hali.üdv. érdeklődnék h megvan-e? a gyürű még? mert kellene nekem! menyiért adod? 4000ft- adok a kettőért! ha a gyürű derékszögű a belső részem ami a dugóba beleül akk kellene a gyürű! várom válaszod! üdv.
hát ha a home made trakikat le tudták vizsgáztatni, a gyári "csak" adásvételis motorokat mért nem? Alighanem a magyar bürokrácia útvesztőiben keresendő kérdés..
Biztos meglehetne oldani valahogy de ehhez rengeteg utánajárás és pénz kellene szerintem. Pl régebben volt a totalcarban, hogy valamelyik borvidéken voltak házilag épített traktorok azok kaptak forgalmit meg rendszámot.
elvilg lehetséges-e olyan motort rendszámozni aminek csak adásvételije van, de típustiszta és eléri a veterán kort tehát OT-s ként forgalomba helyzhető lenne e így?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/gilera/gilera_rx_csere_is-4314351
Én ennyiért hirdetem de még kp-s vevő nem írt vagy hívott. Egy két dolgot még nem raktam rá vissza fékcső tartó meg a deknik, meg a két kis idom.
Ahogy néztem a hirdetéseket kb.150-160.000.-Ft-ért hirdettek hasonló korú, de minden papír nélküli Gilera endurokat, ráadásul olyan állapotban, amilyen az enyém lesz kb. 2 év múlva, ha a mai naptól kezdve minden nap erdőznék vele...
Az alkatrész valóban nehezebb hozzá mint a japánhoz, de Gerecse Motors-nál van minden, mikor 5-6 dolgot felsoroltam ami kellett, csak annyit mondtak, hogy "hétfőre ott lesz a futárral". Tudom, hogy amit ráköltöttem, nem kapom vissza, már így is ez alatt az ár alatt hirdetem és még ez is alku képes...
nos, ugy 170 ezer töl indulhatna az alkudozás.(mivel ugy 1986-87 az évjárata.)nézd aszt,én 175ezerért árulok egy fasza nivát.(pont annyi papirja van neki mint a motorodnak,és az alkatrész is sokkal olcsobb mint a motorhoz,)meg van nekem is egy XR2-es em,most ujitottam fel a motorját,de tudom sose fogom aszt a pénzt látniamit bele öltem meg az idöm..
tiszteletem az uraknak! nem tudna valaki hozzám vágni egy power tolórudat? lentebb van 1 kép egy pover állásáról beszélgetett a két illető,és ami a képen van az a kiss rud ami a blokk és ahenger közötti rész össze köti! nekem az kéne! valakinek nincs? :S:S köszi.üdv.vagy esetleg Gilera R1-hez hátsó tárcsa? bal oldali ülés alatti idom? esetleg? törött iss jöhet vagy sérült! :S:S ü dv.
Szia!
Most sikerült a képek-számítógép-internet triót összehangolni, így most tudom feltenni a képet.
Látom Te is szereted a kihívást és belefogtál a motor felújjításba. Át tudom érezni, nekem kb. 2,5 év alatt sikerült, részben idő és részben pénz adta okot miatt.
Utólagos engedelmeddel ránéztem az adatlapodra és látom van egy amstaff kutyád. Talán a motorfelújítás és ennek a kutyának a tartása együtt jár, mivel nekem is van.
A motor ára kb. 250-230.000.-Ft, ami azért alkuképes, mert a DRZ amit kinéztem, már régóta várja, hogy megvegyem.
Ha kérdésed van írj!
stevehuffnagel@freemail.hu
Én ennyiért hirdetem de még kp-s vevő nem írt vagy hívott. Egy két dolgot még nem raktam rá vissza fékcső tartó meg a deknik, meg a két kis idom.
Az alkatrész valóban nehezebb hozzá mint a japánhoz, de Gerecse Motors-nál van minden, mikor 5-6 dolgot felsoroltam ami kellett, csak annyit mondtak, hogy "hétfőre ott lesz a futárral". Tudom, hogy amit ráköltöttem, nem kapom vissza, már így is ez alatt az ár alatt hirdetem és még ez is alku képes...
Véleményetek szerint mennyi lenne az ideális kikiáltási ár?
Nekem kicsit sok az ára :( . 230-ért már aprillia pegaso 650 veszek már
Most sikerült a képek-számítógép-internet triót összehangolni, így most tudom feltenni a képet.
Látom Te is szereted a kihívást és belefogtál a motor felújjításba. Át tudom érezni, nekem kb. 2,5 év alatt sikerült, részben idő és részben pénz adta okot miatt.
Utólagos engedelmeddel ránéztem az adatlapodra és látom van egy amstaff kutyád. Talán a motorfelújítás és ennek a kutyának a tartása együtt jár, mivel nekem is van.
A motor ára kb. 250-230.000.-Ft, ami azért alkuképes, mert a DRZ amit kinéztem, már régóta várja, hogy megvegyem.
Ha kérdésed van írj!
Akkor valami nem baba nálam... mert csak félútig megy. Esetleg valami tipp?