Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

:) Próbálok, de semmi nincs ha nem jön meg ezen a héten! Csak akkor már hétvégén tudtam volna mókolni:)
Szurkolj a postásoknak, hogy gyorsan dolgozzanak. :D
Oké, az lett volna a jó, hogy ezen a héten még itt lett volna, de mind1!

Köszi szépen még egyszer!
Ma adtam fel. Valószínű hétfőn kapod meg.
Csáó!

Föladtad a csomagot?
Na megjött az új dugóm és a hengerem!
csupasz kerék 8eft
Azért annyira nem vagyok az:) Jó nekem még egyelőre a 125 üs alap henger is:) Meg ha azt akarom, hogy jobban mennyen akkor veszek nagyobbat:)
Hát nem kell semmit erősíteni,azért nem duplája az erő, de meggyőző így is... de sztem a dupláját elbírná a blokk meg a váltó,max kuplungot kéne sűrűbben cserélni, de azt is nagyon le lehetne könnyíteni, kb 3-4 kilót simán ki lehetne szedni még a forgó tömegekből károsodás nélkül, de nem érdekel annyira...

Létezik SP-hez is 160-as ,de asszem az Polini, de használtan nincs sehol,max vmi kincsesbányában, az új ára meg 100 rudi...

az enyém különben nem SP-re való,hanem RX-hez, és power nélküli, de kb ugyanazt érzed,jön a 6-7000-es fordulat és kitépi a derekam...
előtte csak sima 125-ös henger volt rajta új dugóval (Wössner,ami kúrva jó,csak drága ,mint az űrkutatás) ,de azzal is nagyon jól ment,már azzal fogtam az SP-s blokkos haveromat, de a 160-assal meg már nem volt esélye sem,nagyon elmaradt...
meg az RX-nek (enduro) rövidebb a váltója,jóval...
Az SP-ben is van erő, de mire kinyit a power addig az enyém elmegy úgy nyomatékból,hogy azt már nem lehet behozni...

Még egyszer bagóért vettem dugó nélkül,meg tűrhető rajta a nicasil, és vettem hozzá dugót,de majd lefostam a bokámat,mert 33.000 volt . Malossi ! Viva Italia basznák meg

de az SP-t is lehet tovább okosítani, meg lehet bőven reszelgetni a hengert ,van mit kitúrni belőle és a szívócsonkba is még belemegy a 34-es karbi ,
de sztem nem érdemes variálni,csak ha már nagyon elvetemült vagy...
frankó!
Az betyáros lehet;) Gondolom semmi erősített alkatrészt nem igényel a motor... így is bitangul erős:) Ilyen 160 as csodahengert, hol lehet kapni? Amúgy teljesítményben mennyit jelent többet?
Szia Oli!

Jaja,így gyári,ahogy van... és igencsak jó állapotú...

kosaram sajna nincs ,illetve csak 1,de az benn van a motorba(illetve a gokartba:)) azon meg 1 ritka 160-as agyon lyuggatott Malossi henger van, brutálisat tol... 3.-ba még elforgatta a gumikat , pedig kb 4szer akkora felületű a gumija,mint 1 motoré

Na szóval ,sajna 5ös kuplungkosaram nincs...
Szinte semennyire, csak a helye látszik ott talán fényesebb.
A kuplungkosárnál ahol fölfeküdnek a lamellák mennyire van beverődve?
http://img5.tar.hu/kari28/img/...
Kép a kuplungkosárról.
Nagyon szép korrekt állapotban van! Amikor leszedtem az enyémet azt hittem, hogy Suftnitunig az a gyorskötöző az egyik tekercsen, de látom itt is van rajta, és ugyan ilyen színű volt az enyém is! Így gondolom gyári! Remélem nálam is működni fog Lehet, hogy ezen a héten meg lesz rá a pénz de nagyon max jövöhét elsö fele! Mert annyi felé kell osztani a pénzem, most rendeltem dugót, csapágyakra is kell, főtengelyt megcsináltatom, kuplungkosárra is kéne.....Kosarad nincsen? 5 rugós! kosárnak a fogaskoszorúnak a vastagsága : 10mm .
mennyi lenne az ára? .....csak hátsó kellene!
Szia Oli!

Találtam neked ugyanilyen számú lendkereket is...

De elvileg működik másikkal is,csak 4 pólusú legyen a mágnes rajta...
17"-os gumi megy rá,amilyet gondolsz
gilera rx bontott blokkalkatrészek:
főtengely 12eft
kuplungkosár 5eft
k.lamellák 800ft/db
szacsomotor@freemail.hu
erre fel lehet tenni cross gumit is vagy csak supermotot?
Helló!

Megnéztem a lendkerekén levő számokat!
Ez van rajta:

0612215 12V120W37

Mind a 2 számnál az utolsó 2 számjegy más... nem tudom , hogy ez gondot jelenthet! Szerintem valami sorszám lehet!
Képet küldesz?

Előre is köszi!
Helló!

Lemértem a kuplungkosár fogaskoszorújának a vastagságát!
vastagsága: 10MM
Lemértem a főtengelyen levő fogaskerék vastagságát!
vastagsága: 18MM

Vényképet tudsz róla dobni? Mennyire van bekopva a lamelláknál?

Előre is köszi!
gilera rx 125 msn cimem laci_laci22@hotmail.com várom válaszotokat!
sziasztok el cserélném egy magnat mélyládámat meg hozzá egy mac audio erősitőt gilera ry 125 alkatrészek re éeg inkáb főtengej kéne fesz szabályzo vagy blok meg kuplung!