üdv. a fekete kiss dobozz megvan! azt eladom! de a fesz szabályzót nem! meg az nekem nem 4 lábass hanem 5 lábass!üdv. menyit acc a kiss fekete dobozért? én gondoltam olyan 5000ft-ért bár nem tudom menyi egy olyan kiss xar! :S:S de az enyém jó! müxik!üdv.alkudni lehet ha sokkalod!üdv.
tuggya a retek mire való.engem is érdekelne mire jó!,nekem a 3. fesszszabályzóm kell a motorba,nemtudom miért de mindig kiégnek.a hétvégére fotozok,egyeztetünk,és nyélbe ütjük az üzletet.
Sziasztok!
Nincs valakinek véletlenül Gilera/Piaggio Typhoon robogója? Pár adatok szeretnék róla megkérdezni. Milyen hosszú az első keréktől a hátsóig, milyen magas, illetve milyen széles a robesz? Ha valakinek van és megtenné, hogy egy mérőszalaggal kiszalad a garázsba és lemérné azt nagyon megköszönném. Üdv!
üdv. nekem van olyan fekete kiss dobozom eladó ha kell! üdv.én ki vettem az enyémből.mert nem kellet!várom válaszod!üdv. am annak mi a célja? mire való? ha valaki tudja akk írjon már róla valamit! :S:S klöszi.
helló mindenkinek,nekem még mindig egy XR2-höz kellene fesszszabájzo.de jó hozzá az RC.kz.négylábas.meg valami fekete kis doboz.kb gyufásdoboztok kicsivel kissebb.4szál megy bele,málam már kivan puposodva az oldala.NA az mire jó?mert már többe vannak a fesszabájzók mint a motor.
Valóban ritka típus,ezért nehéz eladni.
Nem tudom,hogy mennyiért hirdették(ha egyáltalán)nem találkoztam vele a neten.
Szerettem,régi vágyam volt,sokat mentünk
Szép motor! Én is imádom az RC-ket, nekem 3 volt. Nemcsak a 600as jó, nekem volt 50esbe is Most 125ös van, és a bükkbe szoktam csapatni vele de már fél éve nem ültem rajta. Sajnos nagyon ritka az olyan 600as ami eredeti állapotban van nincs krosszosítva" meg szanaszét gányolva és még papírja is van. Amúgy nem a tiéd hirdették 460ért?
Eladó gilera mxr 125 szinte komplett blokk... (dugó, gyűrű, és megy). Nem zörög, nem csörög. semmi baja. komplett váz, kerekek, első lámpa, összes idom (javítgatásra fényezésre szorulnak), kilométeróra, benzinszivattyú, tank, első telók, központi teló, kerekek, pár elektronika. És még ami nem jut eszembe!
Kompletten 25ezer... de az ár alku képes, és akár külön külön is mehetnek a dolgok!
köszi.üdv. nekem amikor le vettem pont a másik oldalt volt a jobb oldalt a gyújtás! de minek vana gyújtáson a jel meg a blokkon? ha nem iss oda kell tenni? XD ezek hülyéék... XD mind1.köszi.üdv.
üdv mindenkinek! S.O.S-ben kéne nekem az h akinek van gilera R1 Rc Rx xr1 xr2 motorja h fotozza már le a gyújtását h hogy ál! lendkerekett le kell venni ahoz! mert nem tudom be állítani az enyémet :S:S lécci segícsetek!üdv. :S:S:S
üdv mindenkinek! S.O.S-ben kéne nekem az h akinek van gilera R1 Rc Rx xr1 xr2 motorja h fotozza már le a gyújtását h hogy ál! lendkerekett le kell venni ahoz! mert nem tudom be állítani az enyémet :S:S lécci segícsetek!üdv. :S:S:S
Sajna berugókar az nincs egyiken sem...
Nincs valakinek véletlenül Gilera/Piaggio Typhoon robogója? Pár adatok szeretnék róla megkérdezni. Milyen hosszú az első keréktől a hátsóig, milyen magas, illetve milyen széles a robesz? Ha valakinek van és megtenné, hogy egy mérőszalaggal kiszalad a garázsba és lemérné azt nagyon megköszönném. Üdv!
Van két blokkom a motorodhoz ( RC250 )
az egyik berugós ,a másik önindítós...
Az egyiknek a hengere már nem túl jó, a másiké még használható és az meg is van tuningolva...
van 1 db új dugó is...
mind2 blokkban új csapágyak,szimeringek és tömítések...
az önindítósban felújított főtengely is van és azon a gyújtás is rajta van...
Ha érdekel,szólj !
nekem van gilera rcr
Valóban ritka típus,ezért nehéz eladni.
Nem tudom,hogy mennyiért hirdették(ha egyáltalán)nem találkoztam vele a neten.
Szerettem,régi vágyam volt,sokat mentünk
Szép motor! Én is imádom az RC-ket, nekem 3 volt. Nemcsak a 600as jó, nekem volt 50esbe is Most 125ös van, és a bükkbe szoktam csapatni vele de már fél éve nem ültem rajta. Sajnos nagyon ritka az olyan 600as ami eredeti állapotban van nincs krosszosítva" meg szanaszét gányolva és még papírja is van. Amúgy nem a tiéd hirdették 460ért?
Eladó gilera mxr 125 szinte komplett blokk... (dugó, gyűrű, és megy). Nem zörög, nem csörög. semmi baja. komplett váz, kerekek, első lámpa, összes idom (javítgatásra fényezésre szorulnak), kilométeróra, benzinszivattyú, tank, első telók, központi teló, kerekek, pár elektronika. És még ami nem jut eszembe!
Kompletten 25ezer... de az ár alku képes, és akár külön külön is mehetnek a dolgok!
Keressetek bátran! mail: audioboy86qkacfreemail.hu
Tel: 06-20-350-2083