Gilera Stalker robogó, kitűnő állapotban, kevés kilométerrel hölgy tulajtól eladó! gumik elöl hátul ok. fékbetét és tárcsa is rendben van. az ár irányár! hivj és megegyezünk! Érdeklődni csak telefonon.
0630/334-6616
Sziasztok!
Nemrégiben vettem egy Stalkert. A km óra nem mért, vettem hozzá új jeladót meg bowdent, mert ezek voltak hibásak. Gyáriak a cuccok, de az óra nem mér, pedig az is jó. Ha egyenesen futna végig a bowden akkor jó a rendszer,d e ugye hátulról megy bele és így nem ér bele a spirál a jeladóba. Van rá valami megoldás? Gondoltam levágok a jeladóból egy darabot.
Köszi!
Sziasztok !
gilera runner 50-180 alkatrészei eladók !
ami a képeken már nincs rajta az már nincs is meg !
árak megegyezés szerint !
érdeklődni: 0620-223-35-59
Urak!
Lenne egy kérdésem azokhoz, akinek van tapasztalata a motorfelújításban!
Poweres 125ös blokk. A henger levétele után hogyan ellenőrizzük a főtengelyt, főtengelycsapágyat, hajtókart hajtókarcsapágyat? Egyszerűen csak a kotyogás-lógás dönti el hogy cserélni kell-e?
Sziasztok!
Nemrég vásároltam használtan egy Gilera Stalker robogót. Alvázszáma: ZAPC130000000xxxx. Ha jól vettem észre ez egy gyárilag 70-es gép, esetleg évjáratot tudtok adni hozzá?
Ami még kérdésem, hogy km óra jeladó, illetve spirál hol kapható hozzá. A jeladó gyári száma ha jól tudom 298798.
Köszönöm előre is!
kb menyibe kerulne atalakitani a motrot ? szoval megveszem a polini hengert toled 18 ezer + 25 ezer a dugo - akor kell mas hajtokar csapagyak hegerfej pakolas meg a tobbi , KB menyi lesz a veg oszeg mert en meg nem foglalkoztam ijesmivel .... de nem koltenek se tul sokat a motora 50 ezer max , ha tobb akor mar veszek 1 masik RC es 2 bol csinalok 1 et ... mert ha nem most nyaron akor jovo evbe veszek egy 600 Banditot vagy egy Zx6r kawat
Önindítóm az nekem is csak egy van...
A polinihez könnyen találni dugót, asszem 25000körül van,Gyöngyösön az Omega Motor az egyik Polini forgalmazó,vagy Békéscsabán az Italmondo...
Nekem most egy Malossi 160-as henger van fenn,poweres,a legdurvább,amit csináltak valaha rá,abba vettem dugót (33pénz volt) ,szal nem olcsó de van...
Nekem 1 jo alapotu HEnger es dugo kell .... TaTaBanyan lakom , a 18 ezer a jo ar ... de nem fogok talani Dugot bele de ha nem talalok semmit latam motrot cak pak 85 ezer ert :D es atrakom arol a motrot az enyembe
hjaa, és van még egy 160-as Polini hengerem is hengerfejjel, kicsit sérült a nicasil rajta,de még lehet használni,illetve kell bele venni egy dugót,mert azt én se kaptam hozzá....
Viszont ez nem poweres változat, de természetesen fel lehet rakni a poweres blokkra is ,csak nem kell rátenni a rudazatát a powernek...
18.000 lenne az ára...
Amúgy az RC-hez való henger használt dugóval olyan 40.000 körül van a bontóba (van 2 bontó is,ahol ilyeneket bontanak)
az alváz számot meg a oldal támasz mellet van 1 lemezen!üdv.
0630/334-6616
Nemrégiben vettem egy Stalkert. A km óra nem mért, vettem hozzá új jeladót meg bowdent, mert ezek voltak hibásak. Gyáriak a cuccok, de az óra nem mér, pedig az is jó. Ha egyenesen futna végig a bowden akkor jó a rendszer,d e ugye hátulról megy bele és így nem ér bele a spirál a jeladóba. Van rá valami megoldás? Gondoltam levágok a jeladóból egy darabot.
Köszi!
kerekek,,lengővilla,első teló,tárcsák,lánckerék
szacsomotor@freemail.hu
piaggio(gilera,vespa)typhoon ac 50 bontott alkatrészei eladóak !
írd meg mi kell és megegyezünk !
gilera runner 50-180 alkatrészei eladók !
ami a képeken már nincs rajta az már nincs is meg !
árak megegyezés szerint !
nem tudna nekem vki Gilera Hak/GSM 50-hez láncvezetőt?
köszi
Lenne egy kérdésem azokhoz, akinek van tapasztalata a motorfelújításban!
Poweres 125ös blokk. A henger levétele után hogyan ellenőrizzük a főtengelyt, főtengelycsapágyat, hajtókart hajtókarcsapágyat? Egyszerűen csak a kotyogás-lógás dönti el hogy cserélni kell-e?
Van valakinek tapasztalata hogy használt gilera nexus-nál mire kell odafigyelni?
Valami típus hiba meg ilyesmikre gondolok!
Nemrég vásároltam használtan egy Gilera Stalker robogót. Alvázszáma: ZAPC130000000xxxx. Ha jól vettem észre ez egy gyárilag 70-es gép, esetleg évjáratot tudtok adni hozzá?
Ami még kérdésem, hogy km óra jeladó, illetve spirál hol kapható hozzá. A jeladó gyári száma ha jól tudom 298798.
Köszönöm előre is!
Gilera Runner 180 blokkot keresek kompletten, volna valakinek?
Köszi
csapágyat max akkor kell cserélni,ha már gatya a tiéd ami benne van, mert ha ezt ráteszed,akkor azért lesz erő,illetve inkább nyomaték ...
A polinihez könnyen találni dugót, asszem 25000körül van,Gyöngyösön az Omega Motor az egyik Polini forgalmazó,vagy Békéscsabán az Italmondo...
Nekem most egy Malossi 160-as henger van fenn,poweres,a legdurvább,amit csináltak valaha rá,abba vettem dugót (33pénz volt) ,szal nem olcsó de van...
Viszont ez nem poweres változat, de természetesen fel lehet rakni a poweres blokkra is ,csak nem kell rátenni a rudazatát a powernek...
18.000 lenne az ára...
Amúgy az RC-hez való henger használt dugóval olyan 40.000 körül van a bontóba (van 2 bontó is,ahol ilyeneket bontanak)