Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok!
valaki nem tud 70ccm hengerhez jobbra ívelő kipuffrendszert!?!
köszi
Érdekel valakit Wössner dugó 600km mentem vele. 55.96. c-és? 15000ért
nekem is kellene egy bekötési rajz gilera rc 250 hez ha valakinek van kulgyönmár ere az imére mmm16@citromail .hu elöreis köszönöm
heló van egy gilera 250rc motorom szétszedve vetem a kábelezés van kiszedve tejesen és nem tudom össze rakni rajzot keresnék hozzá
Fel vettelek msn-re ha nem baj.. Ott tudunk részletesebben beszélni.
Írj róla vmit és tehetnél fel pár jó minőségü képet !
Hali! Nem nem adtam még el
Helló! Eladtad már a vasat?
felrakom majd a kepet...
külön elktronikás(piros vagy fekete 3+3 vezetékes),vagy a trafó és az elektronika egyben van(bordó,2 vezetékes)
látszanak a tekercsek...
melyik fajta kellene?
a lendkereked hogy néz ki?(vasmagos vagy 4 mágneses a belseje)
beöntött vagy látszanak a tekercsek?
ELADÓ gilera sp 02 CRONO
olcsóért! :)
érd.:ota5@freemail.hu
helo! gyujtas aloresze '89es kz125-hez van valakinek?
Két kiló már határeset nem kaptam emilt.
oks.köszi.üdv.
nekem sajna nincs
2000ft? Átutalással megoldhatjuk a dolgott! rendben? fbeni91@citromail.hu ide írhacc.üdv.
ha kell még ,power rudazat 2eft+posta(átutalással 300ft,utánvétellel 1120ft)
köszönöm.üdv.várom válaszod!
Igen,tudom!Nekem is furi volt,hogy már tavaly óta árulja de még megvan!Ez a fószer mocik felujitásával foglalkozik és aztmondta a moci zsir állapotú rendszámos csak egy akksi és egy műszaki kell neki!megegyeztünk,hogy beszámol pár dolgot + kp. Igy nekem kb.200-ba lesz.megkaptad az emilt a telószámommal?felhivnálak !
Túrom a netet és három helyen is belefutottam az ózdi bringába.Hirdeti 89'-90' és 91'-esnek is
Szerintem max. 88'-as.
A három kilót kicsinykét sokallom érte
De te tudod,én csúnyán alkudnék.Főleg,hogy itthon szinte eladhatatlan
fBeni!

Holnap utána nézek,elvileg kéne lennie...
S.O.S !

Kellene a power kiss rudazat akáérmenyit iss kérsz érte jöhet máriss! lécci kell! fontoss!üdv.
Ok köszi ! A neten néztem,a nyil utcai boltban van savas 10.500ért zselés meg 15000-ért de majd felhivom azt a számot is!