Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://motoroswebaruhaz.hu/

ezen a weboldalon tudsz rendelni hozzá dugattyút! 56,9 es dugattyú már nem létezik!
Sziasztok ha lenne valakinek 56,00 vagy 56,90 dugattyu sp01 be az legyen szives és szoljon hogy mennyibe kerülne.
Elöre is köszi
Sziasztok!

Runner FX 125-höz keresnék túlméretes dugattyút, nem igazán találtam használható méretűt. Ha valaki tudja hol keressem, írja már meg legyen szíves!
APTS = Autamic Power Tuning System :)

és elvileg bowdenesek igen:) Rc 125 öm és XR1 em van és azok azok
Szia!
Eredetileg Gilera XR1 volt, de az RC,RX,XR2 és minden APTS blokk hoz jó Eladó külőn is amit szeretnél egybe 30 Eft ez nem sok ért mivel csak egy főtengelyért 10-15 ezret elkérnek használtan!
Köszi szépen pont tegnap sikerült nekem is rájönnöm.
De köszönöm a segitséget.
Hello...Milyen Tipus?
Külön is elado lenne?
már megoldottam, nekem a gerjesztő tekercs volt a baj, kicseréltem és jó lett! Tekercseltesd meg újra, annyi lesz a baja!
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogyan lehetséges szerintetek, hogy Gilera DNA 50-ben, amikor beindítom a gépet, pár másodperc után elkezd folyni a víz az olajpumpa mögött és leállítás után is csöpög még egy kicsit...
Ez mitől lehet?
A vízpumpa nemrég lett felújítva, de a probléma már előtte is megvolt, ezért lett felújítva (meg víztúlmelegedés miatt), hátha megszűnik.

Köszi előre is!
szia nekem is sp01-em van és az enyém is eztcsinálja ha véletlen megtalálod a bajt légyszives szólj.
Én már cseréltem karbit vettem uj elektronikát de a gyujtáshoz lehet énis benézek.
elöre is köszi ha megvan a baj szolok
Szasztok Gilera Rc50 hez keresek gyújtó trafót,láttam itt több más gilera trafóját,ami doszt ugyan olyan volt.
Az a lényeg,hogy nem 4 szál vezeték megy rá,hanem van rajta 1 test és még 1db saru amire 2db vezeték megy.Sürgős lenne,ha van valakinek legyen kedves írjon.
Illetve Van egy Derbim azon olyan van,hogy 4 db vezeték megy rá,láttam ilyet gilerákon is.Ezt is rá lehet kötni?Ha igen ,hogyan?
Köszi,Sziasztok!
eladnám!nem ujj!de minden jó rajta.leültetve,uj ülléssel!110-120 ezer környékén,eladnám,de nagyobb robogó csere is szóba jöhet!
Helló!
Ezt a motort nézegetem--(http://www.kepesmotor.hu/giler...)
NOS..Beszéltem a gazdájával és azt mondta h két helyen kb 5cm-es lyuk van a blokkon a lánc szakadás miatt!
Akinek volt már ilyesmi gondja,tapasztalata az megírná nekem hogy milyen költséggel járhat ennek a javíttatása cseréje?
Üdv.:Zsolt
Karbiba amit én tudok szokott lenni rögtön a toroknál egy lemez amin csak pár lyuk van és nem teljes keresztmetszeten engedi át a benzint. Továbbá lehet, hogy gyárilag vissza van fúvókázva.
hello kösszi hogy irtál a karbiban hogy szokott lenni? de azért kösszi mert csak 55 a vége és ez elég gyér
kipufogó, karburátor, esetleg gyújtás, variátor
sziasztok nem tudjátok hogy egy gilera dna robogoba merre vannak a folytások? irjatok kösszi
sziasztok keresek gilera runner 125-180 sport kipufogot!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Sziasztok!
Gilera RC50 enduróhoz szeretnék szerezni gázbowdent ugyanis elszakadt és így már 3.éve nem tudom használni a motort,neten sehol nem találok,de még motorosboltban sem.
Le tudnám gyártatni,de méreteket sem találok sehol.
Kérlek segítsetek,hogy hol tudnák ilyen bowdenhez jutni,vagy ha van valakinek rc 50-ese mérje már le legyen kedves mind a 3 ágát a bowdennek!
Köszi!
Olcsó benzint!
sziasztok az lenne a kérdésem hogy ha veszek egy 200 ccm-es gilera runnarte és az csak 50-es ként volt használva akkor az megoldható-e hogy átirassam 125-re? hogy ne legyen annyira feltünő és ha igen akkor azt hogy és mennyibe kerülne? köszi a válaszokat
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy Gilera sp01 nél gyárilag hol lehet fölnyitni az ülést? Nekem a vezető alatti ülés 4 csavarral van odafogatva. De gondolom az nem gyári felszerelés. valahogy csak föl lehet szedni gyárilag, mert alatt van egy kis pakolórekesz.

a másik kérdésem, hogy a volt hengeremet elvittem honolni, meg lett honolva 1 tizedes illesztés volt a henger és a dugó között. és még is 1000 km után megakadt. Olajat kapott, elméletileg az illesztés is jó volt. De ahogy elnézem a dugót a nicasil "leesett" a henger faláról és fölkenődött a dugó oldalára. ezzel szét.aszva a hengert illetve a dugattyút. Ez lehetséges, hogy egyszer gondol egyet a henger falán lévő nicasil és "leugrik" onnan és belekenődik a dugóba? vagy szimplán a dugattyú melegedett föl annyira, hogy elérte a henger falát és fölkaparta onnan? Van még egy hengerem, hozzá és azon is egy helyen le van pattogva a nicasil,( 1,5 mm es részen ) félek, hogy ugyan ez be fog következni. De ha össze lesz megint téve keverni fogom bele az olajat, biztos ami biztos:) Remélem lesz aki elolvassa:)

Előre is köszönöm!
Helló!

Nem tudom hogy csinálták meg a hengeredet.....gondolom meg honolták. Honolással a henger átmérője valamilyen szinten növekszik. Ezért nagyobb dugót kell bele venned, mint amekkora volt benne. A dugattyú átmérőjét mérik a te esetedben ez 56,02 mm.
sziasztok.Lenne hozzátok 1 kérdésem. Sekerürt megcsináltatnom a hengert a mxr-125 höz és azt irták a dugóra rá az az a régire hogy 56,02 gondolom most ekkora méretű kellene bele el tudná nekem valaki magyarázni hogy ezt hogy mérik ?Előre is köszönöm a segítséget
sziasztok keresek 125 ccm -es runner-hoz kipugogot olcson!
jobban sport érdekele de a gyári is ha szép ! ja és olcson kellene a kipu!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
hali!van egy gilera kk 125-öm.sajna a dugo szétment benne,használhatatlan.érdekelne egy dugó gyürüvel,56 mm-es.vagy eladnám igy ahogy van,csak egybe.Amugy mindene megvan,mindene mükszik,és nem utolso sorban,Agustus 31-ig érvényes müszaki.ha valakit érdekel tel sz:+36307052151