Van egy olyan gondom hogy besűlt a duggattyúm és valószínűleg perselyezni kell a hengeremet. Egy Gilera SP 125 ös motorral rendelkezem. Ha esetleg van valakinek dugattyú vagy henger külön az nagyon tökéletes lenne de ha komplett blokk van az is megfelelene elég sürgős lenne mert nagyon viszket már a seggem szóval kérlek segítsetek! Köszönöm!
Van egy olyan gondom hogy besűlt a duggattyúm és valószínűleg perselyezni kell a hengeremet. Egy Gilera SP 125 ös motorral rendelkezem. Ha esetleg van valakinek dugattyú vagy henger külön az nagyon tökéletes lenne de ha komplett blokk van az is megfelelene elég sürgős lenne mert nagyon viszket már a seggem szóval kérlek segítsetek! Köszönöm!
Miért csinálja azt a motor, hogyha bemelegszik néha leáll és utána kurva sokat kell tolni ahhoz hogy beinduljon! Most vettem bele új gyertyát. (ngk br10eg). De szokott olyat is, hogy megyek vele egyhuzamban már jó üzem meleg leállítom aztán meg nem akar nagyon beindulni mikor kihűl akkor se, meg mikor még meleg akkor sem! Gyári szűrő van a motorban gyári karbival! (32mm dellorto 135 ös fövuvókával,) én karburátor beállításra gyanakszom... szerintetek? Gyertya jó, (többel is ki lett próbálva és mindegyiknél ezt csinálja! gyertyakábel, trafó, és pipa is jó!
háát én 50-es keveréket használok kicsit jobban füstöl de így nem fosok hogy megragad majd... igen ilyen olaj kell bele ..
Ja és a 2 vezetéket ne hagyd össze dugva mert túl sokkal tölt vissza és felrobanhat az aksi meg az összes égőd ki mehet...
Hát én kikötöttem az olajat mert ezeknek hamar beszar legalábbis én azt olvastam és így én keverem be .. a feszszabályzót úgy tudod kimérni a legkönnyebben ha a 2 jobb oldali vezetéket össze dugod akkor elvileg világítania kéne a lámpáknak aksiról
Értem, akkor a kuplunggal marad a szívás! Fesz.szabályzónak utána nézek. Azon gondolkodom, hogy vissza kössem-e a külön olajzást,neked be van kötve? Sokan azt mondják ne, mert bármi gebasz van ugye nem kap olajat,de ez a keverékezés sem túl jó buli.
Köszönöm az eddigi segítséget!
A Kuplunggal én is sokat vacakoltam. lehetetlen úgy beállítani h pont jó legyen. a töltéssel meg a feszszabályzót mérd ki nekem is az szart be most majd most veszek hozzá egyet.. Remélem tudtam vmit segíteni ha esetleg megakadsz valahol akkor akkor írj.
Van egy service manualnak nevezett word doksim, tulajdonképpen robbantott ábrák vannak benne(angol,német,olasz stb. nyelven).
Itt elérhető: http://www.vtnfehervar.hu/Gile...
Most akarom ráncba szedni az Gilerámat ezért némi segítségre lenne szükségem.
Meg tudja vki mondani Sp02 kuplung összeszerelésnél mennyire kell lehúzni a csavarokat?
Nincs töltésem egy ideje, mi lehet a ludas, mit érdemes megnézni(esetleg vmi ezzel kapcsolatos tipushiba)?
Bontott műanyag elemek,kábelköteg, első teló és apróságok érdekelnek, ha vkinek akad kérem vegye fel velem a kapcsolatot.
Hellosztok. Nektek mi a véleményetek a Gilera Runner 180FXR-ről? Fogyasztás, teljesítmény, megbízhatóság, alkatrész ellátottság stb....
Válaszotokat előre is köszönöm !
jo. legyen. 6ezer.postán,és után vétel.(nemtudok utalni)az adataim adat lapomon,és hálás lennék ha a héten megjönne.hogy a 7végére jó összetörjem a pofám!elöre is köszönöm.