az a gáz, hogy most kiadtam a pénzt az önindítóra....azt rossz is...akkor ne is próbálkozzak nem lesz jó? vagy ha veszek hozzá egy bendixet. (af1) akkor fordítva fogja forgatni? Vagy esetleg az önindítóba pólust kéne cserélni? bronzkefe megcserélésével ( a szemben levőket megcserélni) úgy nem lehet póluscserét elérni és akkor elméletileg fordítva tekerne....előre is köszi:)
Tegnap vettem egy 125 poweres gilera sp02-es motort..
Annyi hibája van hogy nem ad le szikrát én a trafóra gyanakszok mert
Mikor indítanám akkor csak katanást hallok mellesleg csak a trafóig megy fel az áram .. az önindítót megnéztem az megy
Ha van vmi ötletetek akkor légyszíves írjátok már meg
Gilera MX1-es kompletten eladó Miskolcon. Meglátásom szerint alkatrésznek kiváló. Nem alkatrészenként szeretném eladni, lehetőleg egyben. Irányár 80.000.-Ft.
Ugyan itt Ducati Monster 750 eladó 1998-as évjárat. Új aksi, új gyertya kábelek, gyertyák, olajcsere ut és fékolaj csere után. 25.000.-Km-el. 4 éve hoztam be külföldről, törés mentes. Irányár: 650.000.-Ft.
hali gyerekek! keresek GILERA KK 125ccm- alkatrészeket! árakról érdeklődnék! pl! tank fedél zár! kulcsal kinek van? vagy fedélell együtt! hátsó lámpa? karbi légszürő közé gumi? kinek menyiért? üdv.
maha dt80-125(86),tzr 125(89),honda mbx125(87)csupasz vasvázak eladók 3eft/db áron ,egyben az összes 20eft-ért vihető
06302692998
szacsomotor@freemail.hu
most szereztem bele egy af1 ét. tökéletesen beleillik a helyére ugyan az az egész önindító, csak az a probléma, hogy a bendixet nem tolja ki hanem benntartja és csak akkor megy ki a bendix ha a gombot elengeded és mikor már csak saját tömegétől forog, de azonnal vissza is bassza a lendkerék.....lehet szarul van összetéve a bendix?
helló mindenki eladó 1 gilera rc 250 alkatrésznek vagy egybe nem tudom ősze rakatni a vezetékeket ezért eladó nincs berugokarja meg szerintem az öninditoja se tökéletes 06307732365
Itt turkáljatok!
Elég sok problémát kibeszéltünk,van egy csomó link,tanács,ilyesmi.
Jó olvasgatást
Ja,ez a robeszokról nem szól .Tudom,ez is egyfajta rasszizmus de ez van
Hello. Gilera Runner 180 Sp-hez lenne pár NAGYON FONTOS KÉRDÉSEM!
1: Mekkora benne a gyári görgők? Hol lehet hozzá kapni kisebbet.
2: Hol lehet beszerezni GYÁRI zselés matrica szettet 180 sp-hez!
NAGYON FONTOS LENNE. Üdv. Máté
Sziasztok
Vettem nem régibe egy Gilera RC 250 -est és az a bajom vele hogy nincs rajta berugókar....... és azt szeretnék venni
valakinek nem lenne? akármien megoldás érdekel:)
Legyetek szivesek irni ha van
Köszi
üdv misi
Van egy 1992 évi Gilera XRT 600 as endurom és az elektronikájához kellene bekötési rajz ! És ha tudnátok még motorikusan rajzot küldeni hogy pl: mekkora szelephézag kell ...stb !? Én úgy tudom hogy ezek a motorok meg egyeznek motorikusan az RC a Dakota és a Nordwest ! ez igaz ? Alkatrészt hol tudok hozzá rendelni ? Azt még meg tudjátok mondani hogy mért csak 5,6 V van ha a rendszer 12 V-os ? Ezért semmi nem működik rajta !
