Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha belefér az időmbe,lehet róla szó.
Ezt a számot hívd fel,elég jó áron vannak akkujai és debreceni.

70/2502510
Nos ha azt mondanám egy isten vagy biztosan elbíznád magad !
Ahogy te a gilerával én ugy a gixxerekkel vagyok tisztában ! nekem sem okozott fejtörést rákeresni bármire mert tudtam mit ,hol találok!
Az egyik oldal yuasa YTX14-bs -t ír rá a másik meg YB 10L-a2-t !
Gondolom mindkettő jó lenne bele!
Most elugrok egy akksi boltba és megnézem how many huf?
Köszönöm a segitségedet !
Elfogok menni a közeljövőben Misk.mellé megnézni a vasat örülnék ha velem tartanál!
Csá !
A gugli mindent tud,csak tudni kell keresni

http://www.impex-corp.co.jp/En...
Már néztem de sajnos a gugli sem tud azért mindent! na majd megkérdem a tulajt!
Passz ,de a gugli megmondja
Ez egy egész kincsestár!
Milyen akksi kell a Er 500-ba nem tudod véletlen? 5.5 v 11Ah-s?
Van egy szétszedett blokkom,de nem teljes.Ülés,18" hátsókerék kompletten.Lábtartó ,idomok,mifene

Keményebb terepre jobb az XR,de ha lábon megyünk erdélybe akkor visszasírom
Nos már rég olvastam ilyen jó itéletet!
Ugyérzem most én vagyok abban a lelkes kezdő cipőben és elkél a segítség az biztos!
A gixxer az más világ! Megölhetetlen lég-olajos és japán,csak nehéz mint egy csillagromboló!
De remélem ez is beválik.
Visszavágysz néha rá vagy jobb az ami van ?milyen alkatrészeid vannak?
Sem rá sem lebeszélni nem akarlak.
Az enyémnek az önindító szabadonfutója szart be,mondjuk ez egyhengeres betegség.Viszont berúgóval is pöccre indult.Csak a vevő kérésére csináltam meg az önindítót,én két évig rugdaltam mert nem hiányzott a gomb.
Mivel az elektronika japó,így kiküszöbölték az olaszok legnagyobb átkát.A blokk tartós,olaj kell bele meg fagyálló.
Olvasd el,a ribancosat én írtam.
Én újra megvenném,de most már inkább csak a terep irányába mozgok és csak terepre azért nehéz.

http://nepitelet.hu/motorok/gi...
ő már nincs meg sajnos! Szánom -bánom a napot amikor eladtam és vissza sírom minden nap dehát ez van!
épp ezért akarok venni egy vasat de félek az olasztól mint a tűztől!
Ja,azért nem olyan hülyék az olaszok,az elektronika és a karbi japán rajta
Igen debreceni vagyok.
Semmi akadályát nem látom,hogy találkozzunk.
Amúgy nincs vele baj ha az előző emberekék nem verték szét.De ez minden motorra érvényes.Az enyém sok szép helyre elvitt és haza is hozott Megnézném a vasad,bírom az öreg gixxereket
Dobj egy számot emilre,rádcsörgök
boldorkukacfreemailponthu
helló Muz! te is debreceni vagy?
Én is! jó lenne dumcsizni erről arról! azthiszem nekem szüksékem lesz egy két dologra ha meglesz a vas!
Nagyon félek tőle mert öreg is meg olasz is!
remélem nem lesz semmi baja!
Valakit nem érdekelne eladó rc600? ár:160 000ft
Szeva! RC 125be hol találom a kondenzátort?
Valakinek nincs szüksége egy jól működő önindítóra? (rx,mx stb)
4.de keresek egy képet!
4 vagy 5 vezetékes kellene?
Szevasztok!

Volt egy RC 600-am de 3 év boldogság után elcsábultam.
Maradt egy csomó cuccom,nem felújításból megmaradt szarok.Hanem összevásároltam mindenfélét.Bontott blokk,18"-os (R-é) hátsókerék 90%-os TW302-es bridgestonnal,tárcsával,új lánckerékkel.Kipu rendszer,originál hengerfej pakolás,stb.Kérdezzetek!
boldor@freemail.hu
Ettől féltem hogy nincs hozzá cucc! pedig aztmondja a tulaj,hogy van mert az rc 600 ashoz ugyan az való! Szerinted vegyem meg?
szia szacso.érdekelne még csak kellene egy fénykép nekünk ami kell az fekete szinü.
csö.nekem.350es em volt.nagyon jó!bár nagyon fentvan a sujpontja.könnyü eldobni!de mocskos mod megy,meg nehéz kinyirni!nekem több mint egy év kellethozzá!ha széprn könnyen indul,müködik rajta minden akkoer jó!més különben alkatrészt nemlehet találni hozzá!
szeva,nekem XR2höz fesszszabályzó kellene,meg egy els kerék-agy.
nekem van rx 125 -hőz gyujtáselektronikám,ami egyben van a trafóval(bordó színű)
szacsomotor@freemail.hu