Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jelentem a tank megjött! Köszi szépen.
gilera rc 600,xrt 600 gyujtáselektronika és fesszabályzó eladó
szacsomotor@freemail.hu
gilera rc50,503,eaglet bontott blokkalkatrészek eladók:
henger,főtengely,váltó,karbi,olajszivattyú,vízpumpa,stb.

szacsomotor@freemail.hu
gilera kz,kk bontott alkatrészek eladók:fejidom,tankidom,ülés,ülésidom,hasidom,kerekek,fékek,hűt
gilera sp 125 alkatrészek eladók:faridom,ülések,lámpák(első és hátsó),hasidom,kerekek,bontott blokk,
szacsomotor@freemail.hu
áhh a 90 es az nagyon kicsi lesz neki! 115-120 minimum.
Igen már neten találtam.. én olyan 90es körül gondoltam kevesebbet eszik és még megy is tőle .
bemész egy motorosboltba és kapsz hozzá csak mond hogy pontosan milyen karbiba kellene! kb 1000 ft alat kapsz hozzá. Nekem is 32 es karbim van de a főfúvóka 135 ös, amikor megvettem 152 es volt benne! Nekem még ezzel a 135 össel is zabál rendesen!
Szeva most lesz egy Gilera kk 125,de 160 henger van rajt ez az első Gileram eddig csak Apriliam volt.Ki tudja hogy folyhat-e a túlfolyón víz ha megállt meg mennyire melegedhet fel a moci menet közbe?
gilera rc központiteleszkop eladó
szacsomotor@freemail.hu
06706447899
Hellosztok!

kérnék egy kis segítséget.. Gilera sp02 125 poweres gépem van..
Olyan problémám lenne hogy nagyon sokat zabál.. Delorto 32-es karbi van rajta és 165-ös fúvóka van ralyta ez meg is megmagyarázza hogy miért eszik ilyen sokat . szóval kisebb fúvókát keresnék hozza Fúvóka mérete 6 mm
10\40-es jó bele?
Gilera 503-ba váltóolaj milyen kell?
Sziasztok!

Egy kérdés a nálam tapasztaltabbakhoz.

Gilera MX-1 motoromon észrevettem, hogy a kuplung már nagyon kint fog. Csúszást nem érzékelek rajta, de már nagyon sokat kell engedni ki a karon, hogy elkezdjen összezárni. 2004 óta van nálam, azóta nem volt állítva rajta.

Elkophattak a lamellák vagy csak utána kéne állítani?
Sziasztok! Gilera XR1 eladó vagy esetleg ha nem kell senkinek bontódik.
Magyar papíros! lejárt műszaki!
gilera runner 50,piaggio nrg jó állapotú főtengely eladó
szacsomotor@freemail.hu
06706447899
Köszönöm a segítséget Email elment.:)
Valaki nem tud eladó bal alsó idomot gilera 503-hoz?
vannak gilera frrestyle kerekeim(5 küllős),párban első tárcsa nélkül 28eft (az első tárcsa helyére a tiéd menne)
szarvasi vagyok(békésmegye)postai utánvétel megoldható(postaköltség 1560ft)kék színű,nincs sérülés ,ha kell az emailcímemre küld el a neved és pontos címed és postázom
szacsomotor@freemail.hu
Ja és még egy apróság... szeretném kicsit supermoto-sítani a gépet milyen kereket tudnék beletenni amit nem kell nagyon fabrikálni?És nem kerül egy kisebb vagyonba:)
Szia.Az megfelelő ár lenne. Hogyan tudnám elbóóótolni veled?És ha nem vagyok nagyon pofátlan,milyen színben,és állapotban van?Mert ami nekem van azon sem látszott semmi extra,mégis egyik napról a másikra nekiállt széthullani:(
Köszi előre is.
fast bike tank 3eft
szacsomotor@freemail.hu
Sziasztok mindenki!
Gilera Fast Bike-hoz keresek tankot óóóccsojééé:) Ha valaki tudna segíteni nagyon hálás lennék:)
sziasztok gilera rx 125 arizonámat cserélem 125 gyorsaságira!