Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motorolajmennyiség érdekelne, nem találok sem kémlelőnyílást, se nívópálcát.
Köszönöm szépen. Nem nekem kell szerintem majd megadom a számod, és talán felhív a srác, fogok szólni... Kösz még1X. Üdv; Zoli
Zoli !
SP-02-nek tök nem ilyen a gyújtása, nincs is ECU-ja ,mint a többinek, mert a trafóba van integrálva !

Írj egy mail-t, segítek kibogozni,h mi a baja...
oké
Nincsen.
Sziasztok! A mellékelt kapcsolási rajz igaz a Gilera Sp 02-esre? A trafós rész érdekel. Mert havernak van egy ilyen motorja, de elég gány a vezetékelés, haver azt sem tudja, hogy hova megy az a fekete vezeték a trafóból, tegnap találtam az ábrát, mutattam neki, azt mondta, nem tudja, mi az az ECU. Gondolom valami gyújtásvezérlő. Van ilyen ezeken? És ha igen, hol keresse? (Én még nem láttam a motort.) Ja és honnan ehet megtudni, hogy a trafó jó-e? Mit és melyik lábról kell mérni? Neki is, ugyan ez a 2 sarus van. Előre is köszönöm a segítséget! Zoli
msn cimem laci_laci22@hotmail.com
hello mindenkinek laptopot adok egy gilera rx főtengelyé laptop márkálya ibm 390x p3 mas nagyon jo kis gép!
Hali !gilera 50 szép állapotban 160000ft 06304906559
Szia!

Gilera sp01 re való 300 as 10 felfogatású féktárcsád van(előre..) ?

Előre is köszi!
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy hol tudok venni új utángyártott spirálokat az sp01 esemhez? Egy weboldal vagy valami is megteszi! Vagy ha valakinek van baráti áron akkor az szóljon, kellene km órához és fordulatszámmérőhöz......csak a hibátlan és nem kókányolt és nem gájvörözött spirálok érdekelnek!

előre is köszi!
mind1.... úgy összeteszem ahogy volt.. ugy is jó volt csak köpte az olajat! Nekem nagyon bejön ez a csillapítás állítás és az a legjobb hogy simán kézzel is tudom állítani.. elég hasznos..:)
Ezt nem tudom megmondani. Az RX villája egyforma.
Az volt nekem még furcsa, hogy az egyik teleszkópszárnak a belseje tök másmilyen....Az lehetséges, hogy az egyik ilyen a másik olyan? Vagy mind2 nek ugyan olyannak kell lennie? Meg ugye ez fönt a kormánynál lehet állítani a csillapítását, és ha a fedelét letekerem akkor mielőtt kijönne a rugó van benne egy műanyag kis henger amire a rugó feszül rá.. na most nekem mind2 telóba van ilyenem csak az a baj hogy az egyik kisebb a másik nagyobb de az anyaguk ugyan az és nincsen levágva a kisebből.. lehet, hogy ez így gyári? nem tudom.. Van esetleg robbantott ábrád a villákról?
Hello Laci!

Van főtengelyem is ,meg blokkom is... illetve érdekelne a laptopod...

beszéljük meg telefonon vagy mail-en...
elérhetőségem az adatlapomon...

Aaron
Az a baj a sima hagyományos szimeringgel, hogy az a forgó tengelyek tömítésére van kitalálva. De megfelel a hagyományos is a telóba, én is azt raktam bele, csak a rugóból vágtam el egy keveset. Por szárazra húzza le a becsúszószárat.
Sziasztok!

Tegnap szétkaptam a teleszkópjaimat, mert engedte az olajat!
Volt benne 35x47x7.5/10 es szimering!
belső átmérő:35
külső átmérő:47
magassága:7.5/10 (a 7.5 az maga a szimering magassága a 10 az meg a 2. zárógyűrűnek a magassága!)

Szóval ez dupla ajkas...Nézegettem interneten ez ugye speciális teleszkóp szimering aminek kb 2000+ ba van darabja!
Az lenne a kérdésem, hogy elég lenne e ha vennék egy sima 35x47x7.5 ös szimeringet sima 1 ajkúba? Vagy mindenféleképpen kell oda a dupla ajkas szimering? mert az pár száz ft a 2 db!
Másik kérdésem, hogy milyen olajat öntsek bele és mennyit? (sima teleszkóp, még nem a fordított faja! )
Sziasztok !
Gilera SP hez való TOP! sportkipufogó eladó !
Ár 20,000
Érd : tomais@freemail.hu
hali mindenki nek keresek gilera rx 125 főtengelyt vagy blokk ott cserébe adok érte egy laptopot vagy kocsiba valo zene cuccot eamil. laci_laci22@hotmail.com
Keressetek rá a Workshop manual-ra, egy pdf fájl, abban megtaláltok pár fényképes szerelési utasitást,elektronikai bekötést, igaz nyelvismeret kell hozz, főbb nyelveken van benne forditva.
Helló!

Én ezt vágom, csak még nincsen szétszedve és egyszerűbb lett volna előre meg venni szétkapni és már ki is cserélni és nem kell akkor félbehagyni a munkát , mert el kell menni szimeringet venni;) Azért köszi:)
Sziasztok, van itt valakinek RC 600-a, vagy Dakota, esetleg XRT 600? Motorolajmennyiség érdekelne!
Leméred a teleszkop belső átmérőlyét, a teleszkópszár átmérőlyét, és a régi szimering magasságát, de legegyszerübb ha megnézed a régin mi van ráirva.Ha meg nem látod rajta, azt is le tudod mérni.
Sziasztok!

Nem tudja valaki véletlenül hogy gilera sp01 be ( sima telós) Mekkora teleszkóp szimering kell?

Előre is köszönöm!
Van trükkje, el kell menni egy esztergályoshoz, és csináltatni vele egy lehúzót.