továbbá van egy másik karbim hozzá az is 32 es) és nem tudom mi az a csavar ott a benzin nyílás alatt. ( a másikon is van ilyen nyílás )Valaki mondja meg köszi!
Sziasztok!
Akinek van KJ1L kódú léptető villája, légy szíves írjon
Előre is köszi.
Üdv.
szacsomotorhoz egy kérdés:

Gilera MX-1 vagy R-hez rendszámos vagy rendszámoztatható váza van?
minek az árára volnál kíváncsi,mi érdekelne pontosan?
árakat írnál melléjük ?
ugyanaz mint az sp2-é úgylátom.
de nem kapsz hozzá újonan 27-ért hoznak
de nekem csináltak. 10-ért
Hellosztok sp02 motorom van 125 ccm azt szeretném kérdezni hogy hány amperes aksi kell bele ?
25eft a kettő együtt
menyibe kerül az xrt gyujtás elektronika és fesszabályzo
Sziasztok azt akarom kérdezni hogy egy gilera sp02 mocinál mi lehet a baj ha nem forog csak 7-8ezerig mi lehet a baj? Segítsetek!köszi előre is!