Nem tudom mit mondjak.
Amíg megvolt az RC-m sokat fórumoztam az index-en,de mástól sem hallottam ilyen problémát.
A szelepdeklit mindenképp le kellene venni,de ha nem értetek hozzá akkor felesleges mert nem tudjátok,hogy mit nézzetek.Be kellene vonni valakit aki ért a motorokhoz!
Mert ez a távgyógyítás nem műxik
Sok sikert!
Nem nyúltunk hozzá, egyik ismerősöm vette tulajdonképpen, jól működött nem volt semmi baja, annyi csak, hogy valahol le testelhet vagy hasonló mert a biztosítékokat mindég kiverte, na nem sűrűn, de csinálta. Azt mondja egyszer csinált már ilyet, hogy fel könnyült a berúgókar meg mi, de akkor meg javult vissza, és akkor már túl nagy jelentőséget nem tulajdonított neki, aztán be akarta indítani, hogy esett csöpp hó szórakázni benne, és akkor nem indult akarta berúgni, de már akkor sem indult és fel volt könnyülve a berúgókar !
Annyit nyúltunk hozzá, hogy a dekompresszort ki akasztottuk,hogy háát ha az akadt fel vagy valami, de ugyebár ez nem működött, a szelepvezérlést egyik ismerős be tudja állítani, ha az lenne a baj, de én is mondta havernak, hogy néha néha pöffen, ezért szerintem is a szelepekkel lehet baj, azt kérdezte tőlem hogy mitől állítódhat el úgy csak magától, mondtam neki nem toom ennyire nem vagyok benne képben, és nem is akarom ösztökélni, hogy akár mit is hozzá nyúljon, de majd csak lesz vele valami!
Sziasztok
Szuksegem lenne segitsegre egy haveromnak szerviz manualra....mert jol bevasasrolt...meg pedig egy gilera runner purejet sp50 2004-es robogot vett...meggondolatlanul...
tudnatok segiteni h hol tudnam letolteni vhol a manualt neki_
Koszonom ha tud vki segiteni ....v vmi letolto oldallal..
Sziasztok!
Gilera GSM 50-hez keresek service manualt, ha valakinek van egy légyszi küldje át nekem: vinis.adam@gmail.com
Google a barátom, de sajna nem találtam semmi a neten.
Köszi!
Azt jelenti,h nem akkor nyitnak a szelepek mikor kellene...
Nem akarom leírni a műveletet,h mi van benn, mert főleg ha nem értesz hozzá nem érdemes belenyúlni, könnyű kárt csinálni...
Inkább vidd el egy szervízbe,nézzenek rá, sztem megér 5-10 ezer Ft-ot !
Tegnap vettem egy 125 poweres gilera sp02-es motort..
Annyi hibája van hogy nem ad le szikrát én a trafóra gyanakszok mert
Mikor indítanám akkor csak katanást hallok mellesleg csak a trafóig megy fel az áram .. az önindítót megnéztem az megy
Ha van vmi ötletetek akkor légyszíves írjátok már meg
szacsomotor@freemail.hu
Gilera MX1-es kompletten eladó Miskolcon. Meglátásom szerint alkatrésznek kiváló. Nem alkatrészenként szeretném eladni, lehetőleg egyben. Irányár 80.000.-Ft.
Ugyan itt Ducati Monster 750 eladó 1998-as évjárat. Új aksi, új gyertya kábelek, gyertyák, olajcsere ut és fékolaj csere után. 25.000.-Km-el. 4 éve hoztam be külföldről, törés mentes. Irányár: 650.000.-Ft.
Telefonszámom: 06-30-2-78-78-44.
Azért nem jó,mert az fordítva forog ! Most vagy a bendixe fordított vagy maga a motor fordítva forog....
Szal sajna az nem lesz jó.
csak az önindító kell vagy a bendix is?
most vettem bontásra egy gilerát, egy 10-esért adok neked egy komplett önindítót,ha érdekel...
maha dt80-125(86),tzr 125(89),honda mbx125(87)csupasz vasvázak eladók 3eft/db áron ,egyben az összes 20eft-ért vihető
06302692998
szacsomotor@freemail.hu
Eladó Gilra RCR 50-es motor
18.000 km 2005-ös és 250.000 ft.
ha érdekel írj.
Elég sok problémát kibeszéltünk,van egy csomó link,tanács,ilyesmi.
Jó olvasgatást
Ja,ez a robeszokról nem szól .Tudom,ez is egyfajta rasszizmus de ez van
http://forum.index.hu/Article/...
1: Mekkora benne a gyári görgők? Hol lehet hozzá kapni kisebbet.
2: Hol lehet beszerezni GYÁRI zselés matrica szettet 180 sp-hez!
NAGYON FONTOS LENNE. Üdv. Máté
Vettem nem régibe egy Gilera RC 250 -est és az a bajom vele hogy nincs rajta berugókar....... és azt szeretnék venni
valakinek nem lenne? akármien megoldás érdekel:)
Legyetek szivesek irni ha van
Köszi
üdv misi
Van egy 1992 évi Gilera XRT 600 as endurom és az elektronikájához kellene bekötési rajz ! És ha tudnátok még motorikusan rajzot küldeni hogy pl: mekkora szelephézag kell ...stb !? Én úgy tudom hogy ezek a motorok meg egyeznek motorikusan az RC a Dakota és a Nordwest ! ez igaz ? Alkatrészt hol tudok hozzá rendelni ? Azt még meg tudjátok mondani hogy mért csak 5,6 V van ha a rendszer 12 V-os ? Ezért semmi nem működik rajta !
Válaszotokat előre is köszönöm !
Amíg megvolt az RC-m sokat fórumoztam az index-en,de mástól sem hallottam ilyen problémát.
A szelepdeklit mindenképp le kellene venni,de ha nem értetek hozzá akkor felesleges mert nem tudjátok,hogy mit nézzetek.Be kellene vonni valakit aki ért a motorokhoz!
Mert ez a távgyógyítás nem műxik
Sok sikert!
Annyit nyúltunk hozzá, hogy a dekompresszort ki akasztottuk,hogy háát ha az akadt fel vagy valami, de ugyebár ez nem működött, a szelepvezérlést egyik ismerős be tudja állítani, ha az lenne a baj, de én is mondta havernak, hogy néha néha pöffen, ezért szerintem is a szelepekkel lehet baj, azt kérdezte tőlem hogy mitől állítódhat el úgy csak magától, mondtam neki nem toom ennyire nem vagyok benne képben, és nem is akarom ösztökélni, hogy akár mit is hozzá nyúljon, de majd csak lesz vele valami!
Segítségeket előre is köszöntem
Szuksegem lenne segitsegre egy haveromnak szerviz manualra....mert jol bevasasrolt...meg pedig egy gilera runner purejet sp50 2004-es robogot vett...meggondolatlanul...
tudnatok segiteni h hol tudnam letolteni vhol a manualt neki_
Koszonom ha tud vki segiteni ....v vmi letolto oldallal..
Gilera GSM 50-hez keresek service manualt, ha valakinek van egy légyszi küldje át nekem: vinis.adam@gmail.com
Google a barátom, de sajna nem találtam semmi a neten.
Köszi!
Amúgy kingmidas-nak igaza van,ne nyúlj hozzá ha ennyire nem vagy képben!
Nem bántásból,csak barátilag
22 / 32 / 7 a szimering mérete a lendkerék felöli oldalon !
Nem akarom leírni a műveletet,h mi van benn, mert főleg ha nem értesz hozzá nem érdemes belenyúlni, könnyű kárt csinálni...
Inkább vidd el egy szervízbe,nézzenek rá, sztem megér 5-10 ezer Ft-ot !
Nem igen értek hozzá köszi a segítséget ?