kár lenne érte,nekem van egy XR2-m.már benne van majd 200ezerbe(kosárba hoztam haza).de kivüröl úgy néz ki még mindig mint ha egy kamion ütötte volna el!ez szépnek néz ki!lehet 10 év múlva sokat ér majd!
sziasztok tulajdonomban került egy girella sp01 és alkatrészek kellenének hozzá bővebben légszűrő légszűrőház karbi ha tud valaki segíteni dobjon egy sms-t a 70/3926864 én visszahívom.
ha valaki tudja hogy milyen mostani motorok alkatrészeivel tudom helyettesíteni azt is várom.
sziasztok egy 2002és 2005közöti 125-ös runner-t szeretnék venni szerintek mire kell odafigyelni illetve én elégé kis termetü vagyok (168cm) a neten száraz adatok alapján teljesen jo a motor de kiváncsi vagyok a véleményetekre
2005-s Gilera Ice-hoz keresnék egy idomdarabot. Az első fényszóró felett levő idomról lenne szó.Illetve sportkipufogót szeretnék rá. Ebbe a gépbe már a Piaggio H-Per 2 blokk van, és nem tudom,hogy milyen kipuff menne rá. Köszönöm a sgítséget,üdv!
A hosszú nyelezés utáni a füstöt azt a kipuban begyulladó koksz okozza, egy idő után kitisztul tapasztalat . A fogyasztást meg nem igazán tudod csökkenteni.
Szia! Nekem is Gilera runnerem van, bár az enyém fiatalabb:) Amikor megvettem nekem is hasonló problémáim voltak. Egy dologra gondoltam, aminek vannak hátrányai... Cseréld ki a fúvókát. (ha karbis motor) Én így tettem... Nekem 6 literről 4re esett vissza a fogyasztás. Hátránya az, hogy ha nyelezed, akkor kissé fullad a gép, de ha nem húzod neki nyélen, akkor ugyan úgy megy.. Nekem ez km/h-ban annyit jelent, hogy 63as fúvókával ment 92-t, így megy 85-t. Szerintem nem nagy ügy, ennyi bőven belefér, pláne ilyen benzinárak mellett...:) Remélem tudtam segíteni..
(ja és persze, minél kisebb fogyasztást szeretnél, annál kisebb fúvókát kell beleraknod a mociba.. Minél kisebb a fúvóka, annál lassabb lesz.!)
kolégámnak is ijen van mint neked
és ő is azt mondta hogy 5 litert eszik neki
ugylátszik hogy ezek ijenek
pedig mostmár nagyon komojanveszik a gyártók a környezetvédelmet
érdekelne, hogy Gilera Rc 125 egy dugattyúszett mennyi lenne és hol lehet beszerezni?
ha valaki tudja hogy milyen mostani motorok alkatrészeivel tudom helyettesíteni azt is várom.
Azért vannak kisebb bajai, de csak apróság! Azért bontom mert egyben nem kell senkinek!
Gilera XR 1 bontódik! minden 1.es alkatrésze eladó!
A motor üzemképes
2005-s Gilera Ice-hoz keresnék egy idomdarabot. Az első fényszóró felett levő idomról lenne szó.Illetve sportkipufogót szeretnék rá. Ebbe a gépbe már a Piaggio H-Per 2 blokk van, és nem tudom,hogy milyen kipuff menne rá. Köszönöm a sgítséget,üdv!
(ja és persze, minél kisebb fogyasztást szeretnél, annál kisebb fúvókát kell beleraknod a mociba.. Minél kisebb a fúvóka, annál lassabb lesz.!)
és ő is azt mondta hogy 5 litert eszik neki
ugylátszik hogy ezek ijenek
pedig mostmár nagyon komojanveszik a gyártók a környezetvédelmet