Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Ha valakit érdekel, van egy jó állapotú Gilera 50 ccm-esekhez való pollini 70-es hengerszettem (henger+dugó+gyűrűk..). Amihez jó: rc 50, hak, eaglet, soux, 503, Gsm(nem a derbi blokkos). Van még egy önindítóm is ezekhez a típusokhoz.
Üdv!
helló! van itt valakinek ER 500 dakota gépe ?
Most ajánlottak1et hogy vegyem meg de félek az öreg(1990) olasz vasaktól!
Állitólag nagyon egyben van és a képek is ezt mutatják!
Sziasztok!

Akinek van Gilera Sp01 re plexije az kérem jelezze! Vagy hol tudnék beszerezni utángyártottat?

Előre is köszi a segítséget!
power szelepes kellene...
Heló

Valaki nem tudja véletlenül hogy kell beállitani a POWER-t Gilera MXR 125-ön ?
Még van 2 blokkfelem komplett belüjével együtt csak a főtengely és a kuplung hiányzik, deknik,olajpumpa stb.
Nekem is van egy 160-as. 2 húzás van ami körömmel érezhető a többi csak a ragadás nyoma. A dugót is oda adom dísznek ha kell. Én 10-ért oda adom.
64mm
A 160-asban mekkora a dugó átmérője?
hja, annyi lemaradt,h nem poweres, hanem sima, de 160-as polini . méretben stimmel rá...
Hello !

Nekem van egy polini hengerem ,kis sérüléssel , de még használható és megvan hozzá a hengerfej is...

15-ért érdekel?

Cső
Szeva! Sikerült megoldani a szikra problémát, már műkszik. Kösz mindenkinek a segítséget!
Értem.Gilera 503-ba tutira jó, de hogy a tiedbe jó-e az passz.
szia robi.RX125 arizonába kellene.
HI.nekem kellene egy XR2 fesszszabályzó.meg egy elsökerék,megfizethetö áron...
Nem tudom, az enyémbe jó volt.Amúgy hanyas évjáratba kéne?
mxr 125 1994. polini hengert keresek, serult is erdekel
hali sajnos nem jo mert nincs benne az elektonika.
50es ritka gyorsasági motor. Kopó cuccokat lehet kapni hozzá az italmondo-nál. Fékbetét dugó stb... Mást nem nagyon. Tehát Műanyagokat, idomot apró bizbaszokat nem kapsz hozzá.
Az 1 es jelö fehér az üresvisszajelző, a kék a pozitivod, fekete a test, két sárga meny a fesszabályzóra.A két sárga a fesszabon a hullámos vonalalkhoz megy, meg ott van egy pozitiv, meg egy 4edik vezeték, azt én sem tudom honnan jön.Én is kompletten ujra kell hogy kábelezzem a mocit, addig eljutottam hogy gyujtáskapcsolo, meg gyujtás bekötve, már csak a világitás kell.Fesszab nélkül is elindul vigan.Nézd meg, hogy a kék vezetéket valahogy kettéveszed, ne mennyen a kapcsolohoz, testeld le a mocit, és szikrát kell adnia akkor.Bár benzint véletlen se rakj bele, mert ha beindul akkor nem fogod csak ugy leállitani.
Hát a fesz szabályzón 4 hely van, most 3 van rádugva, de amit Gyula mondott, hogy fehér kanóc megy az elektronikába, azis a fesz szabon van. Majd holnap kipróbálom azt is az elektronikára dugni, hátha történik valami. Am az az érdekes, hogy mikor rugdostam, egyszer adott szikrát. Na arra még valami tipp, hogy az 1es jelű sarura mi menne?
de láccik,megnéztem,az h neked a fesz szabályzóhoz meg csak 2 vezeték! ez a fura nekem.bár a kapcsolási rajzon rajta van olyan variáció iss! végüliss a rajz alapján könnyű bekötni a cuccokat! :P üdv.
És valami olyasmit mondott a gyerek, hogy a régi blokkhoz nemis volt, mert most cserélt blokkot benne.
A gyújtáselektronika, ha arra gondolsz. Abba 3 vezeték meg be, és 3 ki, csak a képen nem látszik.
értem.akk mind1. a dolog. nem nehéz megakadni vele am! nekem iss újra kellet vezetékezzem az enyémet! telyesen mindenét! és sikerült! am abban segícs h ami az ülés alatt van fekete kiss dobozka amibe 4 kábel megy! az mi? :S:S:S laposs soross csatlakozója van! :S:S az mi a fa@om lehet? :S:S üdv.