nekem nem gond a káblezés megtudom csinálni! nincs vele semmi gond.meg tudom így iss csinálni. ha akarod akk elhozhatod nekem.én megcsinálom kb 1 nap alatt megvan!ha gondolod akk elhozhatod.és megcsinálom neked! üdv. de ha hozod akk idomok nélkülés ülés nélkül.mert akk gyósabban megvaggyok.üdv. am neked szerintem akk 1 kábeled hiányzik!:S én úgy gondolom mert nekem 6 kábel jön ki a generátortólés 3 a gyújtásé.és 3 a feszszabályzóé!várom válaszod.üdv.beni.
Ebből jön fel két sárga, egy fehér, egy kék meg egy fekete. Ezek közül a kék meg a fekete van a gyújtáselektronikába. És a képen amit 1essel jelöltem, az a fehér, ott sincs feszkó, asszem azon mondtad.
Na itt egy rajz,26-os a gyújtásmodul,28-a trafó.Szerintem az a fehér vezeték +12V a gyújtásnak.Ha rá van adva a gyújtás,ott multiméterrel mérned kell a tápfeszültséget. http://www.hahne-power.de/scha...
A generátorból a két sárga a fesszabályzóra megy,asszem van két fehér a jeladó tekercsé,az megy a gyújtásmodulba,egy meg az üresfokozat visszajelzőé.Próbálok keresni egy rajzot.
Nos, szóval már a tököm kivan ezzel a sz@rral. 1es jelű a kábelkötegből, gőzöm sincs hogy mit kéne rákötni, a 2es jelű meg az elektronikába megy, viszont a másik vége le van szakadva, és nemtom honnan kéne jönnie.
Az az igazság, hogy csak 5 jön fel a generátorból. 3 a fesz szabályzóra, 2 meg a gyújtáselektronikára, ill ezen van most. Viszont az elektronikára menne mégegy. Van benne vezeték, de valahonnan le van szakadva. És a gyújtáselektronikából pedig jön ki 3 vezeték, egy test, egy a trafóra, egy meg a kábelkötegbe megy. Ami le van szakadva, az vajon honnan jött le?
Így hozták hozzám a motort. Az az igazság, hogy kb 5-10 centis vezetékdarabokból van tákolva rajta a cucc. Először meg akarnám csinálni, hogy működjön, aztán kicserélgetném a vezetékeket, csak lényeg hogy először működjön. Mindjárt átnézem amit mondtál az előbb!
keresek gilerához! Blokk tartó csavart! 2db-ot! és valaki nem tudna méreteket adni a főtengely csapágyakról? :S:S mert kellene! :S:S várom válaszotokat!üdv.S.O.S...!
hali.ugye a generátortól 6db kábel jön ki neked!?
3 a gyujtás fele,és 3-om a hátsó feszabályzó fele! ha az önindító így iss megy akk nagoyn elkötötted! mivel az öninditónak van 1 reléje! abba megy 4 kábel! abból 1 az aksitól és tovább az önindító fele! ez a pozitív! és van másik két kábel ami pedig a pozitív-és negatíz kébel a relé zárásához! ezek a pici kábelek! de figy! ha van idődd és kedvedd és nem vagy messze akk hozd el a motort és megcsinálom neked!üdv. Monori vagyok,pest megye!
Sziasztok!
Egy barátom most készül első motornak egy Gilera Coguar 125-ös, 2004-es modellt vásárolni, és azt szeretném hogyha van valakinek tapasztalata, ismerete a típussal szemben, van-e neki alkatrész ellátása, milyen a blokkja, mekkora az élettartalma....
Szeva! Azt mondja meg nekem valaki, hogy a gyújtáselektronikába ami megy 3 vezeték, az honnan jön, és 3 ami kijön, az hova megy? Másik kérdés, hogy gyújtás nélkül is megy az önindító, ez mitől lehet?
bocsi de szerintem nem ilyen a mienk mivel nekünk 2 saru csatlakozó van rajta, a tieden ha jól látom neked viszont csak egy van rajta.esetleg ha lefényképeznéd a másik oldalát ahol a saru van az jó lenne.
Helótok!
Eladó Gilera 503-as motorhoz egy trafó.Új állapotban van.Ha érdekel hívj és megegyezünk vagy írj e-mailt.
robi0509@freemail.hu
+36-30-427-62-21
szevasztok,lasan kezdödik a szezon,mindenki készitse fel a motorját,az izomzatát,a biztositását.ja és nemvolna valakinek egy fesszabályzója kicsi pénzé?XR2-höz.sokat nemakarokérte adni mert gyakorlatilag ez a 4. amit veszek.(többe van mint a motor ára)
ELADÓ Piston Dugó! 125ccm használt! két ablakos!gyürűk kopottak! a dugónak semmi baja!csapszeg van,tűgörgő van! ha valakit érdekell akk sürgősen eladó! nikazilos hengerbe való! 55,3-as a mérete! 56-os hengerbe tökéletes! nekem tartalékban van csak! de kell a pénz másra! (nem kenyérre)
akit érdekell az írjon! üdv. !SÜRGŐS!
http://www.hahne-power.de/scha...
3 a gyujtás fele,és 3-om a hátsó feszabályzó fele! ha az önindító így iss megy akk nagoyn elkötötted! mivel az öninditónak van 1 reléje! abba megy 4 kábel! abból 1 az aksitól és tovább az önindító fele! ez a pozitív! és van másik két kábel ami pedig a pozitív-és negatíz kébel a relé zárásához! ezek a pici kábelek! de figy! ha van idődd és kedvedd és nem vagy messze akk hozd el a motort és megcsinálom neked!üdv. Monori vagyok,pest megye!
Egy barátom most készül első motornak egy Gilera Coguar 125-ös, 2004-es modellt vásárolni, és azt szeretném hogyha van valakinek tapasztalata, ismerete a típussal szemben, van-e neki alkatrész ellátása, milyen a blokkja, mekkora az élettartalma....
Előre is köszi
2 saru van rajta.Itt van még 3 kép.
Azt hiszem rá van írva, hogy motoplat 402.Ha valakit érdekel írjon.
Eladó Gilera 503-as motorhoz egy trafó.Új állapotban van.Ha érdekel hívj és megegyezünk vagy írj e-mailt.
robi0509@freemail.hu
+36-30-427-62-21
Volna nekem egy eladó Gilera sp 02 CRONO gépem ha valakit érdekelne
e-mailben +beszéljük
ota5@freemail.hu
Gilera 503-ról tudnátok mondani néhány szót? alkatrész ellátás, meg ilyenek, milyen motor, stb!
Köszi!
Üdv
ELADÓ Piston Dugó! 125ccm használt! két ablakos!gyürűk kopottak! a dugónak semmi baja!csapszeg van,tűgörgő van! ha valakit érdekell akk sürgősen eladó! nikazilos hengerbe való! 55,3-as a mérete! 56-os hengerbe tökéletes! nekem tartalékban van csak! de kell a pénz másra! (nem kenyérre)
akit érdekell az írjon! üdv. !SÜRGŐS!
kép e-mailban! fbeni91@citromail.hu