Szia!
Eredetileg Gilera XR1 volt, de az RC,RX,XR2 és minden APTS blokk hoz jó Eladó külőn is amit szeretnél egybe 30 Eft ez nem sok ért mivel csak egy főtengelyért 10-15 ezret elkérnek használtan!
Olyan kérdésem lenne, hogyan lehetséges szerintetek, hogy Gilera DNA 50-ben, amikor beindítom a gépet, pár másodperc után elkezd folyni a víz az olajpumpa mögött és leállítás után is csöpög még egy kicsit...
Ez mitől lehet?
A vízpumpa nemrég lett felújítva, de a probléma már előtte is megvolt, ezért lett felújítva (meg víztúlmelegedés miatt), hátha megszűnik.
szia nekem is sp01-em van és az enyém is eztcsinálja ha véletlen megtalálod a bajt légyszives szólj.
Én már cseréltem karbit vettem uj elektronikát de a gyujtáshoz lehet énis benézek.
elöre is köszi ha megvan a baj szolok
Szasztok Gilera Rc50 hez keresek gyújtó trafót,láttam itt több más gilera trafóját,ami doszt ugyan olyan volt.
Az a lényeg,hogy nem 4 szál vezeték megy rá,hanem van rajta 1 test és még 1db saru amire 2db vezeték megy.Sürgős lenne,ha van valakinek legyen kedves írjon.
Illetve Van egy Derbim azon olyan van,hogy 4 db vezeték megy rá,láttam ilyet gilerákon is.Ezt is rá lehet kötni?Ha igen ,hogyan?
Köszi,Sziasztok!
Helló!
Ezt a motort nézegetem--(http://www.kepesmotor.hu/giler...)
NOS..Beszéltem a gazdájával és azt mondta h két helyen kb 5cm-es lyuk van a blokkon a lánc szakadás miatt!
Akinek volt már ilyesmi gondja,tapasztalata az megírná nekem hogy milyen költséggel járhat ennek a javíttatása cseréje?
Üdv.:Zsolt
Karbiba amit én tudok szokott lenni rögtön a toroknál egy lemez amin csak pár lyuk van és nem teljes keresztmetszeten engedi át a benzint. Továbbá lehet, hogy gyárilag vissza van fúvókázva.
Sziasztok!
Gilera RC50 enduróhoz szeretnék szerezni gázbowdent ugyanis elszakadt és így már 3.éve nem tudom használni a motort,neten sehol nem találok,de még motorosboltban sem.
Le tudnám gyártatni,de méreteket sem találok sehol.
Kérlek segítsetek,hogy hol tudnák ilyen bowdenhez jutni,vagy ha van valakinek rc 50-ese mérje már le legyen kedves mind a 3 ágát a bowdennek!
Köszi!
Olcsó benzint!
sziasztok az lenne a kérdésem hogy ha veszek egy 200 ccm-es gilera runnarte és az csak 50-es ként volt használva akkor az megoldható-e hogy átirassam 125-re? hogy ne legyen annyira feltünő és ha igen akkor azt hogy és mennyibe kerülne? köszi a válaszokat
Az lenne a kérdésem, hogy Gilera sp01 nél gyárilag hol lehet fölnyitni az ülést? Nekem a vezető alatti ülés 4 csavarral van odafogatva. De gondolom az nem gyári felszerelés. valahogy csak föl lehet szedni gyárilag, mert alatt van egy kis pakolórekesz.
a másik kérdésem, hogy a volt hengeremet elvittem honolni, meg lett honolva 1 tizedes illesztés volt a henger és a dugó között. és még is 1000 km után megakadt. Olajat kapott, elméletileg az illesztés is jó volt. De ahogy elnézem a dugót a nicasil "leesett" a henger faláról és fölkenődött a dugó oldalára. ezzel szét.aszva a hengert illetve a dugattyút. Ez lehetséges, hogy egyszer gondol egyet a henger falán lévő nicasil és "leugrik" onnan és belekenődik a dugóba? vagy szimplán a dugattyú melegedett föl annyira, hogy elérte a henger falát és fölkaparta onnan? Van még egy hengerem, hozzá és azon is egy helyen le van pattogva a nicasil,( 1,5 mm es részen ) félek, hogy ugyan ez be fog következni. De ha össze lesz megint téve keverni fogom bele az olajat, biztos ami biztos:) Remélem lesz aki elolvassa:)
Nem tudom hogy csinálták meg a hengeredet.....gondolom meg honolták. Honolással a henger átmérője valamilyen szinten növekszik. Ezért nagyobb dugót kell bele venned, mint amekkora volt benne. A dugattyú átmérőjét mérik a te esetedben ez 56,02 mm.
sziasztok.Lenne hozzátok 1 kérdésem. Sekerürt megcsináltatnom a hengert a mxr-125 höz és azt irták a dugóra rá az az a régire hogy 56,02 gondolom most ekkora méretű kellene bele el tudná nekem valaki magyarázni hogy ezt hogy mérik ?Előre is köszönöm a segítséget
sziasztok keresek 125 ccm -es runner-hoz kipugogot olcson!
jobban sport érdekele de a gyári is ha szép ! ja és olcson kellene a kipu!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
hali!van egy gilera kk 125-öm.sajna a dugo szétment benne,használhatatlan.érdekelne egy dugó gyürüvel,56 mm-es.vagy eladnám igy ahogy van,csak egybe.Amugy mindene megvan,mindene mükszik,és nem utolso sorban,Agustus 31-ig érvényes müszaki.ha valakit érdekel tel sz:+36307052151
ezen a weboldalon tudsz rendelni hozzá dugattyút! 56,9 es dugattyú már nem létezik!