Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv. gilera typhoon 125ccm-hez kinek van használt bontott fesszszabályzója? várom válaszokat!üdv.
eladó! csere érdekell!

http://www.kepesmotor.hu/giler...
okés, köszi, remélem is, hogy a helyén marad:) Csak hallottam és kicsit féltem tőle.:)
Soha az életben nem fog letörni. Jó pár ilyen vertex dugót elnyűtem,de nem volt baj az ilyen zégerel.Üdv.
hali! van valakinek runner 200-hoz robbantott rajza? ha igen akkor légyszi vki segítsen
0
Sziasztok!

Vettem a Gilera-mba egy vertex dugot, a 2 zéger amit kaptam hozzá "füles" zéger. Na most én hallottam olyanról, hogy ez a kis "fül" hajlamos letörni a rezonanciától, na most mennyi annak az esélye, hogy ez innen letörne, és kárt csináljon? Mivel zsír új így nem kéne neki. Vagy vennem kéne bele 2 db sima "fül" nélküli zégert?
Előre is köszönöm!
italmondo

30/9535729
ugy ugy.audioboy nak szolt,csak nemtudom hogy feladta e az a drága jó ember,
Hello Pisti !
Bocsi,de abban nem tudok segíteni...
Csak 2 blokkom van....
nekem szólt...
nekem csak 1 kapcsolási rajz kelene hozá
nem értelek! akk küldjem a kiss fekete dobozkát? várom válaszod! mert ha az enyémet kéred akk küldöm holnap!üdv.
szeva!feladtad?mikort jön meg?
Heló mindenkinek !

Nem tudjátok, hogy gilera rc 600-hoz hol tudnék kapni kuplung bovdent ?

Segítségeteket előre is köszönöm !
hello guszti rx125-é is jo hozzá?
helo!
van valakinek ilyen hatso fek tarcsaja? rc 600 1989...
jajjajj....kellemetlen hejzetbe hozol.legyen 3500.és nemreklamálok ha szar.küld el postán!
Na lefényképeztem neked én is. Ez is tuti, hogy jó. Én 4 ezerért odaadom, plusz adok hozzá, egy fesszabályzót is amiről nem tudom, műxik e.
üdv. akk az enyém kell? küldhetem?üdv.
2.FELTÉVE HA TÉNYLEG JÓ!meg a postát is nekem kell fizetni!ha igy jó akkort add fel légyszives postán,a héten várok rá.a cimem az adatlapomon.
Olyan kis fekete dobozom nekem is van. Fezszabályzó is van. de állítólag nem jó...
üdv. a fekete kiss dobozz megvan! azt eladom! de a fesz szabályzót nem! meg az nekem nem 4 lábass hanem 5 lábass!üdv. menyit acc a kiss fekete dobozért? én gondoltam olyan 5000ft-ért bár nem tudom menyi egy olyan kiss xar! :S:S de az enyém jó! müxik!üdv.alkudni lehet ha sokkalod!üdv.
Üdv.
olyan doboz nem kell az jó nekem is :D
nekem csak a láncfeszítő kell más nem