Srácok egyik haverom lehet venne egy Gilera RC600 ast 94es évjáratban. Szerintetek mennyire szervizigényes és lehet kapni hozzá alkatrészeket pl kopó dolgokra gondolok meg bontottba is bármit és milyen árba kb? Akinek van ilyen mocija és leírja a tapasztalatokat azt megköszönném.
Sziasztok
Gilera RC 250 es motorhoz keresek Berúgó kart ha valakinek lenne elfekvöbe jelezze már nekem
mert most tologatós a motor de hidegen egyedül képtelenségbetolni
ha valakinek van :misike04@citromail.hu irjon vagy ide:)
Ma délután Budapesten ellopták egy ismerősöm Gilera Runner 50 robogóját. Vázszáma: ZAPC3610000007876. A gép szinte hibátlan állapotú volt, különös ismertető jel nem nagyon van rajta csak a jobb oldalán kisebb sérülés a tükrön és fékkar végén. Kérek mindenkit, ha netán összehozza a sors vele egyben, vagy gyanús alkatrész formájában értesítsen a lopottgilera@citromail.hu címen. Előre is kösz!
Széles utat! És pusztuljon az összes patkány motortolvaj.
Hellosztok...
nem rég vettem egy gilera sp 02 motort.. még nem volt rá alkalmam hogy kipróbáljam ... Szerintetek milyen motor megbízható-e stb.. és hogy télleg mennek 170-et igaz hogy 125 ccm meg poweres is de azért az sok ... ja és ha valakinekvan Gyujtó trafója hozzá az írjon máá.r
Olyan problémám lenne hogy van egy Gilera blokkos motorom,(tudtommal nagyrészt a gilera enduro-krossz motorok blokkja nagyjábol megeggyezik)és ahogy az oldaldeklit raktam volna fel véletlenül a gyujtótrafórol lejövő vezetékeket odacsíptem,ami az alaplaphoz megy be.A kérésem az lenne hogy pontosan megtudnátok mondani hogy melyik vezeték melyikkel megy össze mert valami nagy tákmester rakhatta össze mert egy vezeték kb 5 darabbol áll.Ha képet is tudnátok mellé küldeni azt nagyon megköszönném!Sürgős lenne nagyon köszönöm!Üdv
Az lenne a kérdésem, hogy Gilera sp01,02 be mekkora a gyári fuvoka?
(Dell'Orto VHSA32mm ) Nekem most 135 ös van benne. Evvel mennyit kéne neki ennie? (gyári szűrő)
Hali! Így első nekifutásnak amit látsz az a kék fekete festés és végig fut a motoron egy ezüst csík, és hátúl tárcsafékes! Van 1-2-dolog de az szemmel nem nagyon lehet látni! Más a gyujtásgörbe! Meg ilyen kis apróságok! Én úgy veszem észre...saját tapasztalat, hogy az SP az inkább fordulatos motor az FXR az meg nyomatékos! Az SP gyárilag asszem 1-2 pacival többet tud de nemtudom! Ez sztem nem teljesen igaz! De a papirokon ez van!
Hali.
Lehet elvannak öregedve a membrán lapkák! Nekem igaz 180 as runner-om van de annál az volt a gond hiába pucoltam ki mindig és semmi! Vettem bele másik lapkát ami feszesebb és azzal faszalett!
Második tipp a föfúvóka ! Nekem 90-es helyett 100-as volt benne és alacsony fordulaton hebrákol mindig! Tényleg jobb az ilyet szerelőre bízni de az ilyen kis piszlicsáré dolgokat meglehet othon csinálni! csak figyelni kell mikor szétszeded! Vagy csinálsz egy képet szétszedés közben és kész is! Remélem tudtam valamicskét segíteni! Sok szerencsét!
Nem valószínű,h távgyógyítással megoldható a probléma...
Több sebből is vérezhet a dolog, nem javaslom az otthoni bűvölését ,bármennyire is szeretne spórolni az ember a szervízköltségen...
Sztem vidd szervízbe, ha szerencséd van hamar rájönnek mi a baja és talán nem húznak le!
Ajánlani tudok neked egy bontóst,aki igencsak vágja ezeket a motorokat, kehéjüket...
Sziasztok! Aki veszi a fáradtságot hogy elolvassa, azt nagyon megköszönném! 2 hete vettem egy Gilera rc 600 r-t és problémáim vannak vele. Alapjáraton nagyon szép egyenletesen ketyeg a motor,(hidegen indul pöcc röff) de ha elindulok vele, kb 3000res fordulatnál, össze vissza köhög, nem fordul tovább. Próbáltam ráhúzni a szivatót akkor se jobb... sőt rosszabb is. Gyertya undorító, tiszta fekete kox( ez nyilván a tökéletlen égésre utal, jócskán üzemanyag többlettel). Arra gyanakszom hogy kevés levegőt kap, vagy éppen túl sok benzint. A légszűrőm egy kb 1,5 centis twin air filterszivacs kb 10négyzetcentiméteren a légszűrőházban... Vezérlés szerintem jó, gyújtás is, bár sajnos nem értek hozzá annyira. Karbi 2 torkos, a 2. torok membrános... Kiszedtem kitakarítottam, úgy sem jobb... Mi a véleményetek róla? Szivesen várom a tippeket, ötleteket! Előre is köszönöm! Üdv!
Sziasztok! Ide is felteszem, hogy árcsökkentve (legalább is ahonnan indultam) eladó a Gilera RC 125 Rally típusú motorom. A motor rendszámos, de műszaki nincs rajta. Teljesen fel lett újítva: motor, hátsó rugóstag, fesz.szabályzó, teljes festés, matricák, új akksi ... stb. A motoron működő power, 6 sebességes váltó.
A motor nem volt törve, nem azért lett felújítva, hanem mert akkoriban inkább szerelgettem, mint motoroztam.
Van hozzá egy használt tartalék hátsó gumi, 2 hátsó lánckerék és matricák.
Az ára 199.000.- Ft-ról indul, de minden szalonképes ajánlatot meghallgatok, mivel már megvan az utódja (DRZ)!
A motort ajánlom ifjú, kezdő terepmotorozóknak vagy akik szakmájuk miatt többet járnak a természetbe (mezőőr, természetvédelmi őr).
szacsomotor@freemail.hu