Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello Gyula!

Nekem van még blokk alkatrészem hengeren és dugón kívül van még minden...
Ha érdekel írj...
megvan meg? kuld 1 par kepet e mail be :D lehet megveszem E mail - almodozo91@yahoo.com
Hello mindenkinek , Gilera Rc 125 1989 evjaratu motromhoz keresekk Blokk ot es Dugot hol tudok szerezni ? uzletekbe nem talatam mar 1 eve all a motrom a garajba mert nem talalok sehol - valaki segitene rajtam ? infot varok erre az e mail cimre -- almodozo91@yahoo.com Koszonom elore is :)
Hello , engem erdekelne a motor es a hatso teleszkop .... ha megvan meg akor kell , egy 1989 Gilera rc 125 van csak szetment a dugo es odalett a blok is elado meg ?
Üdv egy Gilera Sp02 1992 mocihoz kapcsolási rajzra van szükségem.
Tipp?
na nem jo a link
üdv 125s gilerakhoz alkatrész: http://www.kepesmotor.hu/motor... néhány darab 160as és 200as csak telefonon
Köszönöm a választ!
Hello . Ebay-an van . Angol de remek.
Hello. Nekem volt már 50-es 125-ös és most van 180-as. Ez a legfelelőbb választás szerintem mert nem csak hogy nagyon mennek,ez mellett még megbízhatóak is, és hát ugye minőségi is. Alkatrész szempontból is nagyon jó mert minden van hozzá amit csak szeretnél, reális áron. Nem véletlenül lett ez a robogók királya.
Hello.Spanomnak van éppen 1db. Ha érdekel dobj üzenetet.
Hello Davides93. Gyári adat a 4.9l/100km. (95-ös). De ez függ a csukló mozgástól is.
Hello!

Megvan még, de biztos ,hogy nem jó a rotaxhoz... és csak egybe adom a polini hengerszetett ,külön csak a hengerfejet nem...

De különben meg esztergályos meg tudja javítani ,kb 5 perces meló...
Szia! Nem tudom , hogy eladtad e a polini 160 as szetted ez rotax 123 as blokkra való?Mert ha igen akkor a hengerfej érdekelne esetleg csere ráfizetéssel ha a tied sértetlen, az enyémmel is csak az a baj, hogy az égéstér felől tűgörgőtörés miatt egy kicsit pontozott de amúgy használható!Írj ha érdekel!
Helótok

Valaki megtudná nekem mondani hogy hogy kell beállítani a POWER-t egy Gilera MXR 125-ön
Választ elöre is köszi
Szevasztok !
2000-es évjáratú gilera runner 50-es bontódik !
bárkinek bármi kell írjon erre az email címre : malacka0@t-online.hu !
ár megegyezés szerint !
vagy ezen a számon is kereshettek : 0620-223-35-59
szevasztok
a 125ös és 180as runner hengerének szoknya átmérője ugyan az?
Mármitn az ami bele csúszik a blokkba
Köszönöm a választ előre is !
OLIVER A CIMEM george0819@gmail.com
Szia olivér a gmail ra irj megbeszéljük
mennyibe adod?
helo mindenkinek volna egy blokom elado
sziasztok!
eladó egy gilera runner 50
ha érdekel nyugodtan kérdezz
Én is árultam majd félévig...
Na köszi. Nem, nincs ablak, más is mondta, de pontos olajmennyiséget nem tudok, mindegy borítok bele vagy kétlitert, oszt hadd pöfögjön. Kb másfél éve van nálam, de egyszer indítottam be, eladnám, de nem egyszerű, most csinosítom kicsit, hátha kelendőbb lesz.
Már nem rémlik nagyon. Jobb oldalt van a beöntö nyilás, gondolom azt már megtaláltad. Szerintem a kuplung dekli alatt van a kukucskálo, egy nagyon elszinezödött kisablakot keress, ha jol sejtem. Ha van kartervédöd akkor nézz be mögé vagy vedd le lehet ott van. Okosat nem tudok mondani. De amugy neked miota van ilyen rémed?