Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A képen megjelöltem az alaphelyzetet meg amikor teljesen ki van nyitva.
Sziasztok
Csapágyat simmeringet cseréltem a vízpumpa tengelyén, összeraktam és most csak rugóérő ellenében kb félállásig tudom kitekerni a power nyitómechanizumást álló motor esetén kézzel. Már egy ideje nem volt jó, szóval nemigen emlékszem mekkora volt a nyitási tartománya. Szerintetek jó így?
okés van nekik azt mondták. 16mm-es csapszeghez! 1300ft + 1500 posta:) :D levélként nem adják föl?:D
De azért kérdezz rá.
Szélesség az utolsó. :)
Köszi szépen!
16x20x20 [belsőxkülsőxátmérő]
Toló mérővel mérve.
okés. méretét véletlen nem tudod?
Italmondo-t felhívod megmondod mibe kell, évjárat ccm. És 1600 ha jól emlékszem +posta.
Sziasztok!

Valaki meg tudja mondani, hogy gilera sp01 be ( már a karterba szívós blokkos) mekkora tűgörgős kosár kell? Mert elhagytam a régit és a méretet meg nem tudom... Ha valaki tud szerezni újonnan akkor egy elérhetőséget és egy árat dobjon!

Előre is köszi!
szevasztok! cseréltem a dtr emre egy gilera rc 50 et aszongyák de a gsm re jobban hasonlit forditott teto van benn azé gondolom .A váltoja kicsit mozog ki-be és a 3. at csak nehezen.én 1 zégergyürüre tipelek esetleg valaki találkozott iennel?
Hali! Eladó GILERA MXR alkatrészek. Komplett blokk. (dugó nélkül.) hiánytalan idomzat. váz, kerekek, kilóméter óra, elektronika... Érdeklődni mailben! 30 ezer az egész egyben!
üdv. menyiért adnád a dugót? nekem gilera R1-em van! nikazilos! abba szerinted jó lenne? menyit kérsz a dugóért? 2 ablakoss ugye? képet kapok? fbeni91@citromail.hu köszi.üdv.
sziasztok
gilera gsm 50 supermotardhoz kellene nekem hátsó fogaskerék
nem tudja esetleg valaki h hol lehetne beszerezni
Előre is köszönök minden segítséget!
van egy eladó asso werke dugóm.
Rx volt de én lecseréltem wössnere. csak gyurukellrá és kész.
Valakit érdekel irjön és az árat megbeszéljuk.
sziasztok

Érdeklődnék mennyibe kerül illetve sacc milyen árban mozognak egy Gilera XR1 125 elvileg 95 évjárathoz egy hátsó tárcsafék?

Lenne egy moci amit occsón adnának és ez az 1 hibázik benne, elvileg
szio.

Mennyiért adnád? Fotót teszel fel 1-et?
Sziasztok! Van egy Gilera RC 125 Rally motorom, ha érdekel valakit írjon!
Teljesen felújított (motor, festés, hátsó rugóstag...stb), már-már restaurálásnak is beillően! A motor rendszámos, műszaki lesz rajta, ha komoly a vételi szándék!
Egy Suzuki DRZ 400 E szeretnék venni helyette, azért eladó.
Képet tudok küldeni!
üdv
Sziasztok, akinek 200 as vxr runnerja van, mondja már meg nekem, hogy mitől billeg a motor, pl megforduláskor? olyan mintha imbolyogna a hátulja. Olvastam pár tesztet, néhányban írnak hasonló problémát. Ha valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban, ne tartsa magában. :D Vagy lehet csak gyárilag ilyen?
hali.már van kapcsolási rajzom! de azért elküldheted! köszi.
fbeni91@citromail.hu köszi
küldj egy email elérhetőséget,és küldök egy kapcsolási rajzot
hello

valaki megtudna mondani h gilera zulu gsm 50ccmesben hol van folytas?mert nem akar 8000ezernel joban kipörögni.vagy enek mi lehet az oka akra?
Na ez így már használhatóbb :) Holnap megnézem, köszi.
üdv. mindenkinek! keresek Gilera RX1-R1-hez dugót! használt iss jöhet! várom a válaszokat!üdv.
de mondom! :D a henger környékén kell lennie! jobb esetben a henger mellet!