Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali lenne 1 kérésem le tudnád fényképezni az ülés felfogatását? a vázat és az üléen is
mert tesomén gányolva van a felfogatás és meg akarom rendesen csinálni
ja meg a fesz szabályzorol is kéne egy kép hogyan mennek a vezetékek
hello,cserélnék az elsö villába szimeringet,valaki tudna sugni hogy mennyi olaj kellene bele?és mijen?egy XR2 röl van szó!
ja és melyik csavaron kellene állíitanom? holnap teszek fel képet a karbirol
+a powre szelep mekkora fordulaton nyit?
nemtudom tesoménál is ezt csinálja neki egy rx van gyárilag nem poweres de ojan henger van rajt persze power le van rögzitve teljesen nyitott állapotban az mindig pöccre indul
ja amugy mos van festés alatt majd teszek fel képet milyen lesz
Első a légszűrő takarisd ki utána állíts levegőt de az enyém is ezt csinálja kb egy percig. amugy nekem is kattog valami de nem jöttünk rá hogy mi a főtengely az jó ez gilera betegség szerintem.
Eladó Wössner dugó 55.96 jó gyürűkkel. Csapszeg és tügörgővel és zégerrel.
ja meg kb 5000-es fordulatnál csörgő zörgő hangok jönnek a blokkból ez mitől lehet nem huztam meg valami csavart vagy valami csapágy zöröghet vagy mi?
majd lehet hogy kell egy havernak majd jelentkezek
még egy kérdés
mikor hidegen indittom a mocit akkor kb 30 percet kell játcanom a szivatóval hogy menjen
mikor gázt huzok le akar fulladni
ezt addig csinálja amig be nem melegszik
utána minden fasza ezt mért csinálhatja sok benzint kap vagy kevés levegőt?
Dugulás gondja lesz lehet hogy valami odament a tűszelephez. Takarítsd ki és nézd meg nem nehéz az úszót max állits úszó szintet. Ha dugó kell nekem van egy wössner.
helo akkor nem lehet hogy az uszo van fennakadva?
üdv az a baj hogy érdekes mert pl a motor rendesen megy uzemel és amikor pl megállítóm akkor kezd el folyni a benzin a légszuröböl és ezért nem értem mi baj lehet
ja és amikor nálam ezt csinálta dugót kellett cserélni
hali elképzelhető szerintem hogy tulszivattad eltelt a forgatyusház és nem tudja szivni a benzint szerintem engedd le a karbibol a benyát vedd le a kipufot azt égesd ki hátha el van tömödve várj vele 1-2 napot hogy kipárologjon a benzin vagy rugdosd ki belőle szerintem ez segithet de kérdezz meg mást is hátha nem ez a baj
üdv érdeklődnék hátha tud valaki segíteni van egy Gilera rx 125 nem poveres elvileg sima karbis van egy kis baj vele az hogy a karbi mintha túl öntene azaz a légszűrőn folyik a benzin kifelé ez mitől lehet? mi a probléma köszönöm a segitséget
műszerfal 4eft,hasidom 4eft,hátsó idom(üléssel)12eft,hengerfej 5eft
kipufogo érdekelne de csak a végdob mennyi lenne?
Eladó gilera rc 125! alkatrésznek vagy javításra.
- a dugó megragadt az alsó gyűrű nem mozog.
- a kuplung behúzott állapotba se emel ki.
- a henger használható talán egy fúrás ráférne.
- a műszerfalon nem működik semmi, ezért nincs is rajta
- a hátsó kerékbe csak 2 csapágy lett cserélve.
- dellorto vhsa 32-es karbi
- az első fék elengedi az olajat, de fog a hátsó tökéletes.
- a hátsó gumi kb 95% az első se kopott vészesen

Jelenleg ki van szedve a blokk, le van szedve a kuplung felőli dekni, meg a henger.

Ha érdekel valami ide írj:
hack3er@indamail.hu
müszer fal, alsó idom a blokhoz, hátsó idom, henger fej,
mi kellene?
posta megoldható
postai után vétel ok?
még mien alkatrészed van kz hez?
17eft
engem érdekelne az összes idom, ird meg hogy mi az ára köszönöm.
gilera runner,piaggio sfera( 125-150-180) gyujtáselektronika(piros) eladó 12eft
szacsomotor@freemail.hu
gilera rc,eagle stb,50ccm-hez henger+hengerfej eladó(dugó nincs)
szacsomotor@freemail.hu