Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Heló !

Kipróbáltuk, de ugyan úgy nincs semmi változás, ha bent van baja mi lehet a rossz, mert fogalmam sincs hogy néz ki az belül ?
Köszi, várom
De vannak olyan helyek ahol kimondottan motorkerékpár önindítómotort újítanak fel? Mert ma elvittem egy autó önindítóshoz azt azt mondta hogy kuka:D el van benne égve valami bronzkefe tartó vagy valami ilyesmit mondott:) De annyiért sajna nem érdekel:)
Oli!
kérdezd meg a szacsomotor-ost,mert én kis pénzért nem tudom odaadni,mert ha a másik beszarik,akkor meg nekem kell felhajtani és ez mondjuk szezon közepén kúrva jó lenne,ha emiatt tologatnom kéne...

15000 lenne a komplett... (bontóba 18-20 kompletten a bendix pajzsával együtt)
Ricsi!
majd holnap megnézem neked a méretét és a germalex.hu oldalról tudsz rendelni, az egyik legnagyobb készlet az országban ott van !
szeva.én traktoros boltba vettem!
Üdv
Gilera kk 125 ös mocinál nem tudja valaki a lendkerék felöli oldalnál lévö szimering méretet? Ill merre s hol lehetne kapni?
magát az önindítót mennyiért adnád? meg érdekelne , hogy mennyi bendixel eggyütt is. Valahol valami alkatrész nem lehet hozzá szerezni?
Esetleg a vezérlése szarul van összerakva !
Hát van egy tartalékba...

Csak az önindító kell, vagy a bendix is?

Másé nem jó bele,csak a gileráé amúgy
Csáó

Önindítód van esetleg sp-be?

Előre is köszi!
sziasztok!
Gilera sp01 es önindítóhoz keresek alkatrészt! Akinek van jelezze! Vagy hol tudnék beszerezni hozzá alkatrészt? vagy van olyan másik motor aminek az önindítója megegyezik vele?

Előre is köszi!
Majd szólj,hogy mi volt!
Köszi megpróbálom
Vedd le a hengerről a műanyag borítást, balra van a dekompresszor működtető karja,akaszd ki a bowdent és mozgasd meg aztán rúgj rá.Ha újra nehéz akkor örülünk és egy BMX fékkarral meg egy Simson szívató bowdennel tudsz csinálni kézi dekót .Ha nem jó akkor a hengerfejben van a bibi de olyat még nem láttam,viszont mindig van egy első alkalom.
Heló!

Nem tudja valaki, hogy gilera rc 600 - asnak mi lehet baja, próbálom berúgni, és olyan mint ha nem lenne benne kompresszió, szóval egy kézzel le tudom nyomni a berúgó kart ?

Előtte jó volt , semmi baja nem volt, és egyszer csak nem indult, meg a berúgó kart is le lehet könnyen nyomni, na meg ha indítom önindítóval akkor mint ha akarna pöffenni de semmi, mi lehet a baja szerintetek ?

Szikra van !
Heló!

Még mindig eladó Gilera 503-ashoz gyújtáselosztó vagy trafó.
Ha valakinek szüksége van ilyenre jelezze!
Hello szacsomotor !

40 és 80 .

egybe 100.

Ha érdekelnek a részletek,akkor jelezd...
Szia! az Sp változat már hátul is tárcsafékes és a műszerfal is ilyen lyukacsos(újabb)
Nem biztos de lehet,hogy a karbiban van egy kis dugulás csak akkora,hogy nagyobb gáznál már nem tud elég benya utána folyni.
Én már jártam így.A tűszelep kehelycsöve fölött van egy kis kupola alakú szűrő ,ott volt dzsuva és nagy terhelésnél már nem tudott elég benzin utána folyni.
Most egy cimborám szintén így járt.
Üdv mindenkinek! HA VALAKI TUD SEGÍTSEN!
Az lenne a problémám hogy most vettem egy 2005-ös évjáratú 4t 125-ös runnert! lábán hoztam haza 90km-ről és a cél előtt 10 km-el elkezdett fúlni és megállt vártam kb 5 percet akkor beindult! a jelenség azóta is megvan ha csak 60-at megyek vele akkor jó de ha 80-90-elakkor leáll kb 2-3 km után! ha valaki tudja miért csinálja kérem írjon!köszönöm
Hello!
Tudna valaki abban segiteni hogy miben különbözik a gilera runner 180 és a gilera runner sp 180!Hogy vehetem észre a különbséget?
Elöre is köszi!
mi lenne az áruk a blokkoknak?
láttam felvettél msn-re,mi a probléma,irj nyugottan mostmár használom